Systemkamera eller inte ?!

Mm det är ju då frågan. Förr, eller senare kommer jag köpa en, men ska jag sälja min kamera nu o köpa en annan digitalkamera (med fler pixlar) eller ska jag ha kvar min röda i ett år eller så, o köpa en systerkamera direkt.  ??
Joo, detta har jag funderat över länge. !!  :D

I onsdags var vi på möte med vår kära innebandyklubb. Gud vad roligt vi har ihop.!
Vi kom fram till tider o så, (ingen var nog nöjd) o sen efter mötet så blev det en del snack mellan oss ungdomar, som alltid ! HAHA, 
Efter det så stack vi till ip för att kolla perras match (i ösregn) men tur som var så hade jag min fina röda jacka med mig :) haha. Sara o kalén kom också dit sen. O efter mycket velande var vi skulle kolla film, så anlände vi till Kalénarna på Tule ! Det blev inget filmtittande, men vi kollade på bilder på tvn från när dom´var i Båstad :D, poppade popcorn, o sjöng en låt för sofie som var jävlgt sur ;) haha. Perra fick även en URSNYGG hatt av Ronnie, haha MFF !
Tack för kvällen!

Gårdagen tillbringades med U, som kom till mig efter jobbet. Ett stort fett hundbett hade hon också fått under dagen, usch. så lite halvt......panik ? blev det. Vi ringde runt o kollade massa om stelkrampssprutan o så. Men det är nog lugnt.!
Vi var ju även tvungna att kolla upp om man också kunde koppla min kamera till tvn.. o jovisst:) medan äpplapajen stod i ugnen så var vi ute o tog roliga bilder. hahah. Sen kollade vi på dom!

Ikväll kommer P, klippa o slinga hans hår ? tja,, vi får väl se. HAHA,

Bilderna togs i Svaneholm!  :)

     

Bååååetar

Jag sitter här i tröja, jeans o inga strumpor (fryser som fan om tårna) SOFIE, får jag låna ett par strumpor av dig ? Det hade varit snällt, MEN jag tror´dock att jag redan hade fruset tårna av mig om du skulle leta upp strumpor som dög bra, för stor, för kort, för vit, för mörk, för sne o så passar dom inte bra ihop.... SHIEEET vilka problam för att hitta ett par strumpor. Iallafall så sitter jag o  funderar på om jag ska äta lunch, eller om jag ska hoppa över det o ta kvällsmaten sen istället. ?!

Jag kan tillägga (borde stått i förra inlägget) att Mia hade stoooora problem på midsommarafton med att bli kvar på studsmattan, Hon trillade av 2 eller 3 gånger, men envisades om att det inte berodde på att hon druckit.
"Jag har aldrig trillat av den förr," Jag sa att det skulle kunna bero på att hon druckit. men NEEEEEEEJ, det var inte så !! okok. jag tror dig.. nää! HAHAHA :D
 
Varit en runda på jobbet idag o träffat en pelle från Georg Jensen :)  Mycket trevligt. !
imorgon ska jag jobba några timmar. !! jomenvisst, det blir skoj.

Min ena bild har publicerats på YA nu,
men de andra två (som var bättre)
kommer nog inom kort hoppas jag.

Ska träffa en vit Emilia på söndag, hon är inte ALLS brun, man kan inte ens tro att hon solat på 3 år. HAHAHA, Klart som fan att hon kommer vara brun! JAA AA

Aa vesst, serruö, men ska kanske kila nu.

J: Får jag hälsa till någon?
P: Ja, men låt det gå undan!
J: Då vill jag hälsa till Mentolkvinnan på Södergatan i skurup. Och jag hoppas att allt är bra med henne!

HAHAHAHHAHAHAHHA

 
                                     
   Mentolkvinnan o Sofie!                        Jag o Kajjan :D

Midsommar, o Emilia är snart hemma :)

Jaha, då var midsommar över för detta året också. Och det blev faktiskt riktigt lyckat.
Mia o jag kom hem till sofie vid halv 6 tiden, o där övade vi snapsvisor medan vi väntade in kaisa !

Vid 7 stack vi till Jenny i Gislöv :)
Jag: Johan, här är bara 70!
Johan: Men det står skyltar i båda sidorna, så om man kör mitt på vägen så får man ju lägga ihop dom o köra i 140!
IDIOT, !

Vi grillade o hade sjukt trevligt. Min mat blev riktigt god. Grillad lax, potatis o goooood sås :D
Sen blev det kubb o plockepinn. Vi vann ju typ nästan.. eller ? Joo!
O efter snapsvisor o efterrätt så blev det studsmatta, men först en runda i biljard !
Studsmattan.. shiiiiiet. fan vaad roligt det var !

Fredde fixade kaffegök till kaisa o mig, 50/50. jovisst, det var ju inte alls starkt :S

Mia, eller "Mentol kvinnan" ska jag kanske kalla henne, hade iaf en riktigt rolig kväll! Hon vad fan inte på topphumör när vi åkte dit. Men efter några snapsar så sken hon som en sol :)  härligt att se !

