lugnt,

Hade bestämt att ta en lugn dag. bara gå till gymmet med perra o sara. Men nu ska båda jobba så blir inget.
Tänkte bara vara hemma, ta det lugnt, fixa lite saker och gå till morbror o hjälpa honom med huset. Meeen, telefonen ringde imorse när jag precis gått upp. Så nu har jag dagen bestämd ändå :) men det är ju inte direkt nått jobbigt jag ska göra. Vi får väl se om jag klarar av det som jag tagit mig på! haha, men jag ska nog kunna lösa det!
kvällen bjuder bara på lite jobb o lite träning :)
sen är nog resten av veckan också planerad, ? :s haha,
Puss&kram

trööööööött

haha, kvällen i lördags gick ju med vinst.
först 250 kr av en vän, bara för att jag var duktig ;) haha, o sen 100 av min kusin bara för att jag skulle krama en gubbe! haha. Men inget av det lär jag då!

Jo fredagen var kul. Mat hos sabbe o sen innebandy till tusen. enormt tryck. de vann visserligen matchen, men förlorade ändå! tråkigt, men sant. träffade en "gammal vän", det var kul. Det var då det blev bestämt att jag skulle få välja nummer till dagen efter på jägers! :)  Det slutade med en kväll hemma hos zaar, bara lite snack och skvallertidningar.

Lördagen var det förfest med lite vin, och sedan for vi vidare i taxi mot parken.
fullt ös medvetslös kan man säga. mm, en man blev faktiskt medvetslös! lite läskigt.
kvällen var väl kul. träffade en full kusin som jag höll mig med större delen av kvällen. och även en kär gammal klasskamrat :) kvällen slutade med efterfest och hemma i säng 5.00! lagom ändå,

Det var allt jag hade att säga om helgen.
Nu ska jag iväg på jobb, börjar om ca tjugo minuter :)

Lööw

v 13

Veckan har gått snabbt, väldigt snabbt.
Ett kalas med goda bullar, brunch med vänner, träning, en tur till beddinge, premiär på nya jobbet, en tur till entré och en jävla massa fix med papper,, vuxenpoäng där ja ! :)

Det var då idag som jag o ulrika åkte till entré,. Jag sa att jag inte skulle handla. Men det löftet sprack redan i första affären, haha. Men det blev bara den koftan där och sen strumpbyxor, för den som undrar, haha.

Jag trivs kanon på jobbet, har bara varit där en dag, men det känns perfekt! de är så roliga o sköna allihop, både boende och personal! :) hoppas det blir mycket jobb där,.

Nu ikväll så blir jag hämtad av en vän. vi ska åka o handla och sedan laga mat på mejerigatan. Efter det så blir det såklart bandy i hallen. herrarna spelar sin sista kvalmatch. Hoppas på bättre siffror än tisdagens,, :s 
Sen får vi väl se var kvällen bjuder på, :) natten är ung,
Morgondagen blir ju bra bra bra tror jag. Favoriter vi minns! yeeees.

Trevlig helg!
Lööw

helgenäröver!

helgen är över och den var bra!.
fredags,
började med samling hos Lööw för att sen åka till hallen o kolla perra & saras match. Sedan iväg o handla godis o pizza. usch vad onyttigt. Vi åkte hem här till Lööws igen för att käka till så ska det låta. Sedan begav vi oss mot biddinge för att snacka, spela skip-bo o kränga godis. Fille lämnade huset och vi gick o la oss :) mycket trevlig kväll, som alltid!



     




Lördags,
Bakade bullar till ett kalas, o snackade med en jävla massa folk, haha.
Blev bestämt var vi skulle tillbringa kvällen. blev hämtad och iväg mot affären, inhandlades ost o kex. mycket trevlig kväll hos Jossan. och mycket trevliga människor.
Skitsnack, ost o kex, VIN (för de andra), dans, en jävla massa sång och ett litet besök. kvällen var gjord! :) framåt småtimmarna bagav vi oss hem!



       
   


 

checka DJmöller på sista bilden, haha.



Igår var en skön dag. lugn o fin! gymmet, handboll, och sist men inte minst, mys med damer. det började lugnt i soffan med myyycket fruktsallad, sedan hårmassage, varvet runt, haha. Det avslutades med alla i samma säng, funderande över livet! :)


Nu ser vi framemot nästa helg redan, :) kuuuul!


helgenärkommen!

Idag har jag haft en sjukt bra dag. Riktigt roligt!
Jag o emilia åkte in till malmö för att gå på det nya, entré! helt ok ställe, men kanske kunde varit lite bättre affärer. Men det var verkligen ok. och stort! :) vår dag tillsammans har verklgen varit bra iaf! och kul att hon är hemma igen i sverige. hon är välkommen, haha :) hon som jobbat i flera år har råd att shoppa, men en annan som "är mellan två jobb" har inte riktigt råd känner jag. När vi skulle fika så mötte vi faktiskt sofie o olivia också. Och innan dess mötte vi perre o sara. kul med sällskap:)

Ikväll får jag besök. Lite middag o snack och sedan beger vi oss ner för att kolla på den spännande och omtalade matchen. damerna,, ooo :) håller tummarna.  Efter det blir det pyjamasparty i biddinge.
en braaa fredag. !

