min bror, ...

min bror, som är 13 år, sa nyss till mig då jag röt till mot honom eftersom han var så jävla jobbig.
Du är så söt när du är sur, haha!
såklart började jag asgarva och sedan fortsatte han jävlas. 
så kan det gå när haspen är på?! kaisa? hur vill du ha det? hahah 
back to my brother, han har blivit knäpp här hemma. Jag börjar undra om han har gått o blivit kär :)
och på tal om brödrar så ringde min andra bror idag, trevligt litet samtal medans han jobbade. haha. 
Kul att man kan glädja någon. 

Nu- MOT MATEN!
:)

 

guutte

Har befunnit mig i kivik hela helgen.
mycket folk, god mat och mycket försäljning! :) toppen.
tidiga mornar och sena kvällar.

Ikväll ska jag iaf bli bjuden på mat på stattena. guutt,


vill inte ha torsdag..

besök, mail och kivik!

Hemma från jubb. Det blev övertid idag då två pojkar var på besök på jobbet. Dock handlade de för 465:- mer än väntat så det var inga problem :) haha 

Fick en knäpp idé idag tillsammans med Axel. Vi gjorde nått som jag aldrig trott vi skulle göra. 
SKICKADE MAIL TILL SKÅNE MEJERIER., dom måste tro vi är dumma i huvudet och helt blåsta men vi hade faktiskt några förslag! (mest Axel) haha, 

I helgen är det äppelmarknad i Kivik. Kom dit om ni inte har nått för er. På plats 10 och 11, nära scenen,  kommer ni finna mig. Där står jag som utställare. BRA! Ska bli roligt och jag har längtat länge nu. Så alltså bjuder helgen bara på jobb, guutt!

Löve

breeev,

Idag kom det endast två brev till vårt hushåll. Båda två var till mig, JOHANNA LÖÖW. haha, rätt coolt med tanke på att jag aldrig får post. Ett från banken o ett från kriminalvården, lite läskigt, men det var inte så farligt. :) hehe,

Mammi o jag har haft en mysig dag i Ystad tillsammans,. Jag shoppade bara en enormt mysig kofta, men mammi hittade massa fint. Dessutom hittade jag en übersnygg klänning till pappis fest. Men faaaan,, har inte råd! Vi lunchade även på snuggles och gick igenom världsproblem.

När vi parkerade på willys för att handla så ställde jag mig frågan om varför vi alltid parkerar längs bort.
M: Det gör väl inget om man håller dom 5 meterna längre eller borta!?
J: ??, haha, ta det igen tack.

Nu ska jag sno på mig mina skor för en promenix i det blå!

Kaarlek.

poor

Jag har fått en rubrik på medketchuptack.blogg.se! Den tackar vi för :) hehe, flest kommentarer fick den också. guutt,

I helgen var det ju 20årsmiddag i Ystad för Emilia o Kaisa. Jag kan tycka att deras present var jävligt rolig :) o vems idé var det inte? JO MIN! haha,
Mycket trevlig kväll med god mat och många goda skratt. Vi fick även besök av en man ;) haha, dock var det bara jag som samtalade med honom.
Utgång på bar Á bar. varmt som fan. nästan ingen man kände. gamla människor. falska samtal. även ett kort samtal som avbröts. trist, men ditt val. När kvällen närmade sig sitt slut och efter tre glas isvatten (guutt) så begav vi oss mot garderoben för att få ut jackorna. Jag har lärt mig en ny teknik för att tränga sig i kön. Jag ska prova den nästa gång!
Ett kort stopp (1,5 timme) gjorde vi utanför lindex. hehe, Många nya bekantskaper och en del som vi bara förfriskade upp. Efter diskussion och velande om efterfest så sket vi i det och skulle bege oss hem. Dock träffade vi på en trevlig prick som höll låda för oss genom att dra massa vitsar. Hälften av oss pallade inte och traskade hem, medan en gick ett annat håll för att göra nått roligt. kajjan o jag stod kvar där som några fån. när klockan närmade sig 04.30 så begav vi oss hemåt.
05.20 (när jag precis somnat) ringer en idiot och säger bestämt:
"Jag, ... och ... kommer nu. Ni ska ha efterfest! Vi har sprit med oss."
Ehh, hallåja, hela huset sover o så ska vi ha efterfest? Neej,! Efter mycket om och men så fick jag övertalat dom att det INTE gick, :) haha

Men måste meddela att även om Kaisas fylla slog in i kön till garderober EFTER bar Á bar, att jag träffade en jag helst inte ville snacka med och att jag tappade bort den lilla pojken som jag skulle ta hand om, så var kvällen mer än bra! :) Jag hoppas att killen hittade hem och klarade sig bra. haha, Tack töser!


