...

veckan har bjudit på enormt mycket sol.
Det har dock inte blivit så mycket solande för mig innan i veckan.

Jag har gått och blivit duktig så jag är ute o springer några gånger i veckan nu serru. så i måndags var det en ännu längre tur än i förra veckan :) och idag ska jag ta ännu längre igen! guutt, jag lär ju vara död efter de kilometerna, men det problemet för jag lösa då! man måste ju träna upp nu inför vårruset! yeees.

Igår spenderade jag även några timmar med emilia. Det var år och dar sen känns det som. Så vi hade räätt mycket snack att ta igen. haha, en tur i svaneholm hann vi också med!
Igårkväll var jag i sjöbo på fotboll. vinst till skurup blev det ju också, så det var ju värt att åka dit. lite röda kort och en del skadade, men matchen slutade ju bra ändå. Ingen korv blev det, trots att vi var lovade det.

Idag har jag solat, och nu ser jag att jag fått massa märken på armarna.. solexem antagligen. har dock aldrig haft det förr. jävligt trist,.

Valborg imorgon också. Jodå, man börjar ju jobba 6.00, guutt. på kvällen grillning hos herr lööw! haha,
Nu väntar jobb och sen träning! :)

hemma igen,

Vår resa till tyskland var underbar. Kort men intensiv, haha.
buss, fika, båt, buss, sprithandling, hotell, cykeltur längs stranden, fika på ett café, simma, basta, middag klockan 19.30, film och sist mycket snack.
frukostbuffé, buss till lübeck, shopping, buss till ett köpcenter, vinprovning, buss, båt, buss, fika, och avsläppning på olika ställe.

På båten dit hade vi jävligt bra utsikt ;)
När vi stannade på statoil på väg hem så var jag på dass. När jag kommer ut och ska gå mot bussen så kör den jävlen iväg. Jaha, vad skulle jag göra. Jag hade visserligen mobil med mig och kunde ringa till anniken, men vad fan. Hur kunde de missa mig. När bussen kört 5-10 meter så bromsade den och la i backen. Usch, sån tur! annars hade jag fått gå hem. haha, När jag kom in i bussen så skrattade alla. Kul!

Vi träffade många nya vänner. 60+, haha :) men kul hade vi!
Det finns mycket att berätta, men pallar inte dra allt.

Tack för resan :)


torsdag, dagen före!

Imorgon bär det av. Till landet nedan för!
en tripp med buss. hotell, spa och shopping. kan inte bli bättre. Mycket mysigt ska det bli!

I tisdags var jag i ystad. skulle egentligen endast växla pengar. Men det blev en heldag i ystad tillsammans med Anniken. Även några andra! :) frukost ute i solen, en tur med caben, forex, streetrace med kända människor, träffade på andra vi kände, och sist handlade vi mat. Vi hade bjudit hem björne på middag :)
Vi satt på uteplatsen och käkade. solen lös. och vi satt bara och snackade en massa skit :) underbart. underbara vänner!
Grattis till lägenheten till er båda!

Jag måste nog gå och börja packa nu. och jag lär väl ta med mig flera kilo kläder mer än vad jag egentligen behöver. haha, sen en joggingtur och sist har jag hela kvällen framför mig! makaroner och en film kanske? mm, vi får se! :)

Ha en trevlig helg mina vänner!





Jag och en utav mina respartners!

varför?

Jag tittade i min byrå innan och där låg två små söta julklappar. I rött papper!
Dom har legat där sedan december. Men de blev aldrig utdelade pga "upphörd kontakt"? Inte mitt val. Så alltså fanns det inte läge att ge dessa senare iheller. Så jag ska nog allt packa upp dom och antingen spara det eller slänga det. Jag lär nog inte ge det nästa jul heller. Men jag kan ju hoppas på det bästa!
Ett förlåt så skulle kanske allt bli bra igen.

sjukaste helgen

I lördags hade jag världens sjukaste samtal
..med person jag inte känner. Han beskrev sig själv som trevlig, smart, vacker och överviktig.
Wi dricker whiskey när wi sått widden.


       



och igår hade jag den roligaste söndagen på väldigt länge.

