niondeifemte :)

Fredagskvällen blev väldigt lugn. Kollade lite tv med familjen, o sen somnade jag rätt så tidigt :)

Jubb idag, sen fika med några här hemma. och såklart min vanliga eftermiddagsvila på lördagar, haha.
 
Ikväll nalkas fest. Förgille hos karlsson ska det väl bli. Dock först hem om till kaléns för att starta kvällen!. Det blir en lugn kväll för mig eftersom restaurang med släkten väntar imorgon.. Nog inte så populärt om man kommer dit o luktar sprit o mår som en gris.. Ja så får det bli, några cider o massa dans sen är nog kvällen räddad.

Perra, krya på dig!


Löve

BTW, klassresan bokad igårkväll. Den nionde maj då bär det av från sturups flygplats :)
Sp3G ♥


lugna fredag

Nu är det bestämmt, JAG ska med på klassresan. Vi åker någon gång i början av maj :) Kommer nog bli nice, Man kan ju inte annat än att älska Sp3G, trots att vi har våra stunder. haha

Eftermiddagsfika hos Kaléns hann jag o perra med i dag. mys på det!
Bullar, äpple o kräftor, yeees.

Lämnade syster innan o insåg hur jävla sega tågen alltid är. Höll o väntade i en evighet, btw. någon trängde sig i kön också ;)

Morgondagen är fortfarande ett frågetecken, men hoppas dock på festerier :)
Dock väntar restaurang på söndag, så lite reda får där vara med morgondagens natt., haha,


Löve



image320

Hittade en gammal bild på mig o min andra halva.
- barnkalaset, valborg 07

syster chockar igen!

Fick precis världens chock. Syster kallar från köket och när jag kommer dit så frågar hon om man kan diska den här!, hrm.. jag hade fan inte ens en aning om vad det var hon höll i, men hon sa att det var fläkten.
Jag sa nej och hon började torka av den ist. Men förstår ni,, min syster är den mest otekniska och korkade människa jag någonsin träffat. Hon är dessutom inte den som ofta hjälper till hemma utan tillsägelse. haha,
Btw. hon viste inte ens, efter 15 år, var vi hade kökshandukar. Alltså har hon inte den minsta koll på var vi har saker här hemma.

Då är det inatt bloggen ändras?! intressant


Nu ska jag hämta sara för att sen åka till folkhögskolan. Vi ska se teater! :)

Lööw

promenix,

Tillbaka nu efter en otroligt lång, härlig o mysig runda med Ph. Gick i nästan två timmar :)  Det var behövligt att snacka ut om allt mellan himmel o jord kan jag känna.

När jag kom hem så stod PKS på gården. Han satt inne i köket med mina päron o hade djupa diskussioner, haha.
NU iaf sitter jag här, trött som en alika, haha fin jämförelse?!!  Sova resten av kvällen tror jag. Men eftersom jag är hemma själv o datan är ledig så får jag kanske passa på att skriva klart det jag skulle gjort på lovet.
Imorgon ska jag o sara kolla på perras teater. joina? yes yes, ska bli intressant o se vad dom åstakommit.

Jag har lagt det bakom mig nu!
Nu är det over!


Lööw

snö snö snö

Om fem minuter ska jag ta på mig varma kläder o en mössa för att gå ut en promenix med min vän Ph.
Tror vi har en del att prata om nu såhär efter påsk o massa helger,. Skönt att ha något att göra nu en kall eftermiddag som denna. Hann faktiskt ta en liten lur innan på soffan! Förstår inte hur man kan vara så trött som jag är. känns som att jag sover dygnet runt.

Hade en lektion idag, dessutom fick vi sluta 30 minuter tidigare. Jag gick i stan lite, kul att titta på alla fina vårkläder o vårskor.. men var fan är VÅREN? Det är nästan april o fortfarande minusgrader. Kul att snön kommit, men dock tre månader försent.

Jahopp
Fick nyss samtal från min andra halva, "kom o hämta mig i ystad NU!". ja haha, tjoballe va!?

I löööw you

svedala, o yra som höns

Igår tog vi bilen till Svedala till outlet för att hitta jeans till broren. Väl i Svedala ringde telefonen och P bestämde genast sig för att komma o hälsa på oss i affären. haha, snällt kan jag tycka :)
När vi stått i den enormt långa kön o väl var ute i bilarna så körde VI mot burlöv o dom andra mot hedbergs bil. Pappi ska ju köpa ny jobbebil har han fått för sig.