Måste bara berätta om gårdagen. oo den var så bra! :) blev väckt med frukost av en vän och gott var det. efter en promenad med solbrillor i det enormt fina vädret, ett stopp på apoteket, ett stopp hos mormor&morfar och ett stopp på fiket så begav vi oss mot svenstorp där vi skulle tillbringa resten av dagen. Vi käkade lunch hos anna. Mycket trevligt. vi hade riktigt mycket att snacka om. Enda gången jag möter henne är på ica.. mm kul! så nu var det äntligen dax för en träff. Dock var vi tvungna att sticka, efter några timmar,  mitt i snacket för att köra till faster o hämta en sak.. Men det måste helt klart göras om, och nu planeras en träffa med oss alla :) ett datum är utsatt! haha,

trevlig helg mina vänner!


helvete, det var hårt fan.

världens grisigaste kväll. sitter här i soffan hos P.
Det luktar en blandning mellan surt ägg och soptipp, haha.
så jävla räligt,
Dessutom har jag fått se den värsta filmen någonsin. Nu sitter han på dass så jag får underhålla mig själv genom tv och data. Kul ändå. För det är nästan bättre än hans sällskap. haha,  

Morgondagen, fredagen och lördagen verkar bli toppen :) första gången på länge jag verkligen ser fram emot helgen.
Blir väckt imorgon med frukost av en vän! :) guutt,

Btw. Idag har jag varit i ystad o fikat. grattis kalle! :)

sooool!

äntligen internet tillbaka. Varit segt o handikappat utan det, haha. O inte kunde man få hjälp av sin vän eftersom hela deras data la av! men nu är det tillbaka.

Förra veckan bestod av träning o träffa en del vänner.
Fredags var jag med några vänner. så ska det låta o en film! Sedan skitsnack o skvaller natten lång :) det gillas,

Lördagen började med härlig och komplicerad träning, men jag fixade det. haha,  På kvällen bar det av mot inflyttningsfesten, började med middag och slutade med fylla. (inte för mig dock) haha, Tack så mycket för kvällen hjärtat! Åkte till öja där det inte var rent för mycket folk. Men de kom sen! :) fullt hus kan man säga. Det var kul. Det hände både det ena och de andra! :) haha, även nått som inte hände, men som gärna fick hända. Fan vad invecklat det blev nu kände jag!
Men helgen blev lyckad iaf, och slutade med film med en vän :)

Natten tillbringas i beddinge, :) kuuul!

Btw. Emilia kommer äntligen hem idag efter deras långa resa! :) längtar efter att få träffa henne,

vååååår!

Äntligen vår idag. Tog fram vårjackan o tygskor. mm,
blev hämtad o först gjorde vi lite nödvändiga saker och sedan begav vi oss mot beddinge!
Lite frukost, skip-bo, kladdekaka, o sjukt mycket skvaller i sängen framför datan. haha, vi gör det vi är bra på ;)
Har även bestämt oss för att köpa hus, och vi har gjort en teckning som vi ska lämna till en vän som förhoppningsvis bygger detta enormt fina hus, haha.
När vi blivit utkastade från huset och gick genom dörren snöar det. SNÖAR, för fan. Jag hade vårjacka o fille solbrillor, vad i helvete är detta? Det snöar än, men hoppas att det slutar innan kvällen kommer. Ska ju trots allt gå till o från jobbet!
Blir kanske en film ikväll ist!? :)
Ska med o gymma imorgon, tur med tanke på hur mycket kladdis vi åt. haha!
Haha, en annan sak. I ett sms idag, "ni är fan gjorde för varann" haha, mm guutt.



vill fan inte möta din blick. det kommer skära i hjärtat att se er!
faaaan,


dagen, 11.e

Jag skulle försöka hitta en ännnu värre bild än den anniken lagt ut på sin blogg. Men hittade ingen på denna datan. Men jag ska nog allt kunna lösa det en annan dag! :P

Varit i ystad idag. Anniken!
Började med lite segande i soffan framför datan. Sen började vi laga mat, spagetti och köttfärssås. kokade va kaffe och tinade upp lussebullar o en smörbulle (var det så det hette anniken?) Sedan satt vi där med vårt kaffe i två timmar. Vi började smida på en plan,  en sjukt rolig sådan. Sebbe kom också även hem då, så han var med på planerna. Jag ser fram emot detta mycket :) min uppgift är att måla ägg! haha,
Sen var jag tvungen att springa till tåget för att hinna hem o laga mat.
Dock insåg jag nu när maten är klar att jag inte hinner äta före träningen.



btw. Jag fick jobbet!

:)

100 minuter

verkligen det sjukaste hände idag.

