fuck fuck fuck

Jag skulle göra mig till o laga middag nu idag :) jaa, det blev stekt korv o makaroner..
Jag öppnade kylen för att ta fram ketchupen, o oj jag tappade den.. Ketchup över mina byxor o fötter.. lugnt tänkte jag! jag lyfter blicken o ser att golvet är fyllt av ketchup. jag tyckte det var konstigt att det var så mycket.. men men, jag började torka.. MIG SJÄLV, stolar, bordet, diskmaskinen, diskbänken, spisen, kylen, GOLVET, mattan.. ja, efter en lång stund trodde jag att jag var klar. O jag gick till micron för att hämta korven som jag värmt där.. o när jag sen skulle ta kniv o gaffel så ser jag att alla lådor är prickiga.. :O så det var bara till att börja torka där också! 
När jag sedan skulle ta ketchup så skakade jag den o tänker innan "men, ohh den är väl redan skakad tillräckligt, men skit samma, haha" O när jag skakar den så kommer det ketchup över hela min tröja o MYCKET på diskbänken.. Där var alltså en spricka runt om hela flaskan.. Så jag tog det jag skulle ha till makaronerna o sen slängde jag ketchupen. ! Tyiskat att det skulle hända mig, Jag  kan ju också meddela att makaronerna var kalla när jag sen skulle käka. 

Jag ska aldrig mer äta ketchup. !
haha

Back to work!

Ojojoj, jag säger då det.
Bulgarien var den bästa o roligaste resan jag varit på.
Det var roligt, skoj, trevligt, mysigt o bara helt underbart.
Vi hade det mycket varmt och en del fester hann vi med.
Resten av tiden spenderade vi vid stranden, poolen, på stan eller med 502-killarna !
(mia spenderade halva måndagen på toa)
:)
Allting har varit helt perfekt, utom de första dagarna då jag mådde kasst,
Det finns så mycket att berätta, o jag skulle kunna sitta här hela veckan ut o bara berätta. Men jag nöjer mig med lite smaskigheter att dela med mig av ! :P

- sena nätter ute på stan
- massor av underklädesbilder
- badning i havet trotts förbud
- drinkarna flödade
- läskiga bulgarier
- ORMAR :S
- Krokodiler
- massor av skratt
- krig med fönar
- shopping
- fester, Grabbarna Bus, disco Orange, Lazur, Las palmas m.m
- träffade nya folk :D
- rökning (dock inte jag)
- utslängda från 502 :S eller ? haha
- lekte rolis i lägenheten
- jag somnade på golvet två dagar i rad. 
-En inkastare skällde på emilia när vi var ute på stan efter det att hon sa fuck you tyst för sig själv (syftat på honom o han hörde det).
- Lille kaisa blev sparkad i huvuder av en reseptionist på ett hotell
- Kaisa (kissnödig) o daniel ljög för en man på ett annat hotell att deras mamma o pappa bodde på hotellet o att dom behövde låna toa. hahaha, det funkade dock inte.

Detta var bara något av allt som hänt, vi har haft sjukt roligt o jag måste medge att Mia är den bästa sambo man kan ha :)
O redet roligt att vi träffade Martin, Sacke, Ogge o Daniel :D

En rolig händelse hos mia o mig sent en natt.
Jag säger en sak till mia, o hon svarar:
"Nä,, johanna du har inte gjort det ? nä, det kan inte stämma.. Om det är sant så dödar jag dig", samtidigt som hon hoppar över mig o slår mig, (jag ligger på rygg i sängen o läser)
efter ett tag börjar jag skratta o hon frågar åter igen om det är sant. Jag börjar backa sakta med säkert bakåt i sängen o hoppar ner på golvet o springer därifrån mot tv-rummet, därefter så börjar mia jaga mig runt i lägenheten o eftersom jag missade knappen till lampan, så var där riktigt svart i rummet,  Jag fick panik o började skratta o skrika..
Dagen efter fick jag höra att det hade hörts till dom som bodde två våningar över :S Ojdå. haha

Bilder kommer på johaaanna.pixbox.se inom en snar tid.

Tack för en underbar resa tillsammans med er. Jag kommer minnas den med glädje!
<3


om tre timmar :)

åker jag hemifrån. O om 5 o en halv timme så sitter jag på flyget mot en lagom varmt land. BULGARIEN !
 Kommer bli sjukt nice :)

Jag sitter just o funderar över VAD DET ÄR SOM JAG GLÖMT ATT PACKA ???
För något måste det ju vara !