Vi fyra. på fotboll i malmö. en tur till trelleborg för kina. en fis. en kolukt. en nys. möte med bil på en 1meters bred väg. körde förbi en safan i 190. genom anderslöv. genom gärslöv. genom näsbyholm. snurrade runt på en grusplan och fortsatte mot skurup. Där plockade vi av diskmaskinen medan någon körde en runda. Efter det blev det tv på mejerigatan och en galen bilfärd hem. en näradödenupplevelse och slutligen befann jag mig hemma på östergatan... levande.  Jävligt kul dag! Det måste fan göras om kan jag känna.

r.i.p


rooled hade vi



     



Världens bästa bror!




Det var 1 år sedan igår (19april) som mitt liv ändrade riktning!


..

Jag har äntligen fått en kusin.
Det var på tiden kan jag tycka!

Påskdagen,

Grillningen i svaneholm igår var mysig,, och kall. haha,
Vi skulle ju såklart cykla dit. En av oss hade inte jacka, smart!
Vi hade kol och tändvätska med oss + tre tändare. men tror ni vi fick fyr på skiten? NEJ. ingen tändare funkade. Men smarte sanna kom på efter en halvtimme att hon hade en engångsgrill med sig. Så vi satte fyr på den och ja jävlar vad vi fick eld. vi åt och frös som djur. Haha, sanna hade fan hela spritskåpet med sig medans vi stod och drack vårt vatten. haha,
Efter vi käkat så spelade vi kubb. Men när våra fingrar och fötter var istappar så satte vi oss på cykeln hem :) en mycket mysig kväll med vänner!

                       

Påsken 09

Den har varit kanon.
Alla dagar har jag haft att göra och det har varit mycket roliga saker.
Bara träffat massa underbara vänner alla dagar :)

Kortfattat om min påsk!
Festande på tule.
Mys här hemma med pizza och "så ska det låta", och sedan lite film.
Ute och åkte cabe i underbart väder.
Ett sjukt gille i ystad.
Grillning i skogen med vänner.
Sooolade i trädgården och promenader. 

Lördagens gille var något alldeles speciellt och extra. Det började klockan 17.00 för mig och syster. Bordsplacering och äggmålning. Värdparet gick undertiden och gjorde sig klara. Vid 19.00 kom deras gäster och då höll jag på för fullt med maten och diska undan. Fördrink och sedan fick jag o en annan ringa runt och efterlysa de som inte kommit, haha. 19.40 kom de sista. De andra målade sina egna ägg undertiden. De ägg som sedan skulle användas till en lek. Vi började med tävlingen. Äggpickning! Vi fick en kung: Björn och en drottning: Sanna!

Lite påskamat stod på bordet och alla 25 gäster började ta mat. Vid bordet blev det både sång, tal och en hel del snapsar. Alla runt bordet fick en uppgift. På min lapp stod det: "Fråga grannen om du ska hjälpa honom/henne med att dela maten". Först fattade jag inte. Jag trodde att jag skulle gå in och ringa på hos tanten.. haha, Korkat!
efter ännu mer mat och snapsar så var det tid för efterrätt.

Tiden gick och några blev fullare än andra. Jag var då en av två som höll oss nyktra, haha. Jag och två grabbar fick plocka upp en från gatan, och sedan blev det tid för mig och björn att rädda hela situationen för en annan kille. Det började nämligen bli väldigt pinsamt. Vi fick iaf iväg honom till sängen där han låg resten av kvällen. Vid halv 1 bestämdes att vi skulle ut. Ja, hej bar a bar. Här kommer vi! medans vi var ute, på ett faktiskt riktigt roligt bar a bar, så låg några kvar i lägenheten och, ja, tog det lugnt? haha.

Det var iaf en helt underbar kväll på alla sätt och vis. Nu när jag tänker efter så vet jag inte riktigt var jag var hela kvällen. Känns bara som att jag sprang runt och yrade, diskade och fixade. haha,
Tack Anniken och Sebastian för kvällen, det får vi göra om! :) TACK!


Jag har inte fått bilderna från Anni än, men här är några från madde.