Lillebror o grannen Andy skulle köra till andys mormor o morfar för lite eftermiddagsfika. Han kom o hämtade lillebror på moppen. Jag stod ute på trappan o snackade med dom i några minuter. När vi sagt hejdå o så, så körde andy iväg trots att lillebror inte satt på. Men han skulle ju bara leka..trodde vi. Han körde o körde och tillslut kunde vi inte se honom mer. lillebror stod o väntade o trodde ju att andy skojade. men efter 5 minuter sa jag att han fick ringa. Jovisst, då var andy en meter från mormor o morfars hus o hade nyss insett att lillebror inte satt på moppen. Han blev livrädd o trodde att han hade trillat av. hahaha, Lillebror berättade att han stod kvar på gården här hemma! haha, När andy väl kom tillbaka så kom han in i hallen för att snacka med mig o förklara allt. Jag skrattade så jag grät o han skrattade minst lika mycket. Tydligen hade han snackat med lillebror hela vägen men inte fått svar. Tillslut hade andy blivit lack o skulle armbåga han, Men tji fick han. Han slog sig själv i ryggen o tvärstannade moppen.
Andy berättar saker på ett helt sjukt sätt. Allt blir så jävla roligt och han lever sig verkligen in i det! haha, dagens sjukaste. Nu har dom iaf kört igen o är nog framme o äter äpplekaka nu.
 
På tal om äpple så ska jag plocka fram min svarv. jag ska svarva x antal äpple för att torka till snacks :) guutt,





andy, jag o lillebror!

sanna vänner

mm bra låt, men är det så? att vänner är sanna? nej, jag börjar undra. fan,,
tur att man har någon som förgyller livet iaf, även om där finns få sanna!

Var på Hem & villa mässan i malmö igår. haha, vi köpte världens coolaste o dyraste sak. Men det kommer bli bra. Det vet jag! tänk sommar, grill, vin, trevliga vänner, massa tända ljus och mycket mys bland alla renpälsar, i en sån här. oo, längtar.

Idag har jag inte gjort mycket, men sprungit,
varit på intervju!, tro det eller ej, men det gick bra,
O nu ska jag käka nått innan jag ska iväg o boxas :)

Lööw?

6, 7

Igår var roligt, haha. Efter ansiktsbehandlingen så kom E och jag på att vi kanske skulle käka nått. För min familj hade inte lämnat nått kvar åt mig. mm en fet pizza blev det!  o mätta som djur satt vi o snackade världsproblem med mina föräldrar. Fonder hit och lån dit. jag fattade inte mycket. Josse o Tim kom, dock 5 minuter sena, haha. Det blev massa godis, popcorn, så ska det låta och en bra actionfilm. Undertiden väntade vi på filippa som var på restaurang. hon sa vi halv 10tiden att dom snart var klara. mm ok. halv 12 åt dom efterrätt. haha, för fan. så det blev ingen filippa igår. Men vi hade trevligt som få ändå!

Idag har jag varit irriterad, lack och enormt hjälpsam. haha, har hjälpt mamma med mat hela dagen.
Ikväll väntas gäster för att fira lillasyster igen, o nu tydligen så ska jag på fest också! haha :)

Trevlig afton, det ska jag ha iaf !

rätt så mycket min dag

klippning- yes
gymmet- yes
storstäda hela huset- yes
duscha- yes
ansiktsbehandling- sen
umgås med vänner från olika städer, haha- sen

Igår var jag i ystad för att åter igen träffa anniken. tog tåget in, dock en timme sent pga jävla skånetrafiken som ställer in tågen, och väl där så gick jag till lägenheten för att hämta upp henne. Vi gick lite på stan för att handla behövliga saker. Bestämde en tid, och vips så satt vi på snuggles o käkade lunch med björne. mmm, bakpotatisen satt fint. Efter mycket trevligt snack, uppdateringar från nästan fyra månader tillbaka  och en liten koll i björnes nya hem så fick jag bege mig hem till skurup:)
Efter träningen igår så kom ulrika o hälsade på mig. dock bara en kort stund. Men vi hann prata en massa! :)

Snart ska jag iväg o få ansiktsbehandling, ska bli så guutt.


btw. grattis till världens bästa P på 20års dagen!
och grattis till Johan som också fyller år idag! :)








Här är vi fjantiga, fulla och trevliga! haha
Insåg att det fan inte finns en enda ny bild på oss. Alla är flera år gamla! :)

yes!

Oj, gårdagens träning var den jobbigaste detta året, haha. Trodde jag skulle drunkna i all svett som fanns i rummet, haha :P frääääääscht? Nej! Riktigt roligt och sjukt jobbig. Längrat bara till nästa träning.. - ikväll! haha, Dock blir det gymmet först med lillabror! :)

I söndags var jag i danmark för att hämta hem anniken. vi fyra stod på flygplatsen o såg vår älskade pärla komma genom dörren., oo vad kul det var! :) På kvällen blev det söndagsmiddag hos fam Nilsson/Björkstrand! :)

Igår var anniken hos mig för att fortsätta vårt snack om hennes resa o om livet! Vi snackade oavbrutet i 7 timmar, haha. Riktigt roligt att hon är hemma igen! :)

Nu blir jag snart hämtad av Jossi. Vi ska nämligen bege oss mot skjutbane, yes. lite frukost o prat!

mm, Haaaj.