kraaaam,

Igår möttes jag av världens varmaste o längsta kram när jag kom till jobbet. O när jag gick hem så fick jag en nästan lika go kram. Fan vad jag älskar mitt jobb! Man mår så bra av att vara där och tillbringa tid tillsammans med mina kollegor o boende  :) Kollegorna är guld värda!


Idag, min enda lediga dag denna veckan. skönt! Kvällen ska tillbringas i hörby på sommarfest/grillfest. Kommer nog bli riktigt roligt. Jag kunde ju inte vara med förra året så iår är det min tur :)

v.30



                     




veckan i gute

En kanin (?) i grillen, älgar vid frukosten, eller en björn kanske? Kaffepaus på ett hotell 7 på morgonen tog vi, Vi var i Sveriges största vindkraftverk-park, coolt, 90 st i en klunga, rätt många faktiskt! Jag firade med skaldjurspaj, ostbricka o vin på min namnsdag. Tre personer, tre personer kom ihåg min namnsdag. Tomter tillsalu- Tomater tillsalu, sak samma?! Körde flera mil för att komma till blå lagunen, men var kom vi?... till en ful fiskedamm - fel! Efter någon timme hittade vi rätt o fan vad fint där var.
Körde go-cart i torsdags. Jag var riktigt grym om jag får säga det själv. Men sjukt mycket svårare än sist jag körde (typ 6 år sen) Krock? varför just när vi var på gotland, min bror som oroat sig i ett halvår över att vi skulle åka båt. och så händer detta, verkligen inte lägligt! Varit i Lummelundagrottan- fint!
Shoppade i fredags och tittade en gång, tittade andra gången, och tittade tredje gången på en person som kom mot mig och vinkade, kände igen honom, men varför skulle han vara där, mitt i innerstan i visby. Jo visst var det han, en vän från skurup! 
Vi var på ca 15 bilmuseum kändes det som. Jag har då aldrig sett någon dricka en pina colada så snabbt som han sidanom. Trevliga bordskamrater som varit med om krocken..Väntade 65 minuter på maten sista kvällen,, den var inte ens speciellt god!
Lyxmat på båten och sen ett samtal med vännen från skuran, tillsammans med ett plopp och ett glas vatten.

Vår vecka har varit bra och mycket mer än det jag redan nämnt har hänt. Vi har haft kul! :)

"På fårö heter får lamm, och lamm heter lammungar, om du inte förstår detta är du en fårskalle!" - stod det på en skylt på fårö haha,



En nykomling till släkten Lööw. En flicka!

Tänk att en mening kan skapa så mycket oro en hel kväll, trots att personen i fråga inte har med saken att göra..?

gute, vi är nära!

Gute närmar sig. Inatt 02.30 ringer klockan och då ska man upp o ta på sig sen sticker vi!
Veckan kommer säkert bli nice. Ha det bra här hemma,.
Nu ska jag gå o packa och sen får jag väl hälsa på mina vänner på kämparp.
:)


tänker samma sak!

Läste precis bellas blogg. jävlar vad jag känner igen mig själv i det hon skriver. Om allt möjligt skit som handlar om mat o vikt! Ågren kommer oftare o oftare på besök numera. men varför? varför kan man bara inte må bra o inte tänka så jävla mycket på allt? Jag längtar till den dagen då jag är nöjd med mitt liv!

Igår var jag då med familjen Harmby i Malmoe. För det första hittade vi knappt dit, men tillslut kom jag på att jag kände igen mig, haha. Sen så efter 20 affärer så hade Emmelie fortfarande inte hittat en klänning. Faren blev otålig och satte sig ner med en tidning. Men E o jag hittade iaf något smått tillslut, eller hon handlade en del faktiskt! :) haha, På väg hem stannade vi i svedala för att få med oss fyra glas hem, haha. En runda inom svedala outlet också, alla fyra köpte likadana tröjor och jag köpte cat-strumpor, haha :)

På kvällen bröt lejonet leo sin arm så jag fick plocka fram frökens sykitt. Operationen gick bra och det blev jävligt grannt kan ni tro! :)