Efter som P o min familj kör olika håll till burlöv center så blev vi lite yra. Jag sa att vi skulle köra av där, men P sa nej och vi fortsatte.. Om jag säger som såhär, När vi yrat runt i 40 minuter i hela malmö så slog jag en pling till pappi som hjälpte oss. Alltså var det den vägen som jag sagt från första början. VARFÖR lär du dig aldrig att lyssna på mig? haha, men mycket skratt blev det iaf. Tillslut hittade vi till burlöv center. YEES!

Mot hemmet och nästa stopp var hos mormor o morfar. hjälpte till lite med att välja glas-service. Mycket klydd blir det nu när dom snart ska flytta.
 
På kvällen var jag faktiskt duktig och gjorde halva min läxa.. Jag skulle ha gjort den förra helgen, men har flyttat fram det hela tiden. Nu är det nästan gjort iaf :)


Dagen kommer att spenderas i Ystad hos anni. Lite våfflor o mycket skitsnack lär det blir. Ska försöka hitta ett par skor också i stan!
Ikväll blire träning med flickorna.
?


Löve

ENSAM ÄR STARK!

Helt plötsligt "kan du köra till ystad?"
jaa jo visst kan jag det. klockan tolv höll jag o väntade på massa fulla grabbar. dom fjäskade som fan för att jag skulle hämta dom hem efter bar a bar också.

Hem igen för att sova och klockan kvart i två ringer några o övertalar mig att hämta dom hos håkan. Ja tog bilen o iväg. När jag insåg att det inte var lönt att köra hem om innan jag skulle hämta i ystad igen, så gick jag med in till Kaléns. Lite skitsnack sådär en lördagnatt halv tre är väl aldrig fel?! haha

Mot ystad vid kvart i tre,  när fyllesvinen hoppat in i bilen o vi körde iväg, så fick jag en jävla lektion av svensson att man inte väjar för en hare. haha, Men iaf kul att höra på deras snack! :)



IDAG.
Jag tror att jag nästan har lyckats övertala familjen att hänga med till svaneholm för att gå rundan :) fint väder idag ju.
känns som att jag är den enda i hela sverige,, eller iaf i skåne som inte är bakfull. haha


påskafton

riktigt sjukt,, riktigt sjukt att jag sitter hemma en påskafton.. Folket skulle på annat håll. Dock lockade t-lilla jävligt mycket, men jag skulle träffa min lilla ulrika.

Var och lämnade Johan hos andersson. Vi tog oss en liten koll runt om i huset, Värsta kändishuset ju :) Tänk om man bott där.. Vidare hem för att laga mat och prata igenom de senaste månaderna. Jag kan lova att detta var mycket behövligt.

Vid nio körde jag mot hylta för att hämta upp svinen och sen mot statena. Nu sitter jag här hemma själv, efter att ha lämnat av ulrika också!

Ska mysa ner mig i soffan o kolla en dålig film! Joina?

:) Löve

yes yes, så är det!

Sitter just nu hos ulrika o johan, Om ett litet tag så ska vi köra hem till mig o sen köra mina föräldrar till fest. Därefter mot ängamöllan till andersson för att lämna johan o hälsa på dom andra. Jag och mästerkocken ska laga en god middag tillsammans senare ikv också :) 

Igår hölls kvällen på kronehill. Mat, film o mys. läskig film hann vi också med, Saw 1. Dock sov jag mig igenom nästan hela filmen.
Vi kunde även konstatera att det enda grabbarna tänkte på var sex. Deras snack handlade mestadels om det hela kvällen. 

Eftersom vi ska vara i skurup kvart i sex, och det tar ca 5 minuter så måste vi nog köra snart, haha. 
Dock kan jag lova att vi lär vara i tid. 


