den inre kretsen

Igår, restaurang Marinan. Jävligt trevligt sällskap och väldigt god mat.
Jäävlar sån kran.
Han är från ystad. HAN ÄR FRÅN YSTAD! haha  krillebooi
Vi hade riktigt roligt faktiskt, och efter middagen så gick vi ut på en liten barrunda. Det slutade dock med tåget hem för mig del, medan andra drog vidare. Vi fick även höra vår vän sjunga :)

Ikväll är det fest! Det ska bli kul. Men det hade också varit kul att vara med en massa andra på Björka, haha. hade varit riktigt ballt.
Trevlig kväll, för det ska jag ha!

Vänskap kan leda till nått mycket mer.

              


28aug, minder än två månader.

ICA Ida! är du med ? ;) haha

Sån jävla lång dag. Fixat o donat här hemma, biblan, hälsade på på jobbet, snacka i en timme på gågatan med gudmor o en kollega, till m&m, handlade o snackade en massa där också med vänner, till m&m igen o sen hem. När jag la mig ner för att sova en stund så ringde telefonen. Det blev flams o trams i mer än en timme så sen fanns det ju ingen tid att sova, haha. Nu ska jag snart ta tåget till Ystad för att äta på restaurang med Anniken o en hel del andra vänner. Hon flyttar imorgon. Det kommer säkert bli en jättemysig kväll, men kommer vara jobbigt att säga hejdå till henne.. tur att hon bara finns några mil ifrån! :)

Jobbade min sista dag igår.. fan vad ledsamt. riktigt tråkigt, men jag kommer såklart tillbaka snart på en kopp kaffe :)
Imorgon är det fest o på söndag är det söndagsmiddag, med eller utan vänner, hahaha ;)


jubb, jubbigt.

Man skulle kunna säga att det går bra nu. Men det finns en jävla massa kanske-jobb! Men det känns riktigt bra att höra vad alla tycker om mig. Alla gillar mig och det jag gör. känns kul :) Mammi har ju alltid sagt att jag är gjord för detta jobbet.
Men iaf så fick jag ett samtal idag om ett jobberbjudande. Det hade varit riktigt skönt, eftersom det handlar om minst 1,5 år. Men jag fick tyvärr säga nej pga andra skäl.. känns riktigt tråkigt! Men jag hoppas att nått nytt dyker upp som passar mig bättre. Där finns ett annat kanske-jobb som hade varit riktigt kul. Jag får helt enkelt hålla alla tummar jag har.
Jag har varit med jobbet idag i Furuboda o badat o ätit på restaurang. Jävligt skönt :)

Jag har enorm ångest över att ha min sista dag imorgon. Min sista jobbdag på schemat., Ändå, nu är det över.. :/

Lönen idag,  jävligt fint :)

Nu ska jag iväg till nästa jobb, receptionen i två timmar. Sen antagligen promenix med Emmelie o Wille :)

älskar det,

Ida, sorry att jag glömde svara på din fråga i förra inlägget. Det är det jobbet som jag snackade om när vi var på restaurangen. extra och helgjobb! minns du?

Förresten så i förra veckan så var jag, F och J i malmö och käkade på jensens, fan vad guutt. Vi firade josse som fyllde år i början av maj. Vi tyckte det var lagom nu, haha

   


Då i söndags hos anni o sebbe så hade vi det jättebra. Niclas och annikens mor dök också upp. Sen blev det faktiskt efterrätt också efter den goda flintasteken o underbara salladen. Vi hade det riktigt mysigt! :)
Igår blev jag hämtad av cicci o anniken. Vi for hem till anna i svenstorp för en liten fika. Efter så pass lång tid så hade vi mycket att snacka om. Det var verkligen på tiden att träffas och prata av sig! Cicci o jag ska ju ta en tur upp till göteborg sen tillsammans. Vi har som mål att hinna med det innan anna kommer hem igen! sen när hon kommit hem från sin långresa, så får vi alla tre åka såklart :)



Idag har jag jobbar, dock bara tre timmar. Men vi hade jättekul ändå. såna underbara människor jag jobbar med! aaa, älskar det!
Nu ska jag nog faktiskt läsa lite i min nya bok och om jag har tur så somnar jag en liten stund också, hade varit skönt :)

helgen, underbart!