       

helgen extra

Helgen är då förbi och den har varit rätt så bra! :)
Lite träning och höll soffan sällskap i fredags.
Var som sagt med mormor på lite äventyr i lördags.. äventyret sträckte sig låångt bort,, till banken. haha, Men det var kul och hon blev glad :)


                   

Även kul att träffa nästan hela familjen Pålsson! :)

På kvällen var det fest i ystad. Och senare bar det av mot öja! Till en början var det väl ganska tråkigt på nått sätt. Sen hände lite saker också som gjorde det argt för stunden. Men sen ryckte jag upp mig och slutet var bra! :)

                   

Sofie är rätt så bra på att visa sin ilska på bilderna! Och kaisa, jag ber om ursäkt. men du fastnade inte riktigt på bild i lördags. Jag tänkte bara på ditt eget bästa med att inte lägga ut någon bild. haha

Söndagen tillbringades hos m&m. Vi hade bestämt träff med en annan mormor+ en vän till mig. Trevlig dag.
Kvällen avslutades med att badrummet började rivas, och sedan en lite tur hos morbror. hjälpte honom och sen massa skitsnack, skvaller och hemligheter :) haha,

Innan, Börringe.
Nu, gymmet.

Btw. Grattis till sabine som fyller 20 idag ! :)

Jagärglad!

Vilket underbart väder. Det är en sån hääärlig kvalité. (internt skämt) :) men man kan inget annat än att bli på bra humör. Detta kommer bli en bra dag känner jag.
Jobbade då igår. det är inte alla som går gratis på bio och dessutom får lön ;) haha. förresten, bion var bra! Har fått ett slags schema över sommaren. Eller iaf vilka veckor jag ska jobba och vem jag ska gå som vikarie för. Det blev dock inte så mycket som jag hoppats på.! Men hon garanterade att vi kommer bli inringda :) dessutom, om jag har tur, så är det en personen som jag känner som också ska jobba där :) guutt, kommer bli riktigt kul.
Allt för kvällen är klart. Allt för morgondagen är klart! Ja, helgen är klar! :) Längrat efter att träffa alla mina vänner ikväll. Det var fan inte igår.

Josse o Fille, för fan. Detta håller inte. Vi måste styra upp nått. saknar er!

Nu ska jag iväg o hämta mormor. sen ska jag dra ut henne på lite äventyr :)


Btw. fick sms inatt av en kusin. Låg bara o skrattade för mig själv. Han är så ball!
Trevlig kväll. Både till kusin, och alla andra! :)


SJUKT

ja det är vad dagen verkligen varit. gick upp åtta för att käka frulle o sen bege mig till morbror. Började med fönsterputsning inomhus. Såklart rullade skivorna i spelaren. Skivorna som är gjorda för påsk! haha,, sedan fortsatte det utomhus, dock bara halva huset pga solen. Jag började att fixa o trixa med alla blommor o krukor där inne. det finns fan inte en enda kruka i hela stora huset som är lik den andra. men det blev helt ok ändå. inte klar än dock.
jag flyttade runt på saker o slängde mycket :) sånt är så himla skoj, haha. Nu har jag skrivit en lååång lista på vad som ska köpas. gardiner, gardinstång, blommor, krukor, massa dukar och löpare, osv, osv. och jag har även gjort en ritning över matsalen, :) Måste nu bara försöka komma iväg till en affär med billiga saker!
efter fem timmar kände jag mig klar för idag. jag hade ju trots allt inte ätit något under dagen och magen skrek. innan jag stack från huset så ringde telefonen och det var från ett företag där jag sökt jobb. dom behövde hjälp två veckor fram. jag sa dock nej. känns så jävla dumt att säga nej till jobb när jag gått o varit arbetslös i typ 3 månader. Men jag har lite annat att göra nu.  När jag sen kom hem så ringde det igen och det var från en förskola utanför kommunen som behövde hjälp. Där var jag dock tvungen att säga ja! haha :) så ja nu på bara en dag har massa hänt på jobbfronten.
Igår fick jag också en fråga om jag ville hjälpa till på en inventering, så det ska jag! :) fast det är inte förrän i slutet av månaden. Men ändå!

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

   



Igår tillbringade jag förresten min dag hos anniken i ystad. Vi var även i nya lägenheten o kollade läget + tog emot möbler. sedan blev det en del planering. sånt som vi gillar, haha.
På kvällen jobbade jag i receptionen. själv för första gången! några trevliga konversationer under kvällen blev det ;) haha.



Min loppa! ♥