vänskapen.

Vänskapen som var den närmsta. Min andra hälft. Den som visste allt om mig. Den person som jag tillbringade flest timmar med på dygnet. Försvunnen. varför, o hur ? Det är inte förrän nu som jag verkligen insett hur det ligger till. Jag saknar honom! Var har vänskapen, som var så stark, tagit vägen?

Jag saknar dig. Min aldra hälft!





rättvist?

tänker så ibland. detta året har det kommit väldigt mycket saker ivägen som satt stopp för mycket. egentligen kommer nog allt ursprungligen från en och samma sak.. den jävla sjukan! så mycket som jag inte kan göra pga det. körkort, festa, stirra, men framför allt söka jobb,. fan. 
Tanken har slagit mig,, varför jag? Men samtidigt finns det så många människor som har det såå mycket värre än mig så därför klagar jag inte och ser allt positivt, trots att det svider i hjärtat!
Önskar ofta att jag bara kan leva som alla andra 18åringar! Tyvärr finns det saker som sätter stopp.

sommaren 08

Satt igårkväll o tänkte igenom året fram tills nu, 2008. Mycket händelserikt.
Sommaren som skulle bli den bästa ever blev en mycket konstig blandning av känslor och händelser.
Det skulle vara Magaluf, fest, alkohol och mycket vänskap.
Det blev istället trista sjukhusbesök, blodprovstagning, en kärlek som sket sig och ingen semester. Fester blev det, men dock utan alkohol.

Nu låter det kanske som om hela sommaren var värdelös, men det var den verkligen inte. Jag har skapat så många nya kontakter, träffat underbara människor och framför allt träffat Ulrika mycket :)

Det känns mycket konstigt att alla börjar skolan nu o här hemma sitter man dagarna långa o glor in i en vägg. Lillebrorsan har blivit stor o börjat 7.an vilket känns sjukt, haha. Syrran har bara två år kvar till studenten, som btw var bästa dagen i mitt liv.

Var på Öp igår, dock mycket blandade känslor. mycket märkligt, och väldigt mycket tankar snurrade i huvudet. Sista terminen i trean var speciell. mycket som hände, både positivt o negativt. Dock är det nog inte förrän nu som jag insett att jag borde ha tagit allt positivt. Förstod igår hur mycket det betydde för mig. Men ändå var jag så jävla osäker...då! Inte nu längre.

..


överskattat med trottoarer!

I lördags på g ner mot bussen så konstaterade de människorna med lite alkohol i kroppen att
Trottoarer är fan överskattat., haha

Lördagen hos Ida var riktigt trevlig. God mat, skön musik, (Evert Taube och magnus uggla), frågefuckingspel, och massa löjliga foton togs. Sofie skrev en härlig dikt (?) om vårt spel.

Trots att Sofie kom sist så är hon ändå bra, dock lite blond.
Johanna ska vi inte prata om.
Ida bara vinner på tur och Emilia fuskar för att hon tränat på jobb.
Kaisa är smartast, men har en dålig dag.

haha, utgång för de stora töserna, men dock fick jag ta tåget hem.
tack Ida för en übertrevlig kväll.







häääälgen.

Lördag, REGN, trist,

Malmöfestivalen igår med mest Carran o Sara, lite andra folk innan :)
Lite OStittande på krone o sen när perra anlänt så blev det film. Bra film tyckte jag. Alla sov utom jag. Tur någon håller ställningen i huset. hahah. hemma sent som attan. Vilket slutade med att jag sov bort halva dagen idag. Det gillas inte!

Lite socialt idag o nu sitter jag halvt redo för att åka till malmö till Ida. Ska bara fixa lite smått sen är jag klar :) Ska bli kul att ses!


Imorgon, SPRUTA. Jag vill inte!
Ont som fan.

hejdå

fra b












Love


veckan på bh.