Nu insåg jag att mr k missat att informera mig om hans jobb. Illa, Men nu är jag med igen så det är guutt :)
hahaha.

Lööw, Love

dyrt, illa illa.

Skorna, som var jävligt dyra, är nu inköpta och finns i mina ägor.

Jag fick ställa mig på en platta och han kollade på mina fötter.
usch usch, det var verkligen värre än vi alla trott. Han tittade på skorna jag hade på mig, ett par sliiiitna vita tygskor, och sade lite ledsamt att det var de sämsta skor jag någonsin kunde bära med tanke på mina fötter. JA HEJ, jag ska kasta alla mina skor o börja att ha mina dyra nya träningsskor när jag går på fest. Nä, men ärligt så känns det lite piss att veta att jag är...sné (?)

Skorna är iaf sköna,, alltid något positivt,, och förhoppningsvis kommer jag inte längre ha ont.


Människor, jag ska gå o prata lite vett med mina föräldrar o försöka övertala pappi att hjälpa mig med min "nya" tv-bänk :) Trevlig afton.  ♥

Faaaaan !

Y-town igår för att fika. Egentligen så var anledningen att jag skulle in med min kamera, men det blev en enormt lång lunch på maltes med de två sjuuuuga människorna Ida o Kaisa. Efter ett besök på expert för att värma oss och en kamera mindre, så skickade vi hem Kaisa. Vi skulle fixa o dona :) Efter det så blev det ännu en enormt lång fika med Ida på snuggles. Det har diskuterats mycket män, i alla dess former, hela dagen. Alla deppade någon gång under samtalen,, och alla hade vi våra anledningar till att må skit.  Vi kom fram till att män är speciella o dumma i huvudet, men vi kom senare på att kvinnor kanske också är det.. dock inte vi tre!

Kunde inte somna inatt, låg bara o tänkte o tankarna flög runt runt runt.. konstig känsla, ! Men vad o vilken av anledningarna ska jag tro på.? svaret på den frågan lär jag nog tyvärr aldrig få svar på. FAN!

Idag har jag varit o köpt ett par skor för 1400 kr.. 1400 kronor för ett par skor för att jag ska slippa att ha ont. jävligt dyrt enligt mig,, speciellt eftersom man är mellan två jobb,


Löve,
jag behöver dig.!

mysig lördag med paret B-S!

Mumsig mat bjöds det på hos Lööw igår,
mycket roligt och seriöst snack. Liiite diskussioner om snus, men vi löste det nog rätt bra :) haha, dom är redan bjudna till min 20års fest. roligt att vi planerar mer än ett år fram,,hehe.

Syster igår på jobb när vi diskuterade en viss kille.
- Nja,, han duger väl en dålig söndag..!
haha,


Fika imorgon med Ida o Kajjan, sedan blir det nog lite shoppande för mig o Ida. hehe, :) guutt

kaarlek.,

mysig fredag med damerna.!

Veckan har bara bestått av jobb.
Ont i fotlederna som fan.
Trött till max.

Skulle bli en trevlig lunch igår, men jag blev sviken och plötsligt sitter han i bilen på väg mot helsingborg (?), hahah.  Vad fan är det för sätt?! :) Jo, men lunch själv på kontoret och underhålla chefen är aldrig fel heller, heheh.