Just nu sitter jag i soffan i ett hus i ystad. Kränger lite godis o bara känner mig allmännt seg o trött. Vi har varit o storhandlat på willys och nu sitter som sagt jag här, sebbe plockar ogräs o anni hänger tvätten :)
Gårdagens gille var något utöver det vanliga. helt jävla sjukt kul!  Det är verkligen något man kan tänka sig åka på fler gånger, haha. god middag, underbara människor, fina samtal, haha, och bara jäkligt bra musik o dans! gårdagen var verkligen perfekt till 100%. det slutade sent i en säng tillsammans med min sambo, en tallrik med klyftpotatis, klyckling o ketchup :) fint slut på den dagen.

Nu idag sitter jag iaf här hos min andra familj. Vi ska äta söndagsmiddag sen, men först ska vi vila lite så att vi orkar laga all mat sen. Anni o jag firar vår 4årsdag idag :) känns dock som vi känt varann hela livet, men så är inte fallet ♥

mitt liv

Mina fonder går dåligt nu. Frida har slutat på jobbet, vilket är mycket tråkigt. Lööwans björnbärspaj igår på jobb, mycket uppskattat. Ingen vaken natt kom så vi stannade till halv 12 inatt, snällt av oss. Jag ska klippa mig idag, jag vill, men jag hatar nyklippt hår. Jag saknar min vän Emmelie. Jag hade en riktigt bra dag igår innan jobb tillsammans med annipanni, vi var ute på en joggingtur och sen mycket styrka på svaneholms parkering, haha. En god frukost och sen lite annat kul. Sen körde hon hemåt med en tv extra i bilen, haha. Vill inte att hon ska flytta från mig. Men hon kommer få det bra. Efter 2 december kan jag köra till henne när jag vill :) Jag har pratat med chefen på stället. Jag fick jobbet! Och jag har megaångest över att sluta på LSS på torsdag nästa vecka. Vill verkligen vara kvar där. Men det får jag nog vara ett tag till trots att jag fått ett annat jobb.. hoppas jag :) Världens fest på lördag som jag ser fram emot. Och jag hoppas få träffa Anniken till helgen igen. Söndagsmiddag var det väl vi sa? :) Ingen beck igår, mycket tråkigt. Ikväll jobbar jag, och jag ska antagligen på cirkus. hoppas hoppas, haha! 11.11



avskedx2

Fy helvete, rent ut sagt, sån träningsvärk jag har. Det känns skönt ändå, men inte när man ska iväg o jobba! Denna värk är efter första träningen på hela sommaren. Visst har jag sprungit under sommaren, men inte gjort massa styrka o andra saker, fyy fan. och jag som tyckte att jag stretchade bra,!

Igår efter jobbx2 så åkte vi in till malmö för att käka på restaurang. Emilia flyttar nämligen till halmstad nästa vecka,, sorgligt men sant! Det var mycket trevligt, god mat o en jävla massa folk :) Vi gick till öltältet, som inte var ett tält, och sen gick jag o Ida mot stationen för att åka hem, medan de andra stannade kvar o festade. På tåget hem såg jag nått helt sjukt. under hela resan från malmö til skurup så underhölls vi av en 22 årig "trollkar" från USA. så jävla coolt,, jag har legat o grubblat på detta hela natten. det är helt otroligt att man kan sånt. Nått av det bästa trolleri jag sett.

         

Min lilla snutta flyttar till Göteborg den 29.e. Det kommer bli så jävla tomt,, vill inte att hon ska flytta, men såklart är jag glad om hon är glad. Vill hon så ska hon självklart satsa på detta! Jag lovar ju att komma o hälsa på såofta jag kan o har råd:)


jobb- mitt liv nu!

Mycket har hänt :) Helgen var väl bra, mest jobb tycker jag, Lördagsgodis o bio, och även tips om en man? haha, men även en träff med en vän hann jag med under helgen! Har hälsat på m&m och hjälpt till med lite saker, cyklat en jävla runda, beck med E, en visit i beddinge hos josse, dans till "nu är det jul igen", kollar "full frys", skrattat o myst. Spring i skogen, kräftskiva med anniken vilket var riktigt mysigt- satt på uteplatsen halva natten innan jag åkte hem, har saknat henne en del! Alla dagar har även bestått av jobb. Tog mig på mer imorgon igen,, dock bara några få timmar.

