en jävla helg,

Tur man har någon trogen läsare som finns kvar trots att jag inte skriver :)
Min helg har varit mycket bra!
Fredags skulle jag umgås med en vän, men det blev inte så. Så jag och broren min köpte godis o såg idol. haha,
I lördags drog vi till törringe efter allt om och men. MEN innan vi gjorde det så hamnade jag på en överrasknings-välkommenhem-fest i svenstorp hos anna. Så sjukt kul att se henne igen. + alla andra av hennes vänner. Och min man var ju också där, haha. En mycket rolig stund, och en bra början på kvällen. På kvällen gjorde jag o emmelie något förbjudet. Vi åt falukorv o makaroner EN LÖRDAG. helt sjukt egentligen, haha! Men vi fortsatte i regnet och tillslut kom vi fram till vårt mål, törringe. Jag har aldrig varit där, men en mycket bra förstakväll. träffade halva kusinskaran, några fullare än andra, Men vi hade grymt bra. Kvällen slutade med tre personer i en säng,
Igår träffade jag ulrika en stund på kvällen efter jobb. En supermysig kväll med fika o tända ljus. Först åt vi en chokladtårta som dom bakat, sen lussebullar, och sist ost o kex! riiktigt guutt.

Idag har jag jobbat och ikväll ska jag träffa P!
Trevlig kväll.


Hittade gamla bilder på datan där uppe, haha.










helgen, guutt

Helgen har varit braaa!  Lite galen på vissa ställe. eller på många ställe faktiskt. speciellt lördagsnatten. haha. Många väldigt fulla människor satt i min bil. Och några otrevlig. dock inget nytt.

Igår var jag o andra damer i malmö för att kolla new moon. bra, den var jävligt bra faktiskt. Först åt vi middag hos m&m, good mat. Men inte så konstigt eftersom det kom från en mycket bra ställe. haha. När vi var där ringde även en vän o meddelede att han levde. Jag började bli lite orolig då på natten då jag han inte svarade i telefon.
En annan sak fick jag reda på igår. eller om det är sant vet jag inte. Men jag hoppas faktiskt inte det. Anni blev nog lika chockad som mig.
Synd att jag aldrig hinner träffa henne när hon är hemma. Hon har alltid fullt upp. O när hon hör av sig så jobbar jag. Riktigt synd! :/
Och sen så ser det tyävrr mörkt ut med att ta mig upp till emilia innan detta året är slut. Jag skulle försöka få in det. Men som det är nu så har jag fullt upp på jobb. Jag hoppas dock att det blir av inom snar framtid. Jag vill ju se hur hon har det i sitt nys liv :)

sjukt onödigt inlägg egentligen. Men jag har inget bättre för mig alls faktiskt. om ett tag ska jag bege mig mot -nordöst.

glad på mitt andra jobb

Har tillbringat min dag på mitt andra jobb, LSS. jäkligt kul att vara tillbaka, har saknar dom enormt :) Vi har hittat på både det ena o det andra, haha.

-hejdå, ses imorgon!,  skrek jag när jag gick hem. En kommentar från en av grabbarna på jobb: Jobbar du imorgon? :O   ååå lucky me! 
Haha, dom är så kära, mina kollegor :)

många från jobb som åkte till ullared imorse. avundsjuk, jag vill också. Men får nöja mig med programmet ikväll :) och ja, helgen har varit bra. Nu ska jag vila!

..

Alltså jag kan inte sluta le när jag ser de nya reklamfilmerna (ica) med jerry. så jävla kärt! Jag vet att många skrattar åt honom, tyvärr. När jag började mitt jobb med handikappade så fick jag en annan syn på livet. Alla är fan lika mycket värda. och alla borde få ta en plats på jorden. Tyvärr är det inte så, men det är det ica vill ändra på genom sina nya reklamer.. Man kan inget annat än att älska!

Hur står det till med en sån liten ärrta? hahah,

Igår träffade jag en bunke damer, mycket trevligt och det var alldeles för längesen, tyvärr! imorgon ska jag träffa emilia, äntligen. + fika hos m&m. Idag, då blir det jobb. Jag är nervös, men det ska nog gå bra :) haha,

Förresten så i måndags, tror jag, så träffade jag anniken. Det var roligt :) vi var trötta båda två, men vi tittade på ullared, skrattade och mös!

och hallå, kymigt finns faktiskt med i svenska ordboken. så det så! haha :)