Första advent

veckan har bjudit på mycket.
lön, samtal med anniken via msn, firande av mamma, hamburgare för första gången, lammkött på jobbet, grymmt avsnitt av färjan, pinsamt avsnitt av bönderna, mys med ulrika, triangeln-ikea-mcdonalds-svedalaoutlet-tripp, påbörjan av renoveringen i hallen, mys med lussebullar, marängsviss o kaffe med ida o kaisa, julskyltning, glögg o massa annat skoj.

Med storebror i malmö igår. Inhandlade en del till hans lägenhet. Eller det var nog mest jag som handlade,, o han betalade. P har nämligen fått lägenhet o flyttar imorgon. Han bör räkna med mig som inneboende. Därför försöker jag se till att han köper en skön soffa som man kan sova i, haha.
Vi körde lite vilse i malmö. Jag ger kommentar. Tillbaka av P får jag ett irriterat "Ifrågasätt inte,, jag bara skämmer ut mig", haha

btw. jag har handlat världens snyggaste klänning till mammi o pappis fest :)

Börjar 7 imorgon. Ska gå till jobbet. Usch. Tidig morgon imorgon!

Löve


slutet av nov.

Tack Stina för i lördags. Jävligt fin tillställning :)

SNÖ!

snö snö snö. äntligen har snön kommit. Dock är det bara mysigt om man är inomhus. Men när man ska cykla från jobbet är det inte så jävla roligt. Filippa o jag kom dock fram till att vi skulle starta en firma som sålde dubbadäck till cykeln. (fick reda på här hemma sen att det redan finns) JAG ska köpa såna. hatar att cykla i snö o halt.

Igår vaxade jag uffes ögonbryn.. med tejp. Gick faktiskt sjukt bra! Idag, fredag, så har dagen bara varit upponer på jobb. Började trist, men vid middagstid, (då josse o jag sprang i snön till ag.s för att köpa lunch) vände det. eftermiddagen har varit galen. Jag skrattade så jag grät ett tag :) haha,

10 saker som bör göras inom en vecka:
Städa garderoben o slänga en massa.
Vattna mina döende blommor.
Storstäda på rummet.
Köpa klänning till storfesten.
Försöka få bort min nackont.
Sluta leva på panodil för min huvudvärk.
Ringa viktiga samtal.
Riva tapet.
Få tummarna loss o planera norge.
Tvätta mina skor.



Jag saknar denna människa enormt mycket.



Emil o jag:
J: Mamma o gustav kommer o lämnar en blomma till er.
E: Men vadå? fyller någon år här hemma? :s :o
J: Ja, din mor!
E: :o  ... fan sån mytare du är.

haha,
Löve

Jag är inte den som är den,, jag är den andra!

En liden uppdatering. Jag överlevde helgen. Den började ganska lugnt i fredags,, en kväll i soffan :) somnade vid 9, GUUTT!
Lördags vad jag seg. Trött efter en hel veckas jobb som tog mycket på krafterna. haha, sant! Träffade iaf kaisa på stationen på kvällen för att bege oss mot en tidig förfest. halv 10 mot byggdegården där kvällen skulle spenderas med perikles :) Jo det var kul. Dans, skratt o enormt mycket snack o skoj med kusinerna. haha. som dom jävlades,, träffade även en vän till en vän. haha, förstår inte hur han kände igen mig :) men roligt iaf!
när kvällen var slut och mammi hämtade upp oss halv 2 så tog vi upp en nisse på vägen. Denna nisse var med i de moderata ungdomspartiet (?) hahaa.
när vi skulle lämna den otroligt fulla kaisa på staionen i skurup så fick jag o max för oss att hänga med. Jo visst, utan batteri på telefonen och utan pengar. Eller jag hade batteri o han hade pengar..trodde vi. Väl i ystad insåg vi ganska snabbt att han inte hade pengar och att vi på något sätt skulle ta oss hem. Jag hade som sagt batteri, men ingar nummer till hans polare.  Fan hur skulle det gå? Men jo vi löste det fint. En fin liten kväll på bar a bar hann vi med innan taxin med alla grabbar gick hemåt! haha. sånt jävla äventyr och allt var helt sjukt,, egentligen.
Tack emmelie för att du glömde dina pengar i min väska så att jag nästan kom hem, :)






veckan, borta?