Igår blev jag bjuden på taco av Bellman. Han var hårig och mysig. Dessutom var han duktig med tungan. HHAHAA, Nej, jag var o käkade hos kajjan med damerna. Det var det sjuuuukaste, Jag o Emilia höll oss till cola o vatten medan de andra slog till med öl o rosévin. Utgång blev det också har jag hört ;)

Lite udda sms inatt :s haha,
kajjan o ida, vad fan har ni sagt?
Jag får nog snacka lite vett med mina vänner. Såhär kan vi inte hålla på. Att man ska behöva skämmas ;)
Jävligt roligt igår :) vi har alltid så sjukuuut kul.  hehe





Om några timmar så anländer Ulrika o Johan. Vi ska åka o handla o sen laga mat tillsammans :) kycklingwook med nudlar blir det nog. Lääängtar! :)


I miss you P,




skit på någon annan.

Jag ska be och få tala om för er folk att idag var jag i Ystad :)
haha, det jag skulle komma till var att jag o kaisa var ute o lunchade (frukost för henne) och helt plötsligt känns det som om något konstigt landat i mitt hår. 
J:  usch , det var väl inte fågelskit?
K: Nää, jag kan inte se nått.
Jag tar i håret och får nått grönt på fingrarna.
J: KAISA, HAR JAG SKIT I HÅRET?
K kollar ordentligt: ...Ja! :s

HAHAHA, fan vad äckligt ,

Hala landet.

Helgen har inte varit sig lik för fem öre.
Halv 12 samling på stationen i Skurup där jag, Kaisa, Emilia o Ida skulle mötas. Men OJ, kajjan hade glömt att säga till Ida när vi skulle ses. haha, Vi fick iaf en liten omväg om sjöbo för att hämta upp Idaho. Mooot Halmstad med gyllenetiderskivan på högsta volym och värsta allsången i bilen. Dock fick jag ett trist telefonsamtal av pappi. Jag kände att jag verkligen var på fel ställe. Jag ville bara hem :s Resan gick bra annars, dock var emilia ledsen för att hon inte fått något "välkommen till Halmstad"-sms från sin operatör :/ trist ! Det var det sjuuukaste.

Shopping på stan under eftermiddagen. Vi hann dock bara Åhlens, Hemköp, Systemet o Vero moda. Såklart tog vi ett stopp på McDonalds direkt när vi kom in i stan också. Efter mycket yrande så hittade vi till vandrarhemmet där vi skulle bo. Vägen fanns med på kartan, men inte i verkligheten,. Vi hittade tillslut iaf och checkade in hos den trevliga lilla tanten. Sjuuuukt fint rum, kändes som hotell. Emilia, Kaisa o Ida korkade upp o började. Emilia blev berusad innan klockan slagit sex. hahah, sjuuukt. Kvart över 7bussen in till stan där vi mötte upp Jonas+10 (?) andra lumparkillar. Tre av dom paxade kaisa inför natten. Vi gick iaf mot Bull´s där vi skulle få i oss en god bit mat. På Bull´s träffade jag även martinsson från rydsgård, ballt att träffa någon man kände :)

Efter mycket mat o mycket dricka så begav vi oss, hela stora gänget, mot Moon där vi skulle vara resten av kvällen. Coolt som fan att ha varit på Sveriges bästa disco :) haha, ballt dansgolv, balla rörpinnar i drinkar, balla soffor, balla stearinljus, och jäävligt balla vakter som släppte in mig :) hehe.

Efter nattamaud så fick vi en taxi snabbt som fan o vi var på väg hemåt. Vi gick i högklackat genom hela korridoren och gjorde allt för att försöka hålla oss för skratt. Väl på rummet så blev kaisa knäpp. Nått sjukt hände med henne. Hon bytade religion för en stund och det var det sjuuuukaste på länge. Ett tag låg hon UNDER sängen och fotade sängbottnen med min kamera. (där var typ 30 likadana bilder som jag sedan raderade), hon drack cider, rosévin och helt plötsligt ställde hon sig upp. "vad fan,, jag vill ha mer sprit!". efter ca 40-50 minuter och vi verkligen hade sagt åt henne på skarpen så lade hon sig i sängen. Efter ytterliggare några skrattanfall så somnade hon nog,, iaf jag!

Upp tidigt med tuppen på morgonen efter. Ida o Kajjan mådde nog sådär va?! haha ;) Städade o gjorde oss klara för en dag på regementet.
Mot regementet och sedan insåg vi att vi var skulle ha frukost så Lööwan skämde ut de andra o frågade en av lumpenkillarna vart affären låg. haha, Vi hittade iaf :) Det var det sjuuukaste.

