vi drar till götet

Så många läsare man kan ha just den dagen man skrivit i bloggen, helt sjukt. Sen är kurvan jävligt långt ner igen.
Ja nu minns jag inte vad det var jag skulle framföra här, men ja. Helgen vad bra, öja var inte så väldigt skoj, nog enda gången jag verkligen haft riktigt tråkgit. Måndags blev jag väckt tidigt o fick åka o jobba. Igår var jag ute på promenix med kalle, vi hade mycket att prata om. o igårkväll var jag på personalmöte med ica. mycket sådär på en gång. det var trevligt o ganska lugnt, dock blev det ett väldigt långt möte..men goood mat, och tårta på det :) haha, Nu har jag tre jobbkvällar, o sen drar vi till göteborg över helgen. tåget är bokat o betalt o nu återstår bara lite planering. Ska bli så kul att äntligen få komma dit o hälsa på! Hade ju varit ett plus om jag träffade på tina, såå längesen :)

Jag träffade min man idag, haha. våra blickar möttes o det var kärlek vid första ögonkastet. jävligt grann. haha, lite överdrivit. Men så kunde det varit! haha,

Nu ska jag fixa käk att ha med till jubb, o sen ska jag cykla iväg mot teeegelgatan!

magen, ajaj

Jag har sådär konstigt ont i magen igen. Vet inte vad det är på g. Men nått jag vet är att jag snart ska göra mig klar för att åka in till ystad. Käka på restaurang o sen antagligen förfest eller vad som väntar. sist ska vi iaf anlända till Öjakrog. Ska bli skoj, för det var inte direkt igår man var på öja, haha. o träffa tjejerna var också ett tag sen!

Igår bjöds det på årets två matcher. ystad- skurup, damer o herrer. damernas match såg vi inte speciellt mycket av, men resultatet sa ju en del. Det var en bra match. Vinst med 10-1 :) Herrarnas match var krig från början till slut. Skurup var ganska pinsamma om jag får säga det själv. vissa saker var jävligt omogna.. Men Blue Angels o Blue Skins var såklart på plats ;) hahaa, Vi fick våra fina tröjor igår.

Idag är det EN MÅNAD till jag fyller 20. fatta, en månad. det är sjukt!

Det där EEG.et som jag snackade om att jag inte ville göra, det gjorde jag igår, fredags.
Det var värre än vad jag minns sist. Men jag hoppas absolut att resultatet blir bättre denna gången..

En tripp till göteborg blir det. Dock har vi tappat en "spelare" påvägen. Men vi ska bara boka biljetterna o sen är vi på g, haha. Annipanni, I miss you!

Ha en trevlig kväll.
PS, jag vet inte vad jag ska ha på mig. jag har inga kläder.


Kan jag se ut såhär på öja tonight?


hej hej IDA!

allt bra idag?
Jodå, jag vaknade upp face to face med en söt varelse. fiin pojke :) haha,
Mysig kväll igår, taco, idol, dirty dancing, kladdkaka o tänka ljus, mysigt till max.

Nu ska jag snart ud o lua.
Jag är inte riktigt vän med facebook idag.
Ikväll kan det tänkas att det blir björka, men även bio som tredje hjulet, eller en hemmakväll o bara ta det lugnt o njuta av den första lugna lördagen sen i våras ?! vi får helt enkelt se vart kvällen leder.

I´m happy! :) yeah, haha


Du, jag hatar vågar, skulle kunna slänga den i väggen.!


 


braa

Ett glädjande besked på sjukan idag. Men störigt som fan att de ändrar hela tiden! Jag hoppas bara på att tiden kommer få fort nu och att kön inte är så lång. Men att behöva göra EEG igen är inget jag längtar till. Nått av det läskigaste jag gjort. Tur att Juns kommer bli min igen inom snar framtid :)

Ett besök på nova lund efter sjukan. Nu är jag x antal tusenlappar fattigare, men samtidigt har jag nog kläder så jag klarar mig hela hösten o vintern, haha. Tur att det är lön nästa vecka,, :)


Det börjar ordna upp sig nu tror jag.
Kom att tänka på min ring igår, En ring som jag kom på att jag saknar, men som ej finns här!
Ikväll ska jag nog gå upp o kolla på mitt nya jobb. Det har kommit ganska långt nu med bygget och jag tror faktiskt att det är klart! Nu börjar flytten nästa vecka :)
Jag skulle fota en sak innan, men vad händer. Kameran funkar inte. Den går inte att starta. Jag är inte direkt ledsen över det då jag verkligen inte gillar min kamera. Men den kan ju inte bara dö sådär när den varit helt frisk innan. Jag får se om jag kan återuppliva honom.
Philippa o Kalén kommer  hem till Sverige idag. Välkomna hem vänner! :)

äntligen

en fika blev det av idag. En fika med min vän Ulrika. Sist vi sågs eller pratade var i början av juli. Så vi bestämde oss för att ta en fika. För min del blev det endast två stora koppar kaffe, men vi hade trevligt och satt där närmare 3 timmar :) precis som förra gången vi var där. Vi hade nästan en hel sommar att gå igenom, så det blev väldigt mycket prat! :)





I helgen har jag varit ledig :) Lyxmiddag hos en vän, fixat o donat i trädgården, avskedsmiddag, träffat nya människor o ätit pizza, haha. Sen har jag gjort lite annat också :)
Igår fick jag ett enormt lockande erbjudande. Mammi o pappa gillar det också, Så antagligen är ett av mina problem lösta. Nu återstår nog bara två..
Jag tränade igår, och min fot mår piss idag.


som på film, sjuk i huvudet!

