29maj


I feel the magic between you and I


Känns ändå som om allt bara klyddar nu. Iaf inför denna helgen. ikväll, och imorgonkväll. vad händer och hur ser det ut. Ikväll vill jag vara på tre ställe samtidigt, Men jag har insett att det inte går! ska försöka hinna med två iaf.

Idag har jag gjort två snabba och dyra inköp. På två minuter och i två affärer. Joggingskor och byxor! Eller byxorna var väl inte dyra, men skorna kostade en del. Det var behövligt iaf, nu när jag kommit igång med löpandet, haha

underbart att somna med ett leende!

Det finns någon poäng i din kommentar anni. Men jag vill inte bara sitta inne utan att kunna göra nått. Jag vill ut!

Kollade igenom gamla bilder på usb.minnet! :) haha, hittade en del roliga som väckte fina minne!

                 


26, halva lönen!

Igår blev det mycket träning.
Cyklade 1 mil, sprang 5,5 km och power-box i 70 minuter! :)
Men idag får jag egentligen inte träna eftersom jag har ett virus i kroppen, men jag vill. Men det blir bara ett pass. Och sen så måste jag cykla den där milen idag också! Fan, hoppas jag inte blir sjukt på riktigt.

Vaknade imorse vid halv 7 av att en lastbil drog på i hundranitti, det skakade fan i hela huset! Idioter, tänk på oss som sover vid den tiden och tänk på att växla!


Idag har jag redan hunnit med en del. Men jag har mycket kvar att göra!
Ska dra ner m&m på fiket idag också. Jag tänkte vara snäll och bjuda dom :)

Det verkar bli en fin dag idag! Mycket sol och mycket varmt, haha.

positivt nu, allt

En riktig långhelg har det varit., Det gillar vi!
en mysig kväll i malmoe i fredags, dock fick jag åka hem ganska tidigt med en skällande "hund" sidan om mig,,

Lördagen började med ett aerobicpass :) riktigt roligt faktiskt. på eftermiddagen bar det av mot ystad där jag skulle spendera en tid på soffan och sen göra mig klar inför 20årsfesten. Ett oväntat samtal fick jag också, jävligt trevligt :) Vi åkte mot bygdegården iaf och innanför dörrarna mötte vi KLASSEN! sjukt kul att se alla igen. nästan, alla kära klasskamrater från gymnasiet. vissa hade förändrats och vissa hade inte! kuul :)
kvällen avslutades på mcdonalds med en glass som inte var god, och sen lite tv hos anni o sebbe!

Söndagens morgon började bra då sebbe köpt bullar med sig hem. vi åt frukost i två timmar och såg sedan tv. Jag missade ett tåg hem och fick ta ett annat.
Nästan direkt ner på fotbollen igen för att se damerna. sen blev det kina mat, film o mys hos sabine. SMHS?! ;) haha


En positiv ekonomisk överraskning-
Jodå, det kan möjligen vara att jag fick mer i lön än vad jag trodde. haha :)


Jag har förresten överraskat mig själv idag.
En jävligt stolt lööw! haha,

jodå, 22 idag

Räätt så upptagen ikväll, haha. Eller jag kunde varit!

Har varit i ystad nu några timmar. Hälsade på anniken, käkade lunch och en stund senare så kom Isa. Då drack vi kaffe o åt sju- sorters- kakor :) riktigt trevligt. Vuxenpoäng, javisst! Kul att träffa Isa igen efter några månader!

Om ett litet tag så ska jag bege mig mot stationen för att åka till malmö. Där väntar middag och förfest med några vänner! :) ska nog kunna bli trevligt, haha!
Jag kunde även varit på middag i ystad med några andra,. Eller så kunde jag också varit med mina två kompanjoner F&J. Men som alla andra, så kan jag bara varit på ett ställe samtidigt, tyvärr!
Jag ska nog slå en pling till kusinen sen ikväll o se så att han sköter sig på dansbandsgalan :) Jag vet ju hur det brukar sluta för honom haha,


TREVLIG KVÄLL!

21..

Förresten så fick jag besök i tisdagskväll av två vänner som jag gillar starkt. Mycket trevligt och mycket fruktsallad, haha :)

     

Igårkväll var det grille hos perra. Hon o kalén bjöd hem på trerätters och vin, haha. Riktigt imponerad över speciellt förrätten :) När vi käkat upp så kom några fler vänner. Det var trevligt, dock en jävla massa stora diskussioner. Det blev en ganska sen kväll, men ändå var jag uppe tidigt idag :)
Idag ska vi eventuellt antingen på en cykelrunda med picknick, eller minigolf o restaurang. haha, även en film ikväll som de har övertalat mig att jag ska se! Meen nu ska jag ut o springa.