Jonas visade oss runt på regementet och vi fick både hoppa in i bilen, gå in i ett tält, kolla på en som låg på marken o posade och kolla in deras sängar, duschar o toaletter. hehe, intressant till max. Efter lite mer än en timme så tyckte vi att det räckte. Vi sa hejdå till alla våra vänner och begav oss mot Skåneland. Precis efter Skåne Län-skylten så fick vi "Välkommen till Skåne"-sms, men inte Emilia. Hon blev helt knäckt och vi berättade då att vi skojat hela tiden.. vilket vi trodde hon fattade, men tydligen inte. HAHA, Resan hem bestod av allsång till Magnus Uggla :) guutt,

Det var det sjuuuukaste.
haha,
Det sjuukaste var att jag sagt vår mening hela helgen,, o håller på än.
Det var det sjuuukaste.


                 




Tack damer :) ♥


Lördagen ställde också till med festligheter. Först krone, sedan till oscarssons för lite fest med andra människor. Taxi in till ystad med galna människor :) hehe, Bästa taxinissen ever. riktigt guutt , ! Efter långt samtal mellan mig, carran o maxi så gick vi tillslut in. Inte vidare mycket folk, men trevligt ändå. På väg hem så kom jag på att jag inte varit på dansgolvet en enda stund under kvällen. Men mycket "spännande" prat blev det iaf, hehe.


Helgen har varit konstig,. rånet i fredags mot banken var verkligen onödigt. Så mycket det ställt till med, och så annorlunda allt varit här hemma. Det är jobbigt både för mig, familjen o annan personal. Jag är bara så jäävla arg på dom idioterna som gör sånt här. Tydligen räckte det inte med ett rån för 6 veckor sen, utan ett till var nödvändigt ?? Jag förstår inte. Man tänker mycket "tänk om.." men man bör inte tänka så.. man blir bara ledsen då. Samtidigt glad att det inte var värre och att dom inte skadade sig mer än vad de gjorde.
Tänker på all personal.
Och såklart mammi -Love, ♥

back

HALMSTAD- Det var det sjuukaste på länge!

Vi är tillbaka från det landet med annan valuta, annat språk, annan operatör (?), fel ordning på avfartsnummer, annan tid, men framförallt andra uteställe.

Återkommer med mer info om det hala landet ;)

weekend.

Om två timmar ska jag infinna mig på stationen. Därifrån ska vi starta vår weekend till Halmstad. hehe,
Jag ska hinna mycket. För tillfället sitter jag i sovtröja o mjukisbyxor.
Duscha
PACKA
Fixa tvätten åt mammi
Käka
Ta mig neråt mot skurup
Handla någon frukt
Sedan anlända till stationen

Jag ska nog fixa detta. Frågan är bara vad jag kommer att glömma.


Pratade med Cicci igår. Hon är i Spanien o har varit där två månader tror jag. Jäävligt roligt att snacka lite. Saknar den människan! :)
Igår träffade jag även på Suzze o Johanna i Ystad. kuuuul :)

Duschen kallar,
Ikväll finner ni mig i Halmstad!

Löve

..

Jag förstår nu. Jag ger upp..!

Är ärlighet överskattat?

Är vi förvånade? Nääääe,

idag har varit en dag med mycket vuxenpoäng :) det är guutt.  

- Tvättat + hängt ut den i den otroliga stormen.
- Varit på jobbet och pratat.
- En runda hos mormor o morfar för att snacka lite skit om allt mellan himmel o jord + lämnade tidningar.
- Hos mor på banken för att planera morgondagen.
- Lagade god middag till mig själv.
- Bakade en gooood kladdekaga. 
- Lagade middag och dukade till familjen.
- Diskade.
- Hjälpte pappa ute med brännet.
- Sist med inte minst fikade vi på min goda kaka och drack kaffe tillsammans med kusinen.

Klapp på axeln. YES!  :)


Riktigt rolig o trevlig kväll hos milia i lördags. Det tackar vi för.
Filmmys med damooor igår.

Halmstad till helgen? :) Jag är pepp.

imorgon blir det en jubbig dag.

Kärlek