Verkligen bara som på film. Det är inte klokt hur jävliga folk kan vara. Jag blir så jävla förbannad över detta. Det är inget jag kan berätta för er här, och jag vet att ni blir irriterade för att jag bara säger a. Men detta handlar bokstavligt talat om liv o död.. Jag är bara chockad över denna situationen.

Denna veckan har varit stora steg framåt för min del. Jobbat två dagar själv i delin, + suttit sidanom i kassan onsdag, torsdag. Vilket har betytt att jag suttit själv för jag var så duktig, haha. nej skämt åsido. Men det har faktiskt gått bättre än väntar. Men om nätterna ligget man bara o rabblar 4011, 4800, 4030, 4060, 4569, 4562, 4546, 4597, 4728 osv osv.  en del nummer har fastnat, men mitt största problem är att lära mig vad grönsakerna/frukten heter. Ingefära lärde jag mig igår, men kålrot, persiljerot, palsternacka, pepparrot, rotselleri och sen så har vi papaya som är sjukt lik en mango. aaaaa, hur fan ska det gå. ? Men det kommer väl :)



11 september idag och det väcker starka minnen. jag stod i köket med trombonen i högsta hugg. Jag skulle iväg på musiklektion. Mamma stod och stekte köttbullar och plötsligt sa dom det fruktansvärda som hänt på tv.n. Idag är det 8 år sen och jag kommer aldrig i helt mitt liv sätta mig i ett flygplan den 11 september. mest en principsak!

Ja trevlig helg då vänner, och bekanta :)




gick ut o plockade bb

Är mätt. har nyss ätit en tallrik med hallonfil och mååånga nyplockade björnbär plus läst tidningen såklart :) haha. Jag är redo för en tuff dag. Jag är nervös dock, men jag ska göra mitt bästa.

Helgen har varit jobb, och fester. och sen så han vi skogat massa träd utanför mitt fönster. typ 10,12 träd är nu nere och jag har enorm utsikt nu haha :) det gillar vi.

Festerna då. Ja det var..spännande! 20årsfest i ystad hos Björne. riktigt roligt hade vi :)
sen åkte vi hem till skurup, med en nyfunnen vän som vi hittade på tåget, haha. han tyckte nog att vi var störda, men han gillade oss ändå!
Jag gick till M men mötte då han ute på gatan. Han skulle till Björka!  Jaha? Hans vänner var kvar där inne så jag gick in. Vi satt ett tag o förvånade oss över att han åkt, men sen fick vi för oss att vi skulle jävlas. Pepparkakor i sängen, vi ställde klockan på 5 och plastade sen in hela nattduksbordet (?) Vi tog av dörren in till sovrummet och lade den i sängen. Sen så fixade vi lite annat med plast, toaletten, trappan m.m, haha.







       



       



   


livet efter 15 timmars sömn,

Ledig idag, känns jävligt märkligt. för det var ett tag sen jag bara kunde sitta ner o ta det lugnt. Inte känna att jag behöver göra nått, eller måste iväg o jobba. Men att jobba så mycket är både bra o dåligt. Det dåliga är att efter en dags ledighet så får jag spel o måste ha nått att göra, men det bra är att det är så sjukt roligt, dels att jag har två olika jobb, och mina kollegor!

Mitt nya jobb går bra. jag har dock bara gått sidan om tre dagar, men jag har ändå lite koll. Jag har ju fått min första tid på måndag, nervös redan. Hur ska jag klara detta?! haha,

Just nu står där en bil o hästsläp på vår infartsväg o försöker vända, haha. Hoppas han snart lyckas för där kan han  ju inte stå hela dagen!

Anniken har flyttat från skåne, och det har liksom inte riktigt gått in i mitt huvud än. Känns som att hon fortfarande är här nere i ystad o vi kan träffas när som. Men så är det ju inte.. tyvärr. Men vad jag har läst så har hon det nog rätt bra! jag får nog dock ta o ringa henne snart :)

Jag tränade innebandy i torsdags. Det var faktiskt roligare än jag trodde. Men jag får se hur det blir med den saken. hade ju verkligen behövt röra på mig!

Igår åskade o blixtrade det sjuuukligt mycket.
Imorgon är det först 20årsfest o sen kräftskiva :)

Det var lite om hur mitt liv ser ut nu!

Trevlig helg :)



Jag saknar dessa två filurer,