GLAD PÅSK
Löve
  

fun fun fun

Träffa vänner o hinka in vin, vad är bättre än det?  Inget slår nog iaf gårdagen. Sköna människor, skön stämmning, skön musik o allt var kanon:)

För mig o två andra blev det en tripp till mejerigatan? för att hälsa på på en fest,. Dock ringde den ene av oss på på fel dörr o en tant kom o öppnade. stackars henne att få vara med om att tre fulla ungdomar står utanför dörren o knackar o skriker klockan två på natten. Jag gömmde mig bakom en brevlåda! Vi stannade nog  bara en halvtimme eller nått, men jag åkte dit gratis så skitsamma. haha. träffade många nya människor som viste vem jag var. Dock hade jag ingen direkt koll på dom. ovanligt!

trevliga samtal, härlig dans o sång, mycket vin, krossade glas, foto, bråk med Mr Ericsson?, besök av människor uppeifrån, triangeldrama, Lars winnerbäck, dans på stolar o mycket mer.

Har hört att det inte bara är jag som mår lite sämre än vanligt idag. haha, Jo rönne du låg inne med en redig fylla igår så förstår att du inte mår så bra.
 


Dagen är fortfarande ett frågetecken för mig.
Kanske slå en pling till min vän i torsjö:)

I löve löve

Det är så det ska va!

skärtorsdag

Lite gille ikväll hos Kalénarna, det är ju trots allt skärtorsdag idag och RÖD dag imorgon :) yes yes.
Kan nog bli nice med tanke på sällskapet ! :)

Jubbat idag, och dagen har till mestadels bestått av kunder, leveranser och hänga gubbe.
Hänga gubbe var något utav det roligaste, haha jag är riktigt bra på att hitta på klyddiga ord. HALLÅ,  det var faktiskt bara tre bokstäver, men det tog nog 20 minuter för mathilda o axel, TILLSAMMANS, att komma på detta. Den enda reglen var att det skulle vara något märke från butiken.
När axel gått så körde mathilda o jag med tesorter :) haha. Kan meddela att jag ägde på det ;)


Jo, men så är det. Perra ringde nyss och det blir tydligen storgille ikväll. Vi tackar o bukar och hoppas på en TREVLIG kväll med vin o vänner. 

Löve



image318

Miss you

tisdag, shopping!

Malmoe väntar, lite shopping o dyligt.
Kvällen lär bli tuff. Träning mellan 5 o 6 med tjejerna, halv7 möte nere i klubbstugan med alla ledare.
Kan väl bara hoppas på det bästa :) alltså att allt går fint. haha. När ska man käka.? jaaa, men det löser sig.

Jubb imorgon o torsdag. sen helg igen!
helvete vad snabbt veckorna går.


Föööör jäävelen.
Löve


snö i mars? vad fan

Igår var det en rätt sliten dag som tillbringades hos Kalénarna,
film, snacks, påskmust, skvaller, uppdatering av lördagen, pizzakäk, hide and seek, mys, skrik o gråt.
denna sletna heldag med damorna gillades :)
Vi kom på att när perra blir rädd så skriker hon, sara skrattar o jag gråter. haha.

Klockan ringde 8.45 idag upp o hoppa o in i duschen för att sedan gå o möta en SEN perra. Dock var Sara senast då hon gick hemifrån den tiden vi skulle träffas. gytt, haha. PH vad faktiskt först på plats, braaaa !
en lång runda gick vi med mycket sol, och när vi koncentrerade oss så kunde vi faktiskt gå snabbt med armarna (?).
köpte bullar, och lite annat för att sedan hem till mig o käka frulle. lyxfrukost med ägg o allt :) riktigt nice såhär en måndag. Dock började det snöa såfort vi kom innanför dörren.
btw. Sara är ingen tuffing!
haha


Man måste vara två för att dansa tango!

Löve

lördagkväll, kanon!

Ph: Lyser alltid solen ovanför molnen?
Film hos håkan i fredags, fick även visa mina musklor då jag bar upp hans tv.n från källaren, haha 

Ska nog vara helt ärlig o säga att jag hade en helt lyckad kväll igår!
Allt var kanon. Jag la in en redig fylla hos Kalle och sen bar det av i bil till Ystad.
Det där sista glaset vin var nog fan meningen att jag inte skulle ha.

Mållie o jag hade rätt kul när vi skulle skicka sms till lillasyster,
haha varför är alltid allting mot mig?

Efterfest blev det också igår,
deeeet var trevligt kan jag tycka.
Dans i hallen, jaaadå! :)


Btw. fick precis samtal från Bosnien!