Emilia kommer hem idag, efter att ha tillbringat en vecka i ett varmt land :) Hoppas du hade finare väder än vi har haft.. Nu blir det fest på heltid !! 

Bilder från gårdagen finns på
johaaanna.pixbox.se

Tiden går, o man blir bara äldre..

Känns som om jag är 100 år när man hör det. Men jag är inte så gammal än.

Idag blev det malmö med syster. Vi hittade varsen bikini. !
Sen pallade jag inte vara kvar, hade sjukt ont i benen o fötterna, så vi stack hem igen ganska tidigt.

Igår blev det först lite jobb. Sen på kvällen lyckades jag få med mig palle på fotboll :D
a-laget spelade, och vinst blev det också. Härligt.
Träffade sabine o maria där :)

idag såg vi en mycket mysko man i malmö.. :/
Tror han var full, men thilda trodde han var hööööööög. (han stod visserligen på sin resväska o sjöng) !!

Midsommar imorgon, en regnig sådan, vilket är supertråkigt. 
Vad som är tänkt så blir det först den årliga träffen på svaneholm, sen bär det av mot beddinge. Kvällen kommer sluta i Gislöv på en fest!. Vi får dock se hur det blir  :) haha 

Trevlig midsommar! 

Massa grattis !

Onsdag igår, och det innebar en massa saker på körskolan för många utav mina kompisar :)

Anniken skickade sms vid halv 2 tiden att hon klarat uppskrivningen, o samtidigt som hon skrev upp, så gjorde Natti och Suzze också det, o alla klarade det. Så GRATTIS, GRATTIS o GRATTIS!
Senare på dagen så hade Stephanie också klarat det :) GRATTIS!

Vid typ 2 halv 3 så såg jag att jag hade missat samtal från Cicci, o hon hade även skickat ett sms, "Körkort :):):)" Ja, chockad blev jag eftersom jag inte visste att hon skulle köra upp extra stort GRATTIS till dig!
Vid kavrt i 4 ringde Sofie o jag hann inte svara eftersom jag städade. Jag ringde upp o frågade hur det var med henne, "Underbart" svarade hon,. o jag skrek Grattis. "Vadå, hur vet du?" hahah klart jag fattade det. Stort GRATTIS till min lilla sofie, (som inte är så liten längre) :D mega rolig dag ju. 

På kvällen blev det restaurang med sofie, mia, emilia o Kaisa. (Kaisa stack dock efter en liten stund) ! super mysigt, och vid 10 kom vi på att vi skulle se film. haha! Så vi körde hem till palle, där hela familjen var oroliga över mig. hahah Det gick bra. Hämtade filmer där o sen hem till mig !!

Idag ringde Cicci vid 12, "var är du?, Anna o jag står utanför din dörr" Jaha, då hoppade jag bara på cykeln o cyklade hem. Där satt två blonda snyggingar i en peugeot, med taket nere. TJAAA!
Vi körde en runda i skurup, men när vi gjort det (det tog en halv minut) så bestämde vi oss för att köra till jakten i ystad o handla glass! Tack för idag, jätte mysigt :) 

Men Cicci o Sofie; Kör försiktigt!

Min syster åkte precis iväg på lärarmiddag, hon var superfin i sin klänning!
Ska på avslutning i parken ikväll :)


 

     

Det var hon här:   och denna kvinnan: som klarade körkortet igår :)


Student o graaaajor

I torsdags var vi på stranden på kvällen, mycket mysigt! grillade o snackade.
Tomas kom senare på kvällen med sin vattenpipa, och fan vad härligt vi hade där i båten:)
helt plötsligt fick Olsson, Koc, Patrik  o Erik (tror bara det var dom) för sig att dom skulle gå till mc donalds för att köpa en hamburgare tror jag. ! Helt super korkat, men vi stannade iaf kvar i båten, och efter lite mer än en timme så kom
dom tillbaka :D
Efter ett tag så stack några stycken hem till Koc, helt sjukt var det där, O fan vad jag skrattade. !
Patrik o Erik somnade i soffan framför en film, o vi andra satt på terrassen o rökte vattenpipa :)
Efter att Koc stoppat en tänd tändstick i näsan och erik stoppat kokt spagetti i näsan och fick ut den i munnen, så gick vi hem vid halv 4! Anniken hade hotell den natten, så frida o jag sov där !
Tack för kvällen, helt sjukt trevligt. Görs om snart :P

     


I fredags var det ju student, o jag stack hem tidigt på morgonen, efter 3 timmars sömn. TRÖTT !
fixade mig o stack sen till ystad igen, för att kolla på när mina kompisar gick ut på trappan., riktigt skoj, o jag längtar sjukt mycket till min egen. ! Jag hängde med familjen Sjögren hem sen till abbekås. Där hjälpte jag dom med mat o sånt, o efter en timme typ så kom emilia hem :D
åt o snackade o hade sjukt trevligt. Tack <3

     


Vid halv 9 blev jag hämtad o jag begav mig till sofie i beddinge för att lämna present, o sen till Sabine.
I skurup skulle jag till 4 eller 5 stycken. Jag var hos Mia, sen philippa, o där fick jag reda på att kalénarna skulle komma dit snart, så jag väntade där.
När dom kom, skrikande genom hela gatan, så blev det fullt stohej. HAHA. fan vad skoj. jag stannade en stund tills dom skulle sticka :) Jag o Perra gick till Rönnberg sen o la en blomma i postlådan, sen gick jag hem med sjuk helvetes skoskav.. kommer inte kunna ha riktiga skor på flera månader :/

Idag har jag kollat gustavs match, sen grillade vi :)
Ikväll blir det bara chill.

