sommartider,

städade nyss min byrå och hittade de där julklapparna jag berättade om för ett tag sen. De julklappar som aldrig blev utdelade pga något som jag egentligen inte vet! Men så är läget iaf. Idag packade jag upp presenterna och det högg verkligen i hjärtat att behöva slänga dessa. Jag trodde det skulle bli bra igen ju,, men ack vad fel man kan ha! Nu är det som det är och julklapparna ligger iaf i soppåsen nu,,

Jag hittade även en annan sak som nästan fick mig till att bli tårögd,, en bok jag fick i studentpresent. Fan vad många minnen som väcktes,, saknar det ibland!

Vad mycket i mitt liv som gått snett när jag tänker efter. Och nu ännu en sak som gick upp i rök..

Det finns ingen aaaannan som får mig känna likadant, det är sant

bara glöm mig, luugnt!

Nu är jag hemkommen från en AP-träff och en HLR-utbildning.
Jag o Jonnhy var räätt så jävla grymma faktiskt. Så nu har man ju fått ett HLRbevis, så att säga.

Jag har starkt funderat på stranden nu eftersom jag slutade tidigare än räknat. Men det finns ingen att åka dit med, och hur man ska komma dit är ju då också ett problem. Men det blir nog att broren o jag går ner till skurup o hämtar hem mig cykel som har varit på renovering, haha. Sen en liten lunch på centrum kanske. och sooooool!

29, siste.

vss. haha, det är det nya nu!
Kul att många har sånt problem med det bara. Mitt liv styrs av någon annan, så att säga. Eller man kan vända det på det hållet iaf! Vad hade hänt med jorden om alla rykten var sanna? och det är rent jävligt vad snabbt allt sprids, iaf inom skurups kommun!

nu ska jag gå o läsa min otroligt braiga bok med mari jungstedt?
godnatti

..

I lördags fick jag förresten ett sms där det stod "jag har gjort bort mig och det är ditt fel", mhm, vad fan hade jag nu gjort frågade jag mig då. Och tydligen hade jag inte gjort nått, men jag borde gjort nått. Jaaaha,. Det handlade om en vän som trodde att han skickade sms med mig, och hade skrivit "välkommen hit om du känner för det". Men sen hade han insett att det inte vad mig han skickade med, utan någon annan.. Han var sur på mig för att jag inte lagt in mitt nummer.! hallå ja, sorry för att jag finns typ, hahaha. men han satte sig själv i den sitsen så han fick själv ta sig ur den! :)

Idag har vi haft en syskondag. I ystad o hämtade min ring som jag beställt, en runda på mcdonalds med en jävla massa poliser, en låång stund på apoteket, ett besök hos m&m, och sist några timmars jobb!
Nu sitter jag här för att skriva om mitt cv. Men tankarna far iväg på massa andra håll. dom är här o var och verkligen inte där dom borde vara! Jag vill inte inse, men måste snart. mest för min egen skull.. faaaan helvetes jävla mög!
sorry för att jag vräker ur mig fula ord, men jag är ledsen!

Imorgon är det tid för möte och sedan HLR-utbildning,




Traditionella frukosten i svaneholm varje sommar med familjen :)






En liten bild från sjölandet i lördags. här är det gung, haha


Förresten så var min kväll med emmelie igår väldigt härlig. först en stund här hos mig, sen en promenad, en åktur till dalby, jag var åhörare till ett telefonbråk, vi lagade taco och såg den nya wallander :) riktigt trevligt!

depp, 28.6

Efter en sena och en tidiga dag på jobb så var jag död. stress från man började till man slutade! Men jag trivs så bra, så det gör inte så mycket att det är upponer på hela stället, haha. En liten tupplur igår när jag slutade. Sen vid halv 10 infann jag mig på sjölandet. Där var det livat o glatt när jag kom. En liten välkommenhemfest för zaar:) Sedan bar det av till öja. Jag var inte alls sugen, men tänkte ändå ge det en chans. Det var en trevlig kväll, trots att jag var trött som ett svin! Sista dansen var väl också trevlig, haha:)
Och nu vet jag även var vi står.. vi står ingenstans faktiskt. det är borta,, glömt och förlåtet!
Idag har det varit soooool. OM jag har solat. haha.
Nu försöker vi visa positiva sidan, inte lätt, men vi försöker allt vad vi kan!
Ikväll ska jag umgås med en nyfunnen vän, som jag känt hela livet! Vi kommer ha en mysig kväll med käk o film, och vi kommer nog även gå igenom varandras liv något :) jag längtar,


Kalle, ha det nu så jävla bra.
vi ses om tvåochenhalv månad!

gott med kärlek?