Löve

LAM?

Eftermiddagen har det varit mys med Kalén och Perra. Först en mysig fika, och sen en riktigt bra film  :) braaaaa eftermiddag.

Stack hem för att käka o sen direkt till jubbet. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig tjugoisju. Då ska jag nämligen åka o hämta Perra för sedan bege oss mot hallen o Saras match.
Innan dess ska dock lillebror lämnas, men det fixar vi på vägen dit! 


VARFÖR? 


herre jävlar

Jag fick mitt livs resa idag. Hem från tåget. På cykel. Med Jonas.
Oj, vad det gick undan och vill lova er att det var hårt att sitta eftersom det knappt var luft i bakdäcket. haha,
När vi väl stannat och skulle skiljas åt så låste bromsarna sig!
För en stund blev jag rädd att jag fick asa cykeln hem, men lille J löste det hela mycket bra.
Blev dessutom bjuden till honom imorgon,! :)

Haft en lektion idag, nu sitter jag hemma i min ensamhet och har precis ätit makaroner o köttfärs. Känns som om det är standard med makaroner på fredagar. MAKARONER,, PÅ EN FREDAG? Jajamen.

Kvällen kanske spenderas nere i hallen för att kolla på Saras match, annars lär jag väl sitta hemma o uggla!



Kall, vet du om att du är kall?, Jag har inte gjort dig något och förstår inte varför jag får detta emot mig när jag ställer en enda liten snäll fråga. Inte mitt jävla fel att andra tvekar,! Du kan väl försöka att värma dina svar en aning. Annars kanske jag ångrar mig igen.
Detta känns bara meningslöst!

Löve


15.15

15.15 yeeees, den 5 juni kommer jag stå på trappan på Österportskolan, 15.15.
Glöm inte den tiden! 15.15
Så välkommen dit o ge mig blommor ;) haha, eller iaf en kram
:)


Riktigt skön tid, och det har vi Stephanie att tacka för som drog vårt kuvert i helt rätt tid.

Sp3G!


tand tänder tandare?

Ont ont ont som fan i min tand.
Visdomständer, vad ska man med dom till? Jag lär väl ändå inte bli visare?!

Nu invaderar tvåorna datasalen.. o vi ska snart dra oss ner till media för att sända utlottningen av studenttider :) hoppas på att vi får braaa tid.



Blev glad igår när jag fick höra en röst som jag inte hört på väldigt lång tid. Sjukt härlig känsla och insåg hur mycket jag saknade henne. Hoppas på en eller några träffar under lovet :)  Bara du och jag.. Det hade behövts nu känner jag. Vi har en hel del att snacka igenom!

Löve♥

direktsändning, utlottning av utsparkstider

FAVORIT-tisdag igår, tyckte dock mest det kändes som om vi bara körde runt i skurup o yrade. haha
hämtade på olika ställe o sen till AG.s för att handla onyttigheter. För mig blev det dock en apelsin, en banan och ett päron :) braaaa!
Hem till Kalénarna för att övertala sara om att hänga med till Perra. Väl när vi slängt in henne i duschen så körde vi o hämtade Kalén hos Palle o Håkan,,
Hem till perra för att kolla gossip girl klart o sen FOTBOLL.. dock joinade jag Sara vid datan ist :)

I måndags var jag o Perra ute o gick,, dock kom vi inte längre än till IP. haha, var med på damernas möte o så.
Iaf så fick vi snackat av oss en del. och uppdaterat varan om helgen :)

Ikväll bli det plugg för min del, skoj? nääädu!

Imorgon kommer vi sända live igen. Denna gången ska vi sända utlottningen av utsparkstiderna :)


Som det ser ut nu så ser jag fram emot helgen!

ledigmåndag

Skönt med en dag extra på helgen. Dock vet jag att jag måste råplugga hela dagen. 
♦ Arbete i Religion (3-5 sidor).
♦ Arbete i Teckenspråk (5 sidor).
♦ Skriva en/ett (?) Kåseri.
♦ Skriva loggbok i PA.

Orken,, var finns den?


Men eftersom jag är ledig på onsdag igen så kanske jag hinner med lite då :)

Tråkigt att sitta hemma en hel dag för sig själv. En promenix i det fina vädret hade inte suttit fel.
Vill du med? :)


image317



Löve ♥

meen, men hon har roligt.

