30,

såg att gårdagens inlägget inte publicerats förrän nu. konstigt.
Men datan är kommen, och fan vad stor skärm. haha :) Basen gillas också.
Känns som om jag ska kolla mamma mia idag, ett tag sen nu. Men först hjälpa lillasyster med dukning inför morgondagen :) Tema, silver och vitt. haha
Fortsättning på God Jul.
Onnelista outa vuta (Gott nytt år)


"Det du tror skapar magi"

Ta det lugnt med raketerna och champagnen vänner!

 


Anniken, tänker på dig! ♥

29,

mycket flitigt idag. Städ, promenad, handlat, forat ungarna, städat lite till,, och tagit ett varmt bad :) skönt,
Ikväll kommer den nya datan! På tiden kan jag tycka.
20årsfest i lördags, kul! Tack. :)
Nyår, vettifan. den ena nissen svarar inte. och den andra nissen har ingen telefon.
Mys igår, film, trevligt sällskap och skvaller :) det gillas,



löööve you.

Julen 08

Julen har varit bra :) mysig och lugn.
Lillejul firades i rydsgård.
Julafton hos oss. Fick fina saker :)
Juldagen hos Ida i Rönås.
Annandagen hos mormor o morfar.

Juldagen skulle det bli utgång. Men jag fick snällt vinka hejdå till mina vänner och åka hem. Första gången jag varit för liten, Tråkigt..

Jobbat idag. mycket folk! :)
Min syster säger:
-  tycker du jag är konstig?
-  haha.. hurså?
- det känns som om jag är det.
- ja..det är du.
- ...jaha!

Kul att hon kom på det själv iaf! :) bättre så kanske.

Kvällen bjuder på 20årsfest! :)



Löve ♥

MÅNEN!

Mm, då var pappas fest också över. Eller det är ju några dagar sen nu. Men den var iaf helt kanon. Allt blev så lyckat det kan bli och alla var glada o nöjda. Det var perfekt allt ihop,. Finns inte så mycket jag vill berätta här, men det var iaf supertrevligt. Efter den underbara maten var det dags för dans. Sen dansade jag större delen av kvällen o natten :) Jag hade två fantastiska vänner där. Ulrika o johan! :) tack vänner.
Bilderna talar för sig själv tror jag, hehe.
Men måste bara tillägga att på natten när vi åkte hem så tror jag vi såg världens största måne. Den var gigantisk. Den var dessutom röd. Det var så sjukt. Kan inte riktigt förstå och beskriva hur stor den var. Den hängde över rydsgård :) haha, 


 




              





Vet ej stavningen MEN,

Ruhalista julas! (God Jul)


JFJJ

fredagen var underbar.
Började med jobb på porla. Sedan fortsatte dagen med jullunch på actera. Skulle nog vilja kalla det fest om jag får. För gud vad det dracks. men kul hade vi. Vi käkade gott och cheferna och några andra började genast bli runda under skorna. Roliga kommentarer, roliga historier och roliga samtalsämne. Ingen hade haft vinterkläksjukan (observera stavningen. Så uttalades det där efter x antal snapsar) En svepte en flaska vin på en timme, en drog skämt och lekte trollkar, en klädde sig som en bonde, en lekte boss o ursäktade sig för kunderna om spritlukten. Det vanligaste samtalsämnet på det stället kom såklart upp även denna dag. Jag vill inte gå närmre in på det nu, haha. underbart god mat, och sedan serverades naturligtvis choklad. (inget actera utan choklad) Ett litet tal hölls till oss från ena chefen och vi fick vars en stor julklapp. (jag kom genast fram till att det var en "tielåda" vi fått." haha, Iaf så blev djånääs full och skulle göra trick med kort för mig. HA HA HA, till min förvåning lyckades han med det trots sitt tillstånd. Efter mer än tre timmar, och många bestämt efterfest på sina håll så begav vi oss hem. Till en början gående med sällskap, :) puss hej och sedan cyklandes till porla för att jobba sista halvtimmen. Nyår, då jävlar. Sista dansen är bokad. Josse, tyvärr är jag först med det ;)

Denna hösten. Denna arbetsplats. Dessa människor. OJ,! Jo att vi har trivts ihop har nog alla i huset märkt. mycket trams, flams o skratt har det bjudits på. Dock fick vi beröm att vi ändå gjort mer än vad vi skulle trots att vi bjöd på glada miner. Vi spred nog lite glädje skulle jag vilja säga :)
Josefin, Filippa, jag o vår bitch har verkligen varit ett team. Vi har fixat allt tillsammans. Våra kloga hoe har funkar bra! haha, Danke girls o djånääs. Tuffe-Uffe har också verkligen varit vår broder på detta ställe ;) Alla människor där är värda en julklapp i år. För de är underbara!