Det kunde hänt världens hemskaste sak innan. Jag skulle stänga idag på Hälsopunkten och skulle släcka i killarnas omklädningsrum. Jag var säker på att där inte var någon kvar. Jag knackade först länge, sedan väntade jag ett tag, och öppnade sen dörren. Jag sträckte mig bara innanför dörren och tryckte på knappen i hallen, men vad händer? jo det är bara hallen som släcks och inte resten av omklädningsrummet. Jag skulle precis ta steget in då jag hörde någon som andades in genom näsan liksom.. om jag sprang? jo som fan. Sen ställde jag mig bara i receptionen och skrattade tillsammans med syster åt detta. kommer han ut där ifrån.. jodå, visst viste jag vem det var men skämdes ändå, haha.det hade ju dock inte varit fel att se den kroppen, haha. Nej, men ärligt. Det kunde ha varit värre!

Jag är räätt så glad att jag tagit mig igenom denna dagen. Jag har varit nervös i en vecka nu! Först mötet med sjuksköterskan för att fixa delegeringen och få resultatet på kunskapstestet vi gjorde för några veckor sen. Resultatet var faktiskt riktigt bra :) så allt gick fint och jag får min delegering!
Sen det där med stängningen på Hälsopunkten,, jag har bara gjort det en gång innan. Men det gick ju faktiskt bra ändå. Trots det som hände i slutet, haha :)

Nu ska jag ta o ringa min vän J

icke bra alls.

Har jobbat kväll två dagar i rad, mycket roligt :) mer jobb väntar, haha.
Nu ska jag iväg till en LSS ssk :) jag ska fixa klart med delegeringen, så jag hoppas att jag snart får den! väldigt nervös över detta men jag tror ändå det går bra.. eller hoppas iaf.

Det är varmt idag också, dock blåser det så jävla mycket! men kanske hinner sola efter besöket hos sköterskan innan jag börjar jobba igen, fem!

Livet är lite deppigt just nu på en front.
Läste en sak som fick mig att börja fundera..!
ja eller nej?
...

enormt mycket händer nu, ojoj!

Nyss hemkommen från gymmet. Rätt duktigt av oss ändå! haha,
Nu när vi kom hem så höll en fet gul lastbil på gården o ska lämna av en stor sak som vi skulle fått i april. Han kan inte själv trucka ner den så pappi får hämta grävaren. Om 20 minuter kommer någon annan som ska kolla på en sak som vi ska sälja. samtidigt hjälper jag mamma med maten och morbror kom hit för att hämta en sak. vääldigt mycket som händer just nu. Och svettig som ett svin är jag efter gymmet!

Midsommar2009!

Den var trevlig. Vi tar det i bilder!
Nått jag inte har bilder från är stoppet jag gjorde efter att jag åkt från kusinen. Ett stopp på bryggaregatan som var jävligt roligt, haha :)

           


       
Till slut så kom såklart borat också fram. Men vill nog inte lägga ut någon bild på det! haha,

vi gick o blev med hund!

Jag har gjort min allra första krans genom alla mina 19 år. haha, ful som fan är den. Skulle nog kunna tänka mig att det är skurups fulaste, haha. Men skit samma. Den ska sitta på mitt huvud hela kvällen iaf :)

Igår blev vi med hund :) Japp, ni läste rätt!
...Iallafall för en timme. En riiktigt fin o snäll hund rymde till oss. Jag skulle med tåget, syster skulle köra, m&p jobbade och vvs-gubben skulle köra. Så jag fick kalla ner min sjuka bror som fick sitta på trappan o hålla den medan jag for rundor där inne o skulle försöka lösa allt plus göra mig iordning! haha, men tillslut så kom ägaren, hon blev jätteglad att han levde :) dagens hjälte kan jag känna!