Jag har brutit mitt löfte om att inte vara med på bild.
Men jag höll ändå i många månader, haha. Yes!
Dock hade jag klarat mig mycket bra utan den bilden eftersom man ser förjävlig ut på den.

Dagen igår började på jubb vilket var skoj.
Hem för att sova, och sen Hej Abbekås, Hej Hej!
Kortspel, singstar o sedan vidare mot Öja i en jävligt dyr och tyst taxi :)

Glad att vi kom när vi kom eftersom jag hörde folk som stått i kö en halvtimme!
Kvällen var helt ok,
lite saker som inte borde hänt bara. Men sånt är livet tydligen.
Hem med BUSS, och då menar jag verkligen en stor buss 70personers, kvartövertre. Men eftersom lite saker hände och människorna var sena så åkte vi nog inte förrän tioifyra.
Läängst bak i bussäääään! haha, tänk att en lite film kan få en på bra humör såhär en söndag. En film från inatt i bussen! ojoj,

Måste medge att Anna o jag hade jävligt flyt med jackorna :) haha, gytt.


image313


   



Dagen idag kunde vi lika bra varit utan. Började åt helvete och lär nog fortsätta så.
Pluggandet gör inte dagen roligare. En liten gnutta film från inatt kanske hade förgyllt. :) den bör ses

värme tack!
Löve

Hästagrepp!

Krämen blev underbart god vill jag lova. Riktigt god hemmagjort hallonkräm med lite grön/blå VALIO mjölk :) Härligt!

Iväg o hämta bror nu, senare hem för att sova.
Inatt ska jag en vända in om Ystad för att hämta några ungdomar! haha


Trevlig helg o gör inget som jag inte skulle gjort ;)
Glöm inte; ENDAST ETT HALVT GLAS VIN!

Löve

kräääääääm

Nu när jag sitter här o skriver mitt arbete om Jehovas Vittnen så blev jag fruktansvärt sugen på kräm. Slog en pling till mamma o frågade om hon kunde köpa, men hon ville inte eftersom hon redan handlat.

Så nu har jag precis varit ute o hämtat hallon från frysen o väntar nu på att mammi ska komma hem så hon kan hjälpa mig :)
Hoppas på bra resultat!


jaaaaa, Löve


fan vilket jävla åk du fått tag på!

Klockan är lite mer än halv 12 och jag har slutat skolan. Riktigt gytt faktiskt trots att det är en vana. Min fredag har jag bara teckenspråk mellan 9.30 och 10.50 :) skönt!

Kvällen ska kankse tillbringas med perra som åker till Italien imorgonbitti. Lite mys o prat är ju aldrig fel en fredagskväll!   :) Prata är vi ju ganska duktiga på, haha


Imorgon blir det jubb o sen till abbekås för att snacka o dricka lite vin :)
Senare på natten bär det av mot ÖJA där resten av kvällen kommer att spenderas., 
Om vi har tur så blir kvällen roligare då än förra fredagen. 



Snart ska jag springa mot körskolan för att möta upp Anna o sedan dra oss mot stationen.
Datorn väntar hemma på mig där jag ska skriva klart mitt religionsarbete, sedan teckenspråksarbetet o under tiden ska jag förhoppningsvis skicka bilder till Anni.,!

Löve


laaa



jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte att det ska bli påsklov.



Förstår du?

5.3

Grattis till Malin som fick körkort idag :)

11.01

Igår var det tisdag vilket betydet mys o tv med damor.  favorit-tisdag
Började dagen med promenad med bräckan o perra i skurup. mycket mysigt och mycket prat :) det gillas

Mot skolan vid halv 2, och hade två jobbiga lektioner och åter hem vid 5.
Träning med småtjejerna!
Lite trevligt prat!
Hem för att käka!
Hämtade perra o sara!
Mot hallen för att kolla damlaget.

Damerna vann faktiskt, vilket ju var kul såklart.
Mycket prat o skitsnack blev det ju såklart där också.

Hem för att byta bil o sen mys hos perra framför tv.n
gossip girl o b a s ! :) riktigt bra program igår om jag ska va ärlig.
mysigt värre


Nu ska jag käka lax och det ska bli jäkligt gott.