Jo veckan på Bronholm var underbar, Dock uppstod lite problem nästan varje dag.
Det började med när vi satt på färjan o hela jävla båten börjar skaka som om det var jordbävning eller nått, o när det slutat efter ett tag så börjar massa maskingubbar springa runt på hela båten. Som tur var så var det ingen större olycka utan vi kunde fortsätta.
Första dagen blev vi omringade av tyskar, men dom var trevliga. Dom vinkade varje gång vi sågs, haha.
Jag vill inte skämma ut Ulrika totalt så därför skriver jag inte vad hon svarade tysken när hon sa tack så mycket för att hon lånat våra tändstickor. haha, men det tog tid att sluta skratta iaf.

Andra dagen uppstod två små "nära- döden- upplevelser".
1. Sjukt brant backe upp (25%) o vi skulle gå med vår packning+cykel. Efter ett bra tag så var vi så trötta och hade ingen ork kvar. Våra fötter gled ut skorna, handbromsen funkade inte, vi orkade inte gå uppåt och hade ingen ork att hålla cykeln där vi stod. Sjukt läskigt, vi bara kasade bak. Men vi gav oss tillslut fan på att vi skulle klara detta så vi gick med tunga steg uppåt.

2. Vi cyklade i nedförsbacke och på grusväg. Vägen svängde lite och när jag märkte att jag inte riktigt hade kontroll över styrningen så började vi ju bromsa för att leda cykeln istället. Men när vi bromsade så låste sig bakhjulet och kärran slirade. Jag fick lite panik o bromsade med handbromsen som gjorde att även framhjulet låste sig. Det värsta av allt var att på höger sida, typ 1 meter sidan om oss, så var där ett stup rakt ner. Usch, Men vi fick ta ner fötterna o bromsa med dom. 

Vi körde förbi några skogar som var ca 30 sm höga också :) det har jag inte sett i sverige. haha,
Ulrika hittade en igelkott som såg ut som tonåring.
Vi besökte en del butiker, rökerier, hamnar o brugsen, haha. Boller o nutella var ju som sagt vår mat hela veckan.

Veckan var iaf kanon o vi har ju sagt att detta ska bli en tradition. Vi får se hur många vi är nästa år ;) vi har ju en önskan. haha,


Är nyss hemkommen från malmö där jag skulle tillbringa två timmar med Barkentins, men det blev istället 5 timmar eller nått. Var på öppethus på lärarhögskolan och sen gick vi ut på stan lite. På väg hem kom vi på att vi inte ätit, så vi köpte pizza. kräng, jag vet! Dom har i princip övertalat mig, så nu ska jag nog söka in dit. helt sjukt egentligen. Allt har ändrats på två veckor! Jag ska sova på saken, och antagligen lär jag skicka iväg ansökan imorgon ifylld så som jag vill.
Gör jag rätt eller inte? usch, så svåra beslut det finns.

Måste iallafall också tacka Philippa o Emelie för i lördags. Riktigt rolig kväll, och tyvärr var det sista gången man såg dom på minst ett år. Kommer kännas tomt!

kärlek.
Löve

min kära lilla juns

Sitter här nu o gråter för mig själv. Har nyss läst annikens blogg o började storböla.
Tyvärr är det som det är och ingen, inte ens jag, kan gör något åt detta.
Min bil, min juns, min ögonsten, mitt vrålåk, ja, mitt allt är sålt.
Ingen mer än jag o Anniken kommer någonsin förstå hur mycket denna bilen betytt för mig.
Men gumman, var inte ledsen för min skull!  ♥

Ur annikens blogg.
Jag jämnför det med olika saker. Det är som att ta en skadad fotbollsspelares skor, en orienterares kompass, en målares pänsel eller trollkarls stav. Att slita bort en ögonsten från en person.


Är iaf hemkommen från en underbar vecka på en ö tillhörande Danmark. Närmare bestämmt Bornholm.
Jag o Ulrika har tillbringat våra dagar där och vi har haft det tufft men roligt. Humöret har varit på topp hela tiden (nästan) trots vi slitit i uppförsbackar, nedförsbackar, genom regn o rusk och genom kulingvindar.
Något jag vet är iaf att jag inte kommer äta nutella, bollor, chips o godis de närmaste månaderna. haha, usch vad jag är trött på det. Vi har sett o upplevt så otroligt mycket och veckan har varit riktigt kanon! Problem har uppstått varje dag men vi har löst det