Nu ska vi snart cykla till svane där vi ska titta på dans o äta o dricka! senare ikväll beger jag mig mot festen där vi ska äta o dansa natten lång :)


 

Glad midsommar mina vänner!

sådär fint

ordna upp ditt liv!
Ja men hur fan då, kan jag undra.?

sushi o pinnar, guutt

fan vad jag hatar facebook! haha,
inga bilder går att lägga upp.. gaaa, blir tokig.


Igår hade vi fem tjejer sushikväll hos denise i malmö. fan vad gott det var.
Vi trodde att vi skulle behöva ringa o beställa pizza, men icke.
Vi handlade, började på maten samtidigt som en kladdkaka (som inte blev kladdig) bakades, vi dukade, och tillslut satte vi oss vid bordet och tog vår första tugga. Jag var nervös och spänd, men fan vad bra det gick, o gott det var! :) stolt över oss alla att vi klarade av att göra det. haha, Riktigt förvånad att jag åt sushi tills jag höll på att spricka och att jag var jäävligt grym på att käka med pinnar. naturbegåvning ? haha,
Kolla alla jävla bilder istället så ska jag hålla käften! :)
Men vi hade iaf en riiktigt mysig o trevlig kväll. Vi ska göra detta till en vana, fast vi ska prova massa olika "konstiga" rätter varje gång, haha :)

                             



Det känns som om jag, hela jag, är ett stort lysande frågetecken!

17juni!

Världens bästa syster (oftast) har tagit sitt körkort idag! :) hon är ganska så bra ändå.

Ikväll ska vi till mossby o bada (hon har sagt i ett år att hon skulle göra det den dagen hon tog sitt körkort) och sen bär det av mot ystad. Vi ska hälsa på Anniken, äta glass, och köra o ragga! :) haha,

GRATTIS igen!



Jag hittade tyvärr ingen snyggare bild! haha

kvällen, måndag- bra!

Snart ska jag iväg på föräldrarträff med jobbet.
Det innebär mat, brännboll och mingel! Ska bli riktigt kul :)

Imorgon eftermiddag/kväll blir det sushi i malmö med ett gäng tjejer,
Sushipermiär för Lööwan, och för några av de andra :) haha


Jag kom på innan idag när jag läste igenom några inlägg,
att det nog bara är jag själv, och eventuellt någon nära vän, som förstår mina rubriker, haha.
Ganska intressant ändå :)

Meen, hoppas ni alla får en mysig måndagskväll,
det ska jag ha iaf!

idag tar vi hela matchen!

Joo, i fredags jobbade jag kväll men efter jobb fixade jag till mig och sen bar det av mot ystad. När jag kom fram så viste jag inte vad som skulle hända, men tydligen skulle vi på en förfest hos någon student, Robin.
Det var trevligt och en timme senare åkte vi vidare mot mcdonalds och sen mot öja :) Öja var riktigt roligt. enormt mycket folk, enormt mycket gegga och enormt glada studenter, haha! det, om något, fick en till att tänka tillbaka på studentdagen 5juni2008!
På öja träffade vi en jesper och en jäävligt full koc :) haha,
Vi skulle nästan kunna ha lite klassträff där, det var räätt så många som man träffade! Riktigt kul :)
Men kvällen var bra och slutade med kalla och leriga fötter i en varm säng. haha,

I lördags gick jag upp vääldigt sent. Hjälpte mor att laga mat till kvällens gäster.
Vid sju-tiden så begav jag mig mot tule 99 där det var avskedsmiddag för en viss kalle som ska kolla läget i USA ett litet tag! Riktigt god mat och trevligt sällskap. Även ett och annat fint tal hölls, haha. Efter enochenhalvtimme så kom de fram till att de skulle ut i ystad. Jag tog maja och cyklade hem mitt i natten. Jag pratade med gästerna och sen somnade jag gott.

Igår blev jag väckt lite över sju av att telefonen ringer. Jobbet! innan jag svarade vad jag tvungen att tänka i några sekunder vilken jävla veckodag det var, efter det tänkte jag ut om jag skulle göra nått. SEN svarade jag. Jovisst kunde jag jobba. Efter 6 timmars sömn på två nätter så var jag ganska så seg och orken fanns absolut inte. Men att säga nej till jobb kunde jag verkligen inte göra! Men vi hade en bra och mysig dag på jobbet iaf. sova kan jag fan göra en annan dag trots att sömn är viktigt för mig, haha :)

Fredag, student!
     