som sagt har det inte blivit så mycket data denna veckan och därför inget inlägg. Veckan har bara rusat iväg. måndag minns jag inte riktigt. Tisdagen tog jag avsked av en av mina närmsta vänner. Anniken åker imorgon så vi sågs en sista gång. Det var tungt att säga hejdå. Jag ville inte släppa henne när vi stod på stationen i skurup. Fick nästan en liten tår i ögat när hon rullade iväg med tåget! Men jag vet också att hon kommer få det kanon och att allt kommer gå bra. Love you, det vet du om! :)
onsdagen inget direkt speciellt. Jo somnade halv 9, guutt! igår skulle vi laga mat o kolla film. Men vad händer ? Jo dom lata fjånarna orkade inte laga mat så det blev pizza. jag tog dock kycklingsallad :) de spelade något krigsspel och jag somnade i soffan efter min goda kycklingsallad. Filmen vi såg innan jag somnade var rätt rolig ändå :) haha, Mellan jul o nyår ska vi ha en filmvecka. Gudfadern o någon annan tror jag. ska bli roligt med film dygnet runt ;) jaa ni förstår vad jag menar.
Idag då. Har varit en sjuk dag på jobbet. haha, jävligt roligt. Josse o jag sjöng julsånger i pappcontainern. BASfiol o flöjt, haha! Hon tänker även före sin egen hjärna. Vettifan hur det går ihop. Men HON kan! hon är rätt störd men söt ändå ;) haha Helt enkelt har vi roligt på jobb och får ett antal skrattanfall om dagen.




Trevlig helg. Jag vet många som är ute o svirar ikväll. Festa för mig med!

..

Lördagen var helt värdelös.
Hos gabbe var det mysigt och mycket trevligt :) vi pratade verkligen om allt mellan himmel o jord. Sådär som tjejer brukar göra! haha,. Dock blev det snack och diskussion om när vi skulle anlända till bar a bar. Jag fick ge mig eftersom nästan alla var mot mig. ca tjugo över 1 befann vi oss utanför bar a bar i en kö som inte rörde sig.
02.05 (?) så lyckades vi övertala vakterna att vi skulle få komma in om vi inte hängde in våra saker i garderoben. Jovisst, där började festen med jackor på. Inget kul egentligen, men lite snack och ett glas vatten blev det. Vid tio i tre lämnade vi ett jääävligt fullt bar a bar och blev genast lyckliga när vi såg hur lång kön till garderoben var. Stackars koc, där måste ha varit sjukt stressigt.  Men tänk ändå att vi betalade 100 spänn för ca 50 jävligt varma minuter.

Nu, färjan! :)

Annikens avskedsfest!

Fredagen som vi gått o varit nervösa över i 2 månader är nu över och det blev som vi tänkt. usch vad rädda vi var att något skulle gå snett. Men allt blev lyckat.
Fördrink, förrätt, huvudrätt o en snabb efterrätt för att sedan kidnappa henne o dra med henne ut till limon som stod o väntade. Vidare mot en lokal som hon kände sig hemma i :) massor av människor hade samlats där med partyhattar, tutor och ballonger, haha. Efter några timmar där så for vi vidare mot ett ganska så dött bar a bar. Men kvällen var kanon! Tänk att vi lyckades ändå :) den bästa kom o hämtade mig inatt i y-town, bra o Tack!

Kaisa går o tutar med en kalastuta på gatan.
- Ska man sova på natten får man fan bo på landet!

btw. kaisa, lever du ?

v.45

märker att jag inte har så mycket tid till att skriva längre. jobb om dagarna o kvällarna bjuder nästan alltid på saker. Förra veckan var fullt upp. o nu i måndags blev det promenad i mörkret sedan ett dåligt avsnitt färjan. Igår tillbringade jag några få timmar med mark/cusarna. Idag har jag hunnit med provtagning, jobb och sen planering. även presentinhandling :) haha,. Nu, med tanke på att några tränar fotboll, så får jag sätta mig själv framför tv.n o kolla nått. haha ;) nääää, men ha det så bra alla. Jag ska äta en clementin nu!
HEJ

PARTAJ!

Årets bästa 20årsfest hölls igår i ågården i vollsjö. Sjukt roligt och en helt makalös stämning. Spelegubben vad kanon och jävligt rolig :) rediga snapsvisor och det började närma sig storm. haha, Nej, men efter maten var det bara kuling för de flesta än. mycket god mat och en del koppar kaffe åkte ner :) hehe, När det var dax för dans så fick jag dra upp jonas på "första dansen". Lärde ut ganska bra kan jag känna, braa där.  Efter en grogg som fan inte var nådig och efter "kan ida, kan ida..." så började det gå utför för henne. haha. Det blev storm och nästan orkan ;) (Bild på detta finns här nedan. Förlåt Ida, men var tvungen) Efter tårta, dans i flera timmar, nattamaud o massa annat innan dess så kom taxi o hämtade. TACK IDA för en toppenfest! ser redan fram emot 30årsfesten ;) haha,



känner inte för att lägga upp fler bilder här. Dom kommer på facebook inom någon timme :)


Idag har lööwarna varit ute o räfsat löv!





hahaha,

Btw. Niels barn är beräknat till idag! :) dock har inget barn kommit till världen än.

firande, 1 november

nu börjar snart firandet. Ska iväg om 30 minuter på 20årsmiddag med johans släkt. Sen bara hem för att byta om och sen mot kvällens äventyr ute i vollsjö. guutt, Ska bli en rolig dag med mycket festande o firande :) undrar vem man får som bordsherre ikv ? haha, intressant. hoppas det blir singelbord o parbord ;)
NU, göra sig redo för dagen.
Meeen, trevlig lördag :) ring om det är nått!
Gör inget som jag inte skulle gjort.
Puss&kram