Nästa vecka ska bli riktigt nice!

mög

Igår var det stranden med en jävla massa människor. Riktigt härligt faktiskt!
Idag skulle det också vara stranden för att bättra på brännan. Men vad händer?, det pisseregnar o åskar. KUL?! neeej, så nu bär det av mot malmö med familjen Harmbys (minus den minsta) :) Det kan absolut bli mysigt ändå!
ha en trevlig regnig dag
och ni som ligger på stranden, hoppas ni har det gött!

fint,

"dina ben är lena som en barnrumpa" fick jag höra igårkväll på jobbet medan han satt och smekte mina ben. haha, vad fan är det för snuskiga kollegor jag har? men såklart tycker jag om dom ändå.

Idag har jag, mor o bror varit ute på en utflykt med m&m. vi satt i svaneholm o åt middagsfika och sen körde vi i nästan två timmar. alla möjliga vägar ude po laned som man inte trodde fanns. raps hit och raps dit, majs o ärtor, korn o havre, och ännu mer raps. Men de var nöjda med dagen så då är vi också glada! :)
Så så har jag spenderat min första lediga dag på ett bra tag. Ikväll ska jag umgås med E, så är det tänkt iaf!

Lite bilder från grillkvällen hos niclas förra helgen, och även några från idag :)


         



             


fan vad fin du är ikväll,, jävligt fin!

Lördagen var kanon ändå! Slutade lite tidigare på jubb så sen bar det av mot emmelie där det var förfest. Plötsligt var jag medräknad i taxin som skulle gå kvart i 1. Jaha,, heeeej öja här kommer vi! men det var riktigt kul hos henne iaf och en ny vän har jag också funnit mig. Kul att träffa alla människor igen som man inte sett på ett bra tag :)

Öja var bra trots allt. men sen hände ju en och annan sak, men kvällen var bra ändå :)
lite förvånad över ett samtal bara, men ett steg i rätt riktning kanske man kan säga, ?

Kvällen slutade i en dubbelsäng på söder, med tre andra galningar! haha, Idag har vi bara gått igenom gårdagen, natten och den blivande kvällen. det kan bli intressant!

Meen nu ska jag snart göra mig klar inför en långkväll på jobb.

11

fan hur ska jag göra. Jag vill, med kroppen säger nej.
Jag är rätt så sliten, så att säga. Men jag känner nog ändå att det blir ja! haha, Men det återstår att se hur kvällen slutar. Jag tror nog att den antingen slutar tidigt i sängen, eller så slutar den i ett storbråk där jag står mittemellan två parter, haha.

Jag ska jobba om en timme, Kanske jag ska ta mig i kragen o börja fixa käk o göra mig klar! :) tror dock det bjuds på pizza på jobb ikväll, guutt. Men kanske en sallad ist?

mitt liv,, fan!

Det känns ganska så jävla jobbigt just nu! upp&ner allting.


I onsdags testade jag två nya saker. Efter att Emmelie och jag varit o kollat in hennes nya häst så åkte vi tillbaka till skurup. Det var då. Det var då jag provade denna väldigt vassa sak. det stack till lite, men var ändå väldigt skönt. haha, SPIKMATTA!



Och sen när vi kom hem till Emmelie och ätit lite godis så mådde jag dåligt. Joo då testade jag hennes vibratorplatta!Första 5 minuterna skrattade jag bara :) haha




Igår städade vi bilen (eller E gjorde det. jag höll wille sällskap) sen tvättade vi den, riiktigt spännande. När vi kom hem efter vi handlat så lagade vi mat och sen var vi barnvakt en timme typ. Efter att vi lämnat av bustrollet så åkte vi tillbaka hem o poppade popcorn. "jag kan poppa dom på spisen, så vi gör det" säger E. Jovisst, hon brände dom och det osade bränt i hela lägenheten, haha. Så de blev well- done-popcorn!. Vi poppade tillslut i micron istället. Och E skulle salta dom sen. mmmm, det blev lite well- done gällande saltet också, haha. Men det var gott ändå!

