mycket som står på spel.

Efterlängtade åhus väntar imorgonbitti. Dock sitter jag här nu med världens huvudvärk o i princip halsfluss. Men vi kan nog få en toppenhelg ändå. Trevligt sällskap, vin, mys, god mat, sol o fotboll så kan det nog inte bli bättre :)

Varit jävligt upptagen hela veckan faktiskt. Varje stund som funnits över har jag tillbringat hos mormor o morfar o packat lådor o sorterat i skåp. Mycket skit som nu ska slängas. Dock riktigt typiskt att jag ska till åhus o sen jobba just den helgen o veckan som de ska flytta. Men jag får ge en hjälpande hand på kvällarna!

Varit i Ystad idag med syster. Inhandlade faktiskt den omtalade klänningen :) haha, och lite andra småsaker till mig o m&m.
Ikväll så var vi faktiskt o kollade in nya lyan där m&m ska bo. Jäkligt nice får jag säga. Efter det så blev det glass här hemma för att fira mammi o pappis bröllopsdag :) Grattis!

Det som inte dödar gör en starkare.

Miss you!

..

.

Många frågor som snurrar i huvudet!



.

Vet inte vad jag ska säga.

Finner inga ord.


19juni08

Midsommar.
Snart åker vi! Ska bli skönt att komma från Skurup lite kan jag känna, även om det bara är över helgen. 

Samtal från läkaren i måndags. Hon sa svaren på mina prover jag gjorde i Lund för en månad sen.. Kunde varit bättre :/ Dock bara till att inse läget.

Såg en jävligt dålig match igår ute på saltan. Mycket folk och några som fått förmycket av det goda. haha ;) Men fotbollen var värdelös iaf.

Glad Midsommar!

Lööw


EN MÅNAD!

En månad, EN fucking månad till vi åker på vår lilla tripp till Magaluf.
Kommer bli galet om något, Dock länge sen man träffade alla i magalufgänget. Men den tiden vi missat får vi väl ta igen där nere :) 
Jag hoppas iaf på att semestern blir kanon!

Helgen har varit rätt chill o jävligt rolig. 
Fredags, Emilia o Kaisa på grille hos mig. Om ni inte redan viste det så hade Kaisa träningsvärk, haha :)
Lördags, förgille hos Anniken med mat, fotboll o dricka. Efter en förlust i matchen så begav vi oss mot McDonalds för att inhandla glass, vidare mot en bar för att ta några shots, (dock inte jag). Vårt nästa mål var ÖJA.. Roligt och en väldigt lagom kväll.. inom allt!

Nu kommer snart Anniken hit med bullar, så vi ska käka lite lunch o snacka igenom allt som behövs :)
 
Lööw♥

Slöeri o fotboll

Veckan såhär efter studenten har varit slö. Tagit igen sig och försökt sova igen de timmar man missat.
Gårdagen bestod av jobb och på kvällen blev det fotboll i Ystad. Riktigt härlig kväll med härligt sällskap :) sköna människor!. Det blev nationalsången mitt i maten också.  Och vem var det nu igen som chansade rätt på resultatet? Ja just det, det var ju JAG! haha.

I måndags blev det mys med Anniken, Malin, Björn o Davve i Ystad. Grill o riktigt skön musik, och sedan snack o jordgubbar i trädgården :)
 




   


Förresten så var Ulrika o Johan hos oss i fredags o käkade mat. Vi snackade även igenom om hur studenten varit :)




STUDENTEN, Sp3G <3

Studenten var helt underbar. Kan inte beskrivas i ord.
Jag tar det i bildfom istället :)

Champagnefrukost.


Aulan.


Studentlunch.


Chill i parken.


LYCKLIGA.


Utgång på trappan.


Flak i stan.


Bil hem med perra.


Gäster! :)








Tack alla som gjorde min dag absolut underbar!

Lööwan

13 bast

Lördagen var mycket mysig.
Kaisa räknade antioxidanter i ölen. Hon kom även fram till att vin var gjort av vindruvor och alkohol. haha, bra där kajjan. Discomusik i bilen, som samtidigt körde i 150 till tomelilla. Ja, kvällen bestod av det mesta :)

Dagen idag har börjat jävligt bra..och tidigt. 05.20 ringde klockan. På med hela utstyrseln och fixa med picknick. Förfest/frukost i småbåtshamnen. Taxi till öja. Brännboll med massa skrik, sång, alkohol, nakenhet, solning, korvgrillning, vattenkrig o brottning. Åkte hem på ett skrikande tåg :) braaa studenter!

Nu iväg för att ta spruta och sen in till ystad på tårtkalas eftersom Anniken fyller år!

Grattis Gurra 13 år idag :) Ett år närmare fjortis som syster säger. haha


Spruta, YSTAD!!
Lööw