Längtar till TISDAG!

Kvällen vi sent kommer glömma.

Fy helvete sån underbar kväll det var igår.
Började med firandet av min bror som fyllde 12 år. Grattis! O sen bar det av mot ystad där släktkalas väntade hos Anniken. Hon fyllde ju också år, 18 år den jävlen, eller kanske 19 ? :O
Sjukt roligt hade vi där. Jag, Anni, Isa, Madde, Malin, Ebba, Sebastian, Niclas, Daniell, Affe, Niko och vår kära lilla Alva :D  Tror inte jag glömde någon. :/  ??
Kubb ute på gården, bugg i trädgården, kaffe i soffan, tårta på golvet, ner rullade gardiner hos Anniken ^^, och en hel del fylle samtal. Närmare bestämt från 8 olika personer, o folket ringde ju fan inte bara en gång, nänä typ 3-4 gånger :P hahahha fan vad luren gick varm.. en del var roliga, och andra lite...oroliga.. eller nej, det blev fel ord. men ni förstår att dom inte var roliga. Jag blev så sjukt irriterad.  AAAAAAAAAH fuck you.

Jag ger en godisbit till Sebastian
J: Här älskling!
S: Tack gumman.
Alva viskar till Sebastian: Är ni ihop?
S: Japp, både jag Anniken och Johanna är ihop.
hahaha du är så kär, den lilla tösen ! ack, ack, ack.
 
Alva: Men lisbeth, var är han den killen som.. ser lite granne konstig ut?
Lisbeth: vem menar du ?
Niko: Menar du Alfred?
Alva: Jaa!
hahhaaha

Iaf efter nästan alla fyllesamtal så åkte vi till Sommarnatta. O sjukt roligt var där.
Även om det kanske inte blev som jag väntat mig, så blev det riktigt lyckat ändå.
Några dumma saker hände ju... :S hahahahha rätt skoj ändå. Det är sånt man får ta.
Kom hem vid hlav 5, sen satt jag o anni o snackade till 5, o sista samtalet gick  till Koc från min sida :P

HAHHHAHA, nä jag sajer då det. Sjukaste kvällen på länge!
Bilder kommer på johaaanna.pixbox.se inom en snar tid :D

Snälla följ med mig.. Vill inte själv.!
Bräck, promenad ikväll ? 

cykeltur

I onsdags cyklade vi med skolan, eller vi var 20 stycken tvåor som cyklade från skurup. Cicci o Anna på en tandem, o jag o Ankan på en annan :) Riktigt skoj hade vi, mycket prat o skratt. Men det var ju en del nagatvia saker också. Sjukt ont i rövbenen, enorma uppförsbackar o riktigt mycket blåst. Men vi hade kul ändå, och gjorde allt till en bra dag.
Efteråt så blev det kissepaus i svenstorp hos Anna. Sen bar det av hemåt til affären för att köpa lite smått o gott till Sebastian :D Tack för lånet av cykeln!

En redet lång promenad med Bräckan har jag också hunnit med, o inte bara en kväll utan TVÅ! :) Duktigt.
I måndags så träffade mathilda o jag nya kompisar från oxie. Dom hade åkt hela vägen i bil till lilla skurup för att tillbringa en kväll på zimmermans backe.
Det värsta var att de fem killarna inte visste var dom befann sig. Så vi fick hjälpa dom med det o några andra frågor de hade att ställa till oss :) haha
Efter ett tag när vi var på väg hem till philippa så kom dom körandes förbi oss, o de la sig på tutan. haha
Såna roliga människor det finns!

I fredes, för en vecka sen, så var det ju ba på slottet. jag var där i regnet och kollade på alla fina människor. 
Superfina var dom. :) Efteråt åkte jag till philippa. Super trevlig kväll där,  jätte muuusig o så. För göras om snart.
Lördagen var jag på fest hos min morbror o hans sambo, riktigt trevligt faktiskt. Några glas vin, o trevliga kvinnor. haha
Jag: Anki, nu har du bara mjölken kvar!
Svea: Ahh, du ska väl ente dricka allt det där din jävla späkall?!  :D

Skolan börjar gå mot sitt slut, o alla treor är uppspelta. Vi har egentligen inga riktigt lektioner mer. Och i vissa ämne så har det varit de sista lektionerna man haft denna veckan. trevlig sommar :)
På tisdag blir det tydligen vattenballonger. Jag är beredd!

Ikväll blir det kanske fotboll och en cykeltur med Bräckis. Vi får se vart tiden leder oss! haha
HAAAAJ

             


                      

Fler bilder finns ju på johaaanna.pixbox.se