ledsamt, men sant

Sitter här vid våra gamla data o kollade igenom min mapp. Hittade kopior av olika konversationer på msn och texter som jag fått. typ 3,4 år gamla. Fan vad jag saknar den tiden. Allt vi kunde prata om, och allt som hände. Fan, Jakob Koc, jag saknar dig nu när jag tänker tillbaka på tiden i skolan. Det var du o jag mot världen, nästan iaf. Något speciellt som stod där i konversationen som fick mig att må dåligt o nästan fälla en tår.. Det blev inte som vi lovade varan.
Haha, nu låter det som om vi var tillsammans, gifta o allt, och skulle leva ett lyckligt liv. Men så var det inte alls. Vi var tajta vänner, och jag saknar det, saknar det som fan faktiskt.

Jag hittade en enda jävla bild på oss. rätt ful, men ändå! haha :)


året som gick,

2009 var ganska bra om man tänker tillbaka på det. Det fanns dock en hel del mörka stunder.. Men det finns det alltid. Men det bra sakerna tar ledningen över de dåliga.. 2010 kommer antagligen bli en toppenår. Jag hoppas absolut att det händer stora saker på jobbfronten, på två vis, hahaa.

nyår vad bra, det var en helt sjuk kväll. Började med en brinnande servett, frusen förrätt, och glada sånger, sen fortsatte det med en genomstekt huvudrätt tillsammans med ännu mer sång o dricka, lekarna satte igång vilka var jävligt roliga, dock förlorade jag min gren mot min andra hälft, känns sådär. Men roooled hade vi. En übergod efterrätt o sen kunde vi knappt röra oss. 12slaget var nästan magiskt. haha, nej men ärligt nu, det var mysigt o härligt, vi stod där, nästan allihop, drack vår champagne i 10minus o lyssnade på musik genom strandstereon som kommit fram. underbart! Kvällen fortsatte med dans hela natten lång. jag har aldrig kommit hem så sent från en nyår, vilket borde betyda att den var kanon. Jaadå, :) Jag fick lära mig både den ena och den andra dansen, härligt med duktiga killar, haha.

I lördags ringde klockan 4.55, mindre kul. upp för inventering och sen jobb, jobbade över vilket betydde att det blev stirret då jag skulle vara duschad o klar och vara i ystad om 45 min. Jag hann! :) ett helt gäng träffades för att spela bowling. det gick ganska bra i slutet liksom, haha. Sen blev det middag på bröderna m, och då dök även två till upp, det blev långbord för vår del.  Mycket rolig kväll som fortsatte med film x2 godis o popcorn på maskinistgatan. myysigt,

Igår var också en skön dag. Körde vilse, Ikea, trängdes med människor, mcdonalds, handlade mat till kylskåpet på södergatan som ekade tomt, film med två plus en till sällskap. sen låg mathilda i typ en timme o fixade kanalerna på tv.n, haha. Idag blir det förmodligen skridsko o varm oboy. Men först ska jag gå en runda, o hälsa på på mitt andra jobb.

God fortsättning,! :)