Nu ska jag snart ut på en joggingtur tror jag. Denna veckan har fan inte varit nådig. usch usch,

Ikväll blir det jobb, precis som lördag o söndagkväll också!

8.7

Min bror har kommit in i moped åldern. Igår när vi var ute o gick så cyklade han sidanom mig.
"Det är svårt att leka.." "cool?" nej,, scooter" jaaaa, okej. haha.
"Jag hade passat perfekt på en TGB bullet"
Usch, ska han hålla på såhär ett år? aaa, jag kommer fan bli tokig.

nu är det bara torsdag, fredag, lördag o söndag kvar på mitt 11 dagars schema! :) häärligt. sen ska jag vila. Iaf minst en dag! haha

Jag ska gå o göra köttfärssås nu. och sen ska jag snöra på mig joggingskorna och ta med bror ut på en runda! :)

Jag bliiir så irriterad!

jubb o sova

Jag har klarat av fyra jobbdagar nu. Nu återstår endast 7 dagar.. så nu får det gärna regna på tisdag för jag är inte ledig längre. usch, veckan kommer bli jobbig med mer än 60timmars jobb. Men jag tror nog jag överlever, haha. jag får tänka på pengarna ;)  idag har egentligen varit en riktigt soft dag. tillsammans med frida så har jag gjort,, ingenting typ. haha. fast vi har putsat alla fönster i hela jävla huset! duktigt ändå. slitigt, och ett riktigt slavjobb. Dock gjorde vi det på egen vilja. Sen åt vi tårta o drack kaffe tillsammans, haha. 
Såå mina närmsta dagar kommer bestå utav jobb o sömn. Fast ikväll ska jag faktiskt ut o gå med en vän! :) 

I lördags var jag förresten hos Niclas i rydsgård o grillade med några andra. Vi hade det riktigt mysigt faktiskt. God mat, trevligt sällskap o en film på det. haha. Även ett samtal från en kär god vän,  :) I lööööööve you, haha.

MYS, haha

Nu har precis mina föräldrar + 15 andra yra höns åkt iväg. Här ställdes till med förfest här hemma o nu ska de iväg på fedefest, haha. Så mitt uppdrag är nu att städa undan allt skit de asat fram.
Jag är trött och jag ska iväg om en timme! aaaaa,
Vi ska till rydan för att grilla o umgås med mina vänner. bror följer med som bihang, haha :)

Trevlig lördag vänner,
jag vill ha fult väder, förutom på tisdag, då det bör vara 30 grader :) taack!

restaurang o vollyboll.

kvällen igår var riiktigt mysig. en runda i ystad med vänner där vi åt på restaurang och sen begav vi oss ut på jakt efter en vollyboll, tillslut hittade vi en, opumpad dock, men det löstes efter några svordomar!
Vi åkte ut till saltan och gjorde oss klara för en match, haha. jag var räätt så grym måste jag erkänna. Efter ett bra tag så kom ett killgäng o frågade om de fick vara med, SJÄLVKLART sa vi! haha, så då blev det spel 5 mot 5 istället för 2 mot 2. Det var ungefär då det började gå skit för mig. Men vi hade iaf riktigt kul. Det som vi skrattade åt mest var nog när linas byxor sprack, haha. Vi (.. eller grabbarna) har bestämt att vi ska ses på samma plats 20.30 ikväll :)
Men jag kom på innan att jag ska upp 5 imorgon, så jag får nog hoppa över det trots att jag har lovat att inte svika.
chanita, haha eller lina, hur stavar du ditt nya namn som "johan and sam" gav dig?



     




           


Det var en riktigt härligt kväll :)


Nu sitter jag o väntar på att E ska ringa. Vi ska åka till stranden senare :) hääärligt,


fint

jag kom på världens smartaste sak innan. När jag städade igår så hittade jag en liten sak som hörde till mitt minneskort till mobilen. IDAG kopplade jag, det är en adapter till minneskortet. Då kan man lägga in alla bilder på datan. Fan vad guutt, Efter mer än tvåochetthalvt år så har jag kommit fram till denna smarta lösning, hahaah Jag bjuder på några bilder som har extra stor betydelse. vissa är konväcker många minnen!