Lördag, avskedsmiddag!
         

stanna vid de husen som sticker upp!

gud vad jag tycker synd om de som tar studenten idag. Inget roligt väder. Iallafall här i skurup regnar det mycket, och blåser iprincip storm! men jag hoppas att deras dag ändå blir kanon. Min studentdag var verkligen det roligaste jag gjort. Från morgonen 5.30, då champagnefrukosten började, - 04.00, då man kom hem igen efter öja. Jag skulle nog gjort allt för att spola tillbaka tiden och uppleva allt igen :) snacka om bästa dagen i sitt liv!

Trippen till malmö igår var trevlig. vi fem hade en mysig dag. Bestående av lunch för oss som var nyktra ;) haha, shopping, och lite till lunch för vissa. sen tog jag tåget hem tillsammans med en miljon andra folk.. ungefär!

Om några timmar ska jag iväg o jobba. Jag är dock allt lite nervös. Jag har aldrig varit där förr, men det ska nog gå bra! :) Efter jobb så blir det antagligen ystad/bjäresjö med några vänner och sist öja. Men ingenting är riktigt bestämt så vi får nog se vart kvällen slutar ;)


Sp3g, Jag tänker extra mycket på er idag. Saknar er alla, ♥

var är soolen?

Nu ska jag snart bege mig in till malmoe för att träffa tre andra vänner. Det ska bli väldigt mysigt :)
mycket snack och lite fika, haha.

Ha en trevlig dag.
Jag är glad idag, så att säga!

joodå, di går

Igår åkte jag till ystad för att luncha. Tillslut, efter mycket velande, så blev det bröderna m. Det var mycket gott faktiskt. salladen var nästan bäst, haha. Igårkväll var det träning, och sen nästan direkt i säng eftersom jag skulle börja tidigt idag! Trodde fan aldrig att jag skulle komma upp imorse, riiktigt segt var det. Men jag var på jobb i tid iaf :)
jag har varit mycket duktig idag om jag får säga det själv, haha. Allt gick fint, och gud vad grym jag är på häftapparater, guutt! synd bara att ens kollegor är mot en hela tiden ;) haha.

Jag ska gå o vila lite nu innan jag börjar jobba igen 17.00!
tänka igenom livets alla problem och funderingar. jag har många såna..

reeegn

btw. jag röstade för första gången igår. Det var mycket intressant, men jag fattade först inte hur man skulle göra, haha. Till nästa gång det är val så ska jag vara med insatt trots att politik är världens tråkigaste enligt mig.


Snälla regn, håll upp nu! jag ska ut o springa med det har regnat hela jävla dagen..
Jag hoppas det slutar snart :)


andra halvlek!

Lördagen blev faktiskt riktigt rolig nu när jag tänker efter. Det började bra för alla, men slutade mindra bra för några. haha ;) Vi hade riktigt mysigt på förfesten, sedan kom några andra instormade, :) så det blev mer än fullt hus kan man säga. det blev lite hårt för några. Men med sju tequila + annan dricka så kan jag förstå, haha. Två fick ju sitta med huvudet ute genom fönstret hela vägen mot t-lilla, en spyr i kön framför vakten, några blev av med varandra, större delen av kvällen satt vi ute på en stentrappa, sen var det någon som kalva framför (bakom) polisen, haha. men jag fick ju dansa till den bästa låten av alla så jag var nöjd! :) en riktigt galen kväll som slutade 02.15 i soffan på 15c pga ett fyllo! ;)  Dock var det inte så trevligt att vakna upp bland flaskor, chips, godis, whiskey, och massa annan spritlukt. Men tack alla för kvällen :)

Släktkalas,
             



Balen,
             



Sommarnatta,
                       
sista bilden visar ganska tydligt hur hård kvällen var.
Och bilden är taget precis efter vakten frågade hur det var med henne! ;)

halva helgen!

mycket mysig kväll igår med mina kära vänner. Tyvärr fick den avslutas väldigt snabbt eftersom vi insåg att sista tåget gick om 10 minuter! men det var trevligt sålänge den varade. lite grill (på stekpannan), prat och massa skratt. Vi for ner till kupén där vi köpte godis och jag träffade en annan kär vän! :) vi åt efterrätt och godis. sen låg vi fem i min säng och snackade. mycket trevligt :) Jag gillar er!