Jag förstår inte allt.
Synd att man inte bara kan höra vad man vill!

19

8 cyklister har pissepaus utanför vårt hus, haha!



riktigt galet, :)

I fredags tog jag o anni tandemcyklen o for till ica för att handla frukost, sen åkte vi vidare mot svaneholm där vi låg i praken i tre timmar. mat och massa skratt! :) efter ett tag fick vi besök av en mor som kom med fika från veberöd, haha. mycket mysigt. innan vi skulle cykla hem så gick vi rundan också. Anni har ju aldrig varit där förr mer än på balen. Så jag tyckte det var på tiden! :)

Lördag jobbade jag morgon, gick väldigt bra. Vi åkte till triangeln o shoppade, och sen käkade vi. Sen var den jobbedagen över, haha. :) jag har sånt jävla bra jobb o jag trivs som fisken i vattnet! På eftermiddagen for jag ju bort till morbror för att hjälpa honom med det sista innan kvällens gille :) Det blev ett grymt partaj, haha. fulla vuxna är så jävla roliga att höra på. Hände en del saker också ju, sånt som hör till när man har fest antagligen. Men de beteer sig nästan fan värre än ungdomar! Men kul hade vi iaf, det blev dock en sen natt!

På söndagen höll jag några vänner sällskap på centrum och sen åkte vi till sabine för att prata o se tv. På kvällen blev det käk hemma och sen fotboll o tv i singelhuset på tule! ;) haha!

Igår jobbade och tränade jag, skönt :) Fast sen hände nått sjukt. Jag skulle vila en timme vid halv 7. Jag vaknade sen och kollade på klockan, då var den halv 9. Jag gick på dass och såg syster sitta vid datan och jag började tänka att hon kankse inte skulle till skolan. Jag gick o la mig igen eftersom jag var trött än. Jag vaknade halv 10 av ett sms. då såg jag på klockan att den stod på 21.31. jag fattade inget och såg sen datumen på mobilen som stod på 18 maj. jag förstod ju fortfarande inget, jag var ju helt säker på att det var morgon,
men nej. Jag hade sovit tre timmar och det var fortfarande kväll. såå när mamma kommit in o frågat om jag levde så insåg jag att det var kväll och inte morgon! fan vad man kan vara förvirrad. lite rädd för mig själv där faktiskt. Det kändes verkligen som om jag sovit i 15 timmar. Men sömn behövde jag nog eftersom det inte blivit så många timmar sömn på hela helgen! Men efter nästan 14 timmars sömn nu så ska jag nog kunna tänkas ha tagit igen några timmar(?) hahaha,


Nu ska jag ut o springa och sen när jag är klar så ska jag dra mig mot ystad där jag ska fika och snacka skit med en vän :)

Love!

sista gången

Idag är det torsdag, Hej torsdag! Det är växlande molnighet, ca 15grader, kvavt och en del regnmoln visas på himlen. Ja så är nog vädret på ett ungefär. Lite regn hade dock gjort sitt känner jag.

Idag har jag varit ganska flitig tycker jag. det blev tyvärr inget jobb idag. Men på lördag blir det däremot massa jobb. börjar 7 och ska direkt efter jobb till en 50årsfest som lär vara natten lång! :) kuuul. jag har ju fått lite sällskap som ska underhålla mig under kvällen. Pappi o morbror ska dessutom fylla honom. det kan han fan behöva!

Ikväll ska jag och några vänner käka på restaurang, det ska bli väldigt mysigt! :)
så en liten springtur hade gjort sitt nu. Jag måste ju få plats i magen till all mat jag ska trycka i mig. haha,


vecka 2

Har jobbat idag, andra gången denna veckan. Eventuellt blir det jobb imorgon med! :) alltid bra med pengar. Sista halvtimmen idag var sjukt rolig, träffade två vikarier som jag inte träffat förr. jävligt roliga gubbar, haha.

Igår var jag i ystad med m&m och morbror. fixade lite saker till bl.a lördag då det är fest!
Jag växlade även tillbaka mina euro, haha. jag blev fan rik :) m&m tyckte det var faktastiskt att se havet igår, det var längesen!
På kvällen blev det träning. skulle nog kunna säga att det var det svettigaste träningspass på en, två månader! men kul :) haha,



Ärlighet är inte alltid bäst, men varar oftast längst!


min helg helg!