Jag återkommer med mer sen när jag kommer hem!
Jag är åter i sverige den 29.e

<3

Nu, snart, nästan nu

åker vi från detta kalla land. Om exakt 22 timmar lär jag sitta på planet nervös som en kotte.
men det ska nog gå bra.
Imorse ringde telefonen, o JAAA visst,  vi kom på att en spruta skulle tas (skulle dock tas 4 veckor före) men klockan halv 6 bestämde vi att ses på sofies pappas jobb :)
skönt att det gick att ordna så lätt, o tack sofie för att du fixade det :D
Jag var redet rädd när jag gick av bilen, o det ända som jag tänkte var "Nu ska jag inte svimma, nu ska jag inte svimma" O all gick fint, jag höll mig upp på stolen :) Glad som jag var sprang vi ut i bilen för att köra kaisa till tåget. 

Det kan också nämnas att innan idag var jag i Ystad med Emilia, dock hade vi fruktansvärt mycket otur med bl.a trafikljus. haha O så körde vi nästan viljse MITT I STAN, mm du läste rätt, mitt inne i stan.. "var är vi?" hahah  Bara för att hitta en jävla blomster affär, (vilket det inte finns många av) Men roligt hade vi ! O ett stort "hav" bar jag med mig ut i bilen :D hahaha, tror faktiskt han kommer bli glad för den! för den var riktigt fräck,

ikväll var det spruta, packning, bilkörning (det gick mycket bra) :), promenad med P, packning, o snart ska jag sova.
Morgondagen lär bli lång. Packa det sista o handla lite grajor :) sen en runda till mormor o morfar för att säga hejdå. sen får man hinna med att göra sig iordning, mm mycket som ska göras.

Men jag känner att resan kommer bli sjuk, riktigt sjuk, o då menar jag på ett positivt sätt :)


Oj, sån vecka !

MM, den har varit mycket givande.. Mat ?? mm givande på mat, eller säger man så ?

Jaja,
 
Måndags- Lööööööön  :) Stranden, sen på kvällen cyklade jag till U, (att cykla hem mitt i natten var dock ingen höjdare)  

Tisdags- Stranden. O på kvällen vad jag, syster, ulrika o elin i ystad. Det blev lite glass, spaning i småbåtshamnen, godis, fönstershopping o även lite raggning på en gammal gubbe i hamnen. (insåg dock att det var pappa till en jag känner :S hahahaha) Det blev mänder av skratt också :D Efter det så blev det tv hos oss, P var också på ett lidet besög! Ja a

   

Onsdags- Jag, mor o mathilda var i malmoe :) mm lite shopping blev det. Jeans, kjol, tröja o.. mm det var nog allt.
På kvällen körde jag :D MM o gud vad bra det gick.

Torsdags- Ystad med mamma, mathilda, gustav o barkentins ! Jo  men denna dagen blev det bara en supernice kofta o massa underkläder o lite annat smått, typ kalender :) Hittade dock en übersnygg tröj/kofta, den vad grå! ohhh, Vill ha ! Det blev växling av pengar, till resan. Ojoj vad fattig jag blev så med en gång :/
meeeeeen, när vi kom hem, vid halv 6 så handlade vi  mat, o dom små hyrde film..
När vi handlat klart ställde vi oss på preem med dom gamla (far, kusiner o farbrödrar) oj, varför ska man behöva skämmas över sin släkt ?
Det blev lagning av taco när vi kom hem, sen en promenad ner till skurup :) mm o då kom P också. Vi kollade film, 7 days to live. Satan sån panik jag fick en gång. Redet rädd. Jag låg på golvet o jag bara hoppade upp o slängde mig över dom som låg i soffan. hahhhaa, det måste fan sett skoj ut :)

       

Fredags- ehh, då var det bara slappe. vaknade vid 9, sen frukost o sen minns jag inte mer. haha, dom åkte hem vid 3 tiden. Denna dagen gick ut på att ÄTA !! kvällen blev det promenad med gustav bara.