Flipp o Jossi







/ Djååjs

bla.

Har kommit på att jag inte längre ska nämna speciella namn.
Helgen var bra,. på bar a bar med några människor, Helt ok :)

Julbord igår med släkten. Promenad PLUS en liten springtur med broren på kvällen. Bra där!

Nyss ute med syster på promenix. Vi gjorde en liten paus hos två hemliga personer som inte vill ställa upp för oss på lördag. Men jag ser fram emot julklapparna jag ska få av dom. Efter att vi stört dom ett tag så gick vi vidare! Putte-damsugare, hahaah. Syster är speciell. Tror mina hemliga personer håller med!  :)

Nervös. Spänd.
Men imorgon fyller pappi 50 år!

10.

Lördagen hos Sofie var riktigt trevlig. Dock satt jag bara och kollade på medan de blev fulla och jävliga. haha, nej de skötte dig bra. Efter lite pizza, "jag har aldrig" (där en och annan hemlighet kom fram) och lite gott så begav vi oss mot stationen i buss. De for vidare medan jag tog tåget hem till skurup.
Resan in till malmö var helt sjuk. Tågvärdarna hade julfest och var fulla som svin (vi tog tåget 18.35 från skurup) De skrek o bråkade o spydde. Fy fan!
Vill inte sluta jobbet. Kommer gråta den dagen vi slutar! vill verkligen inte.
Tänk att nyår är spikat. Helt sjukt att det redan är bestämt. Insåg dock igår att det fan inte är mer än två veckor (idag) till julafton, och alltså tre till nyårsafton. Sjuuukt vill jag säga!
Helgen ser också ut att bli bra. Dock inte helt bestämt än, men planer finns till tusen:)

haha, sjuk konversation med kajjan, Hon ska suga på en cigarr på nyår ?? me too.

Saknar dig Anni <3

sjukt med stort S

Jävlar var många besökare man har nu när man knappt skriver.! :)

Jobb, oj oj säger jag bara. Igår jobbade vi mellan 7.00 och 18.40. Får man säga att man var trött när man kom hem?
Men idag har vi nästan inte gjort nått alls. Yrat runder o haft panik då lastbilarna kom. Alla gick på lunch och lämnade mig ensam med HÅKAN FRÅN VINSLÖV. Jag fick själv trucka in pallarna i lastbilen,, höll på i typ 10 minuter, men ändå.HA HA HA, De andra satt o krängde pizza i lunchrummet. Jag har kommit fram till att det jobbet gör att jag kommer få magmuskler, Vi skrattar i princip hela dagarna långa. men idag var det extra sjukt.
Dessutom blev filippa o jag jäävligt nöjda idag då vi fick reda på en sak. Vi hade rätt från första början! Känns alltid lika bra när man har rätt!
Josse plastade en 2,5 meter hög pall idag. Tänk hon, som är dvärj, plasta en så hög pall. Det var sjukt. Hon satt på tuffe- uffes axlar. Dessutom höll hon på att trilla ner! Btw. Hon spräckte sina jeans idag när hon klättrade i ställningarna ute på lagret.
Där är nått fel på oss alla. En är "halt o lytt", en är närsynt, en är diabetiker, en tål inte mjölk, en har epilepsi, en har sned ryggrad och en har hålfotsinlägg. HA HA HA!

Nu är det helg! ska gå o laga mat åt familjen nu. Sen blir jag hämtad för lite äventyr, haha, nej skoja bara. Men hämtad ska jag bli iaf! :)

Saknar redan jobbet. HA HA HA!

Lördag imorgon. Ystad sen malmö :)