Fredag,        

Lördag,  

Söndag,      

Igår när jag och min vän varit på djurparken, så stack vi in till ystad för att kolla en lägenhet plus dricka kaffe. Men inte fan var där någon hemma när vi väl tagit oss dit! haha, det får bli nästa gång. Det var en bra dag iaf, :)


mörkt

"efter motgång kommer medgång"
jävligt snart hoppas jag!

..

Nackspärr,, jag tar tillbaka det.
Det är körtlarna igen. Ont.. Men det är lite bättre idag!

Igår var en riktigt bra dag. Fixade hela dagen hemma hos oss. Jag, kaisa, sofie o emilia mixtrade och åk kakor och glass, (inte jag! haha). Riktigt kul,  :)
vid halv sex bar det iväg. Mot staffanstorp, knästorp. Dock utan kaisa som åkte hem igen! En sjuuuk kväll faktiskt. Mycket av snacket handlade om matcher, jag förstår inte hur allt kan handla om sport. Men jag har inte bollen iaf. den ligger hos någon annan!.

Har tänkt en hel del idag. det hör kanske inte till vanligheterna förstår jag att ni tänker. Men det har varit jobbigt. och samtidigt har jag kommit fram till en hel jävla massa saker.
Jag vill bara att denna dagen ska ta slut. Men tyvärr så ska jag o andra in till ystad o käka senare! men vill egentligen bara sova bort allt. speciellt skallebanken..

aa vad negativt inlägg detta blev. men alla har vi våra dåliga dagar också! längesen sist för mig dock.
LööW

mög

jodå sååatteeee, nu var det dax på nackspärr.

minnen for genom skallen,

städat garderoben och plockat fram alla sommarkläder. Ojoj,
provade en klänning som jag sydde i åttan. den passade fantamig, lite chockad! :)
o så provade jag min studentklänning som jag verkligen inte trodde passa. Men jovisst, den satt som den gjorde i somras. Många minnen väcktes till liv. champagnefrukosten, trappan, bilen hem, god mat delades med fantastiska vänner och släkt, underbara presenter och sist, men absolut inte minst, ÖJA! haha. jag grät mig dock igenom nästan hela förrutom slutet! ;)
Även lärarmiddagarna har satt sina spår på näthinnan, speciellt den i parken. Den började på styrbordsgången 1H och slutade på öp kiosken. Där emellan hände en jävla massa, ja herremingud. det var tider det, haha!


plötsligt när jag satt på golvet framför min garderob, i ett par jeans som jag försökte töja ut och studenttröjan, så hörde jag nått ljud i hallen. Med tanke på att jag var ensam hemma så undrade jag vad detta var. En jävla tur jag hade att jag kollade just då. En fågel flög runt i hallen! Jag tror ni alla vet vad jag tycker om fåglar... Jag slängde igen dörren och lade kläder under dörren för att den inte skulle kunna "åla" sig in där. det var även tur att min mobil låg på laddning, Jag slog systers nummer och sa att de fick skynda sig hem! aaa, blir tokig på alla dessa fåglar. vad har fågeljävlarna emot mig?
Lite trist ändå, men den hade störtat mot systers fönster och den dog,, :/
Men vad fan ska den här inne o göra?!
oj,, tänk om det var bosse? ..  Nä det får det inte vara.!

:)

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut!


Jag är då jävligt nöjd över mina inköp igår. tre par skor, en übersnygg kjol, en kavajliknandesak och en sjal, såklart. haha, Anni hittade också mycket. Efter snack med några kända människor, x antal provade plagg, och en grymt god lunch så drog vi till Ikea. En liten omväg tog vi. Men vi kom iaf fram tillslut! :)
Jag skulle inte handla, men för mig blev det ändå ljus, en pall och glas.
Lite opera blev det i bilen när vi åkte hem. det lät nog föörjäävla bra! Det var en riktigt rolig dag tillsammans med min andra halva, och skratt från början till slut! :)

Jag älskar mitt horoskop idag. aaaa, hoppas det är sant!
Och dessutom var det längesen jag var såhär glad flera dagar i streck.
Men kan kanske bero på underbara vänner! :)

Love

GLAAD!

FAN VAD GRYMMA VI ÄR! haha,
vårruset idag med 10 andra. riktigt duktiga var vi alla.
jag är så jävla stolt över mig själv :) haha, vi och 20 000 andra trängdes i fem långa km. Lack blev jag också en gång då jag skrek på de som gick ivägen. men antagligen så kommer jag inte träffa dom igen. haha.
Men det bästa med hela saken var picknicken sen. riktigt bra mat! :)
shit, vad glad jag är!

Imorgon sticker jag o anni till nova lund. skor står på listan.