Lördags- Kollade gustavs match klockan 11. Oj vad duktig jag är på att nicka... NAAAAAAAT ! en kille sköt ett skott som träffade mig rätt i huvudet på min vänstra tinnig, o fan vad ont det gjorde. Många började dock skratta o jag bara satt o knep mig i armen för att inte svimma typ. , o jag fick även höra det på msn sen av folket,. !
Ulrika kom vid halv 1 tiden, o vid 2 bar det av mot slimminge för att gå på skördefesten. haha, lite roligt folk träffade man, Men något av det roligaste var att titta på när dom tröskade, o även titta på Lööws maskinstations nya pissetunna. Den va rö o grann ! hahaha.
efter en del samtal, o konstiga sms från någon johannes så började vi laga mat. klyftpotatis o stekt kycklingfile. mm o utan sås också för den delen. :P Men min egen hittepo gick alldeles utmärkt :)
Halv 7 åkte vi till malmö med paul. Utan biljett dessutom, men vi klarade oss :D  åt munk o pölse sen kom andré, sofie o olsson. Vi mötte även emma o en annan sen. Vi var först lite vid stora scenen, sen mot Linnéplatsen för att dansa till Arvingarna :) gud vad roligt det var ! sen vidare mot Mölleplatsen där sofie skulle kolla på marit bergman. men vi andra köpte brända mandlar o snöre istället. 
Tåget var segare än aldrig förr. ojoj, men vi fick sittplats (även om vi fick sitta i knä på varan) haha, tjejerna var lite dryga, fattar inte att dom kunde ha sån energi mitt i natten.  men kunde ändå inte hålla mig för skratt.! Väl hemma så bar det av mot babsans, o senare hemmåt.. Men dock utan lampor längs hela östergatan o även lite inne i byn.. Tydligen en brand i ett elskåp vid statsparken!  MM jo, när vi kom hem blev det nattamaud o sen kom mina fulla föräldrar hem, o även mathilda o gustav. mm jo men en del fick man ju sitta o lyssna på, typ att mamma hade blandat en grogg på besk :O HALLÅ !? 
Men jaja, kvällen var trevlig både för oss o för dom. ! 

           
 
Söndag, Idag- Ville in till ystad o kolla matchen, men det blir inte. o sen så kommer väl kanske dagen bestå av att kränga ?  Men hade tänkt att ta en lite joggingtur mot örsjö ? o även en promenad..

BULGARIEN OM TVÅ DAGAR ! Tvättar just nu min röda :D

:)

Ulrika o jag sitter vi datan o gör körkortstest.
Frågan är vilken utav bilarna som får köra.. hahah Båda två är gråa, den ena heter A och den andra heter B.
Puckot själv (jag) svarar "den röda ska vänta" :O
Efter ett tag tittar vi på varandra o börjar skratta,"Vilken av bilarna menar du är röda?" frågar ulrika chockande.
HAHAHAA, Jag menade ju såklart A. Det var ju självklart :P

Nu ska vi laga mauuud,

:D

Ajaj,


Joo, då var nästan helgen över. Fredagen tillbringades i Ystad med töser från lågstadiet, mellanstadiet o högstadiet. Vi har gått i samma klass i 10 år, men efter att vi slutade nian har vi inte träffats. Det ska bli ändring på det, o vi ska träffas oftare. Det var iaf super trevligt :) O vi har redan planerat semester till nästa sommar. JAAAA, haha mängder av prat o skratt, en del skitsnack, massor av roliga foton togs också, o även lite pinsam,ma händelser. hahha,
Min, Christin, Ulrika o Jag :D

       

Gårdagen, det blev först jobb, o sen hem o hjälpa mamma. Mat, städning, dukning o massa annat skulle förberedas inför kvällen då huset skulle fyllas av människor. hahah Nästan iaf :)
Vid fem tiden började det regna lite, eller rätt så jävla mycket! Vår hage fylldes med vatten, o vägen blev nästan totalt översvämmad.

    Sorry för dåliga bilder, men ni förstår principen. hahah, O mycket värre blev det sen.

Iaf, gästerna kom o jag bjöd på fördrinken som jag gjort., faktiskt förvånat gott :D
Emilia, kaisa o sofie kom sen o vi började direkt snacka om resan. Mia stod hemma i sin källare o öste vatten. Men lite senare anlände även hon till Lööwarna. Direkt ner o beställde på Bonton, sallad, pizza, pizza, pirrog o kebab i bröd. haha
Ume: Kolla, det brinner där borta.
:O alla ställde sig på trappan o kollade, mm vi var ju tvungna att undersöka detta. så vi körde därför en liiiiiiiden runda medans vi väntade på vår mat, men hittade det inte :/ vi visste att det var vid mariaskolan eller ankdammen.  
Vi fick iaf vår mat o när vi kommer hem
Jag: ohh, det brinner i skurup, alla är där, vi vet inte vad som hänt o bla bla bla...
P: Mm, det är på mariaskolan i ett litet förråd.
Mhm, hur fan visste han det som suttit hemma hela kvällen. ?!

jaja, det blev mat, sen efterrätt o myyyyycket planerande. Ganska mycket skrik o så, men vi belv klara tillslut. haha. Sofie fick bli ordförande annars hade detta gått överstyr direkt. :)

            

Jag sa till sofie att det var jävligt korkat att käka björnbär med fingrarna, Men hon skulle tvunget.. Senare förstod hon varför, då hon såg att hon var blå under naglarna. HAHAHA, lilla gumman, lita på mig !