Lööwan

Ny dag

och det ligget snö utanför fönstret. yes gytt, äntligen fick jag min snö!
Problemet kan dock bli var jag ska ha för skor nu?!

Idag blir det en promenad med BRÄCKAN i det fina vädret. skönt. 
Snart ska jag ringa o väcka henne :)



Varför varför varför börjar jag inte med arbetena som snart ska vara inlämnade. 
fem sidor i teckenspråk,
minst tre sidor i religion om en sekt.
Jag vet fan inte ens vad jag ska skriva om i teckenspråk,
och jag vet fan inte ens vilken sekt jag ska välja.
?

jubbigt och hej, jag gillar inte skolan.


Ta för helvete tag i ditt liv Johanna!

lampor.

Sitter hos P nu. Han ska sätta upp sin nya lampa i taket.. haha, min lilla elektriker :) Han lyckas dock inte så bra. han sitter o pratar med glödlamporna nu också.

Dock blev han sur på mig nu, o skäller lite. Men jag tar allt med en nypa salt. haha
Men jag håller med honom helt..
Vi har precis sett en film, sådär bra. Men jag är ju som vanligt trög när det gäller filmer.


Börjar halv 2 imorgon :) jaaaaa,

snart tisdag, sen onsdag, sen torsdag o sen äntligen fredag o helg :) braaa


Kan meddela att P inte fixade lampan och säger:
 "jag är inte fullt utbildad än..." haha

Bra jubbat!

nöjet.

Bilder från helgen.


Grisfest/ inflyttningsfest/ 55-årsfest i den nya maskinhallen. Mycket trevligt folk faktiskt. Och underbart god mat.
Kvällen var rolig och det kändes som om jag var den enda som var nykter i hela hallen. haha.
Körde o hämtade syster o några andra i rydsgård på natten och sen tillbaka igen för att hämta hem mamma o pappa. Sillen hade somnat och trillat ner på golvet. Vändstekt-sill eller vad det nu var dom sa om honom. stackare!


          




Fredagen på öja!


           


image310



jodå, braaa

Fredagen bjöd ju som sagt på ÖJA.
Middagen hos Anniken var riktigt nice. Sedan klassförfest hos Erika. nästan alla i klassen var där :) braaaa!  Mycket roligt och ball musik. 90-tal. yeah !
Fick även samtal av podde där under kvällen.  snacka om chockad jag blev.
Efter en del sms, samtal, dans, foto, kortspel, sminkning o massa annat så åkte vi till öja.!

Det svåraste under hela kvällen var att lista ut hur vi skulle hitta till ingången på öja.. Vi såg dörren, men viste fan inte hur vi hittade dit eftersom där var grindar överallt.!

Väl när vi hittat in så inser vi att verkligen alla öp-treorna o halva bollerup är där PLUS att dansgolvet inte var öppet. utan det var dans inne i bar-rummet. korkat när de viste att många skulle dit. Det tog för helvete 10 minuter att ta sig genom dansgolvet. På dansgovet spenderade jag max 5 minuter under hela kvällen skulle jag tro.
Jag fann perra i början av kvällen och vi pratade mest problem. Hon om sina o jag om mina. haha,

Nä, vi insåg snabbt att vi inte hörde hemma där o fixade taxi hem tidigare..
"jag förstår mig inte på killar. Antingen är dom: .." resten skriver vi inte här perra ;) haha

Det slutade fan nästan med att jag o perra skulle få nattgäster hemma hos mig! Kunde slutat illa kan jag känna. Kul för er kanske, men säg inte sånt ni inte menar är ni snälla :) haha

Väl hemma, vid 03.00, så ringer telefonen. JA godkväll min herre!  :)
somnade vid halv 5 tror jag o klockan ringde lite i 8 på morgonen efter,. Jag fick pallra mig ner mot hallen för att åka till trelleborg på match. Jag mådde faktiskt otroligt bra men vara bara en aning trött.

På eftermiddagen tog jag o lillplutten en promenad i kylan. Behövde prata av oss. Det var verkligen skönt. Men gumman, bli inte desperat! haha :)


Idag har jag varit på a-lagsmatch o sen åkte jag o P till svedala outlet :)
nice.

Löve ?

bla bla

www.14´sfylla.com
Citat från den inre kretsen.


Njöd nu?  ;)