Igår innan de kom till mig så var jag o Eva uppe i svaneholm och kollade på alla fina människor som infann sig på balen :) såklart kom de sist som vi skulle kolla på, haha. Men alla (nästan) var väldigt fina!

Nu ikväll så ska jag in till anniken på förfest för att se åka vidare mot sommarnatta. jag har inte fått kontakt med henne än, men tror att jag ska ta tåget snart. Jag, precis som en annan, har inte kontakt med omvärlden! haha,

Trevlig kväll! :)

..

Fan, kunskapstestet gick åt helvete..
Det kändes inte alls bra. det var riiktigt svårt.
Men jag får ändå hoppas på bra resultat!
snääääälla, jag måste ju klara det.

jaadå, fast lite minus

Tisdagen i ystad blev kanon. Vi firade anniken som fyllde år :) trevligt sällskap, god mat och mycket snack. Jag förstår inte hur denna tös fixar allt så lätt. Hon har fan lösningar på allt. 30 personer i deras tvåa kanske inte skulle gå ihop, men jovisst. då ställer vi upp två tält på gräsmattan utanför. Riktigt mysigt hade vi :)

Vi kom på igår att snart, snart kommer pengarna från skatten! behövligt,. riktigt nice.

Igår var jag på utbildning heeela dagen. vi hade dock jävligt kul. Jag o killarna. haha, vi blev ett jävla bra team.
Den halvtimmes löneinformationen var mest intressant, haha :) för pengar är ju aldrig fel! men sen fick vi ju rätt så mycket mat också, massa fika o lunch :)   jag har bra arbetskollegor, jag gillar det!

Nu ska jag iväg för att luncha med filippa, sen i eftermiddag så ska jag o jonnhyboy iväg på ännu en utbildning, dock bara tre timmar :) fast det innehåller ett kunskapstest som jag är lite nervös inför.! hoppas det löser sig fint. haha,

glad påsk och gott nytt år!


idiellt arbete

Idag kan man säga att jag jobbar.. På hemmaplan dock!
Jag är assistent till min mor som har skadat sig och kan inte göra så mycket. Jag har varit igång sen 7 imorse med att fixa och dona inför kvällen. Just idag, när hon är handikappad, så ska vi ha 25 pers här ikväll för att fira min bror. Yes, kanon. bra jobbat! 
Ikväll när jag ska iväg till ystad så får min syster o pappi ta över.
Nu ska jag hjälpa henne att ta på sig en kjol, och sen ska jag cykla iväg o fixa en annan sak.



En del blir vackra när dom dör!

fattar inte.

Snackar "allvar" med josse nu. skönt att någon annan känner samma som jag.
Det där med känslor är inte kul. Eller det är iaf inte lätt att förstå sig på det...eller dom!
Josse ska be om hjälp.. Försöka reda ut alla frågor som snurrar.
jag hoppas det löser sig både för min älskade vän och för mig! :)
Jag har jävligt många bollar utdelade,,,

braa nu!

Är nyss hemkommen från en cykeltur som även innebar ett varv i svaneholm och ett i bräkne. Men jag förstår mig fortfarande inte på bräkne. sprang vilse även idag! Men jag har invigt mina joggingskor :) väldigt bra får jag säga. och väldigt snygga. Men jag fick en uppläxning i fredags att det inte är snyggheten som räknas! haha, men det är ju ett plus iaf.

Helgen blev inte alls som den var tänkt. I fredags blev det bandy som var planerat och sedan lite mys, (inte planerat, haha)  lördags sov jag större delen av dagen. Men vid tre begav jag mig in mot ystad till anni o sebbe. De var barnvakter  åt theo så jag var där som en hjälpande hand kan man säga. haha, Riktigt gullig unge! :)

 



Imorgon fyller lillebror 14 år. Och Anni och Natti fyller 20! :)
Så imorgon ska jag bojkotta en Lööwafest för att gå på 20årskalas hos anni! haha,