Men om jag ska palla med kvällens träning, morgondagens äventyr och nästa veckas jobb så får jag nog sova en stund nu!
Alla problem är ur världen nu. Så jävla skönt för hjärtat att bli av med allt skit, haha! inget som tynger mig nu, vilket jag gillar, guutt :)





Anni o jag igår under vår middag och efterrätt, haha!

+&-

Vaknade av att en jävla mobil ringde och när jag öppnade ögonen så låg en söt hund sidan om mig :) haha, Jag lånade en bok, hälsade på mor o syster, solade, fixade och sen åkte jag till ett ställe där jag pratade med en person om,, jobb bl.a! det gick bra, men hade dock hoppats på bättre. Men vi får se, det blir säkert kanon i slutet :)
snackade med några vänner o sen begav jag mig hem. Grattis Niklas, förlåt att jag glömde det! haha.



vem är du, vem är jag?
Jag tror inte jag känner dig mer.
Det är inte som förr. gällande allt.
Inget är som förr!
Jag blir så ledsen av att läsa allt.
Det har tagit mig så hårt.
Faan. Jag behöver er alla!

bra, o hoppas som fan!

Igår efter en mycket trevlig dag på jobbet, där jag träffade min man, så begav jag mig till affären för att köpa lite onyttigt till kvällen. En liten stund hemma för mig själv (försökte fixa med skolhelvetet) o så begav jag mig till mitt nuvarande andra hem.
 Helt plötsligt fick vi för oss att åka till ystad o köpa en tv, jo så det gjorde vi. Vi träffade ju en och annan snubbe i affären, men det var kul :) haha, så vi åkte hem, med en tv mer, och skulle installera skitet. fan vad lack jag blev o någon hjälp fick vi inte heller då N var på dåligt humör. Men jag löste det tillslut o sen högg vi in på den goda maten vi lagat :)
Kladdis o popcorn till efterrätt i sängen framför den nya tv.n! det gillas skarpt, såg beck och naturligtvid vågade jag inte cykla hem så vi bäddade ner oss. Jag delade kudde med en svart liten varelse haha :)


Funderar på om jag ska ut o springa eller om jag ska vänta till imorgon, det är ju sånt jävla konstigt väder idag. Har ju trots allt varit ute en timme med willisen!

Något nytt på jobbfronten har kommit fram. möte på fredag o så får vi se hur det hela slutar. jag kan inte mer än hoppas på det! Speciellt nu när det tydligen skitit sig med skolan..

summer of 69, söta snälla rara!

Körde med med Kal P Dal hela vägen mot hörby. tjaa,, Vi vinkade kungligt till alla fartkameror, 70 minuter sena till festen, hur jävla bra var det? "nu e vi po laned. det är såhär skit luktar, underbart och vädret är fantastiskt" Två varv i rondell som vi egentligen inte hade behövt. Vi körde rullande disco genom hela campingen :/
Jag: Björn, här kan vara vildsvin!
B: bra, då dödar vi den så får vi mat ikväll.

Kvällen var riiiktigt bra igår. Jag hade så sjukt kul, och ville verkligen inte gå där ifrån. Blandat men underbart folk :) Jag o min bordsherre diskuterade sallad. Gurka och melon är bra, röd paprika har man om man ska lyxa till det lite, men tomater är jävligt överskattat.
synd jag tog mig på att jobba morgon ist.. Efter ett familjeråd så kom vi fram till att vi kunde stanna till max 1, men den tiden hölls inte, haha. Jag somnade iaf vid halv 4 i min säng och jag började jobba 7 imorse.. Inget för mig kan jag säga,
På väg hem så stannade vi vid HE skylten, på med varningsblinkersen, jag sprang av i högklackat för att fota. tänk vad man ställer upp för sina vänner/familj :) haha,


Idag på jobbet var det jävligt soft. Solning, målade naglarna i gräset, hoppa studsmatta (den roligast synen på länge) och vänt pannkakor som en kock. Min dag har varit bra, men tröttsam.
Nu ska jag nog bege mig mot brännbollsfesten på kämparp! :)