Mm o när dom åkt så skulle jag på fest, men pallade inte gå ändå dit. Klockan 4 inatt vaknade jag av att mobilen ringer, :O faaaan, tror ni inte att jag sover eller?! i ett sms "när kommer du?" MM jo visst, jag tror att jag gå upp vid 4 på morgonen o gör mig iordning för att gå på fest.. nää !
Men roligt hade det varit :D

Idag, ulirka ?

HAHAHAH,

Snygga va ?



Ulrika Barkentin och Johanna Lööw

Kunde inte hålla mig för skratt. !

En "tjej" kommer in med vinterstövlar o kort kort kjol. Jag ser att hennes sambo står på trappan o försöker konka upp barnvagnen upp för trappan. Han bär även hennes väska + två andra kassar!
Han (ironiskt): Varför är du alltid så hjälpsam?
Hon: För att jag ska ha mens!
Han: Va?
Hon (skriker): FÖR ATT JAG SKA HA MENS!
Han: aha, okej..

Det hela slutade med att hon började skrika för att han bad henne hålla en utav kassarna. Han bar fortfarande hennes väska+ kassarna o kör runt med pojken i vagnen.
Jag säger då det, dagens ungdomar. !
Dessutom såg hon ut att vara hämtad från 80 talet, gällande bl.a klädslen. hahaa

Annars har det väl varit ganska ok på jobbet idag,.
inga överdrivit sura kärringar osv. haha, utan ganska lugnt. !
Eller så har jag vant mig vid folks beteende :O
P var även o hälsade på i förmiddags, vilket gynnade !

:D




saknad.

mm, det är du !
Tusan också,, jag har nyss läst igenom alla mina inlägg o 
jag har märkt att i typ 90 % av alla inlägg så är jag negativ. haha,
det ska det fantami bli ändring på :D
 
Denna helgen kommer bli toppenbra känner jag!
Fredag- Restaurang med töser från nian :)
Lördag- Först juuubb, sen Bonton med Bulgariengänget ! Jaaaa,
det kan inte bli annat än bra.  

Ska väl försöka träffa P någon dag också. Det var ju inte igår om jag säger så :/

Om 14 dagar ligget vi på stranden i sunny beach. det kommer bli niiice !

mm, så kan det gå !

 Saknar,

Längtar,

Lördagen,                   

Söndagen, Segling. !   
expriment: flyter bananskal ? -->       
Kallt, ? Klockrena bilder:     

..

btw, igår var jag med ulrika o Robert ute på en seglingstur. fan vad underbart det var,. Det var dock inte så mycket vind, men vi var lika glada för det. haha, vi solade som aldrig förr.. HII,  

Senare då vi upptäckte att det inte var någon vind alls, o vi bara stod still.. SÅ, igång med motorn o in mot strandkanten. Vi lå utanför mossby i typ en timme, jävligt härligt.. Dock var det nog bara 10 grader i vattnet. haha, Eller enligt ulrika, "det är fan minusgrader", hahah  . men vi doppade iaf oss allihop.

Underbar dag med dig snäckan :D vid halv sex körde vi ifrån abbekås, o mor Lotta stod hysterisk där hemma o väntade, (dom skulle vara på en fest klockan 18.00) hahahaa,

Det blev lite käk sen, faaaan rent vad vi är grymma på att laga mat, det blev superdupermumsigt, ;D Jaaa, sen lite glass, chokladsås, choklad, o en lite mindre rolig film på tv, hahhaah elin hade skoj iaf, "sluta, jag får kramp" :P
Även bilder från det kommer på bloggen sen.

KLANTIGT !

helgen har varit toppenbra :)
lördag så blev det lite sol efter jobbet, o sen på med klänningen o iväg mot tomelilla till Malin o Frida... trodde vi. ! När anna o jag kom till ystad ,"ystad nästa, och det är tågets slutstation, tåget kommer gå tillbaka mot malmö" JA, HALLLÅ,  vi skulle till tomelilla,. KLANT LÖÖW, fan vad bajsigt. Jag ringde runder o kollade med massa folk om de kunde köra.. Jag fick tillslut tag på Anniken, som fick ringa niklas.! Stackars han, meeeen, han fick nått att göra den kvällen iaf :P   
Drink, tal, förrätt, huvudrätt, tal, tal, sång, tal, sång o bordbyte (då höll vi oss ute på gården).

Jag o Anni under maten.
A: Man borde dricka varannat gals, vin, vatten, vin, vatten osv,.
J: Jag dricker vin, vin, vatten, vin, vin, vatten osv.
A: Jag dricker... ee., vatten när jag kommer hem ;) hahaha

När vi kom in igen så blev det ännu en "vi gratulerar" o tårta,  baileys o kaffe.
(Anniken hällde dock ut sin baileys över sig själv, =BRA, hon behövde inte mer) :P haha
Sedan återstod snacks, groggbord, o daaaaaaaaans. Även en del msn.-adress byte :P haha o ett o annat besök utomhus med resten av klassen (+MAAAAAAAGNUS o Anna) som tillbringade sin kväll där. haha. 
Tummen upp ! Jaa, 

Asså, nått av det roligaste under kvällen vad när det var tårtdax,. Jag o Anna gick till bordet direkt när vi tagit tårtan, o när vi sen går för att hämta kaffet, så möter vi en förtvivlad Anniken, "Johanna, jag hällde nyss ut baileys över mig själv," Jaha, okej. O sen frågar hon om jag vill ta hennes kaffe också, för hon kunde inte bära med. Jovisst, det kunde jag.
O Anniken går framför mig mot vårt bord, då tappar hon skeden, som lå på hennes tallrik, o när hon skulle ta upp den så höll hon på att tippa ut tårtan från tallriken. hahah, o inte nog med det, utan när vi kommer till bordet, o hon ska skjuta ut stolen, så vällter hon den bakåt. hahah, TJOHEJ, o fan vad vi skrattade.  

Mängder av roligt folk, o härlig musik. Denna kvällen var underbar, skönt att träffa folket igen. Men vi ses åter den 29 augusti, (förhoppningsvis). :D

Bara jag som kände att detta blev jävligt långt?, ja, jag ska återgå till jobbet nu.  
men kvällen var skööööön.
Bilder kommer strax ut på johaaanna.pixbox.se

Mammi ringde nyss från stranden o sa att dom hade det toppenskönt, hrm.. jovisst här sitter jag, o bara längtar ut i solen., Nu ska jag gå över gatan o köpa en glass :)

fredagskväll ;D

Jo, denna började med massa jobb jobb jobb.. sen var det hem, och där väntade ulrika. Då blev det massa mat :), Kvällsmat ! efter lite filmhyrning, två portioner björnbärspaj, två påsar popcorn, massa lösgodis, en kopp te, kaffe o vatten, så mådde vi kasst ! (jag drack en hel kopp te för första gången)
Men vi var lika glada för det :) vi satte oss på msn, o där fann vi en norrlänning som hette Pelle. Han var 25 år och
spelade bandy på snö. (?)  Vi kom på ett nytt smeknamn till honom, BAJSPELLE  :D Men martin föredrog PELLEFJANT :P hahahah

Nog om detta,  efter en timme vid datan så begav vi oss mot sängen. Det skulle bli härligt :D Men NEEEEEEEEJ, någon ringde o sa att dom stod utanför postlådan :S vi var ju så illa tvungna att gå ut dit mitt i natten :/ O det hela slutade med att vi kom tillbaka in efter 1,5 timme, pappa var arg, jag kunde inte somnar, sängen knarrade,  ulrika sommnade som en stock o började snarka... Mm, jo denna natten har alltså inte varit perfekt !

Men efter 5 timmars sömn sitter jag nu här på jobbet med ulrika sidan om mig o vi lyssnar på "ring så spelar vi"
Jag kommer vara döden ikväll då det är 18, 20 o 45 årsfest i Kverrestad.! Men det ska bli riiktigt skoj :D

Imorgon blir det nog bilkörning med ulrika :P haha vi får se hur det slutar,,


HAHAHA, på jobbet.!

Pölle, jag har stor hjärna!
Jag, mm men jag är liten än, så den har inte utvecklats fullt ut hos mig.
Max, mm min är stor o fet, det är därför jag har keps,så att den håller inne hjärnan.
Jag, blir där inte valkar då ?
Max, njää. håret täcker det :P

HAHAHAH, sån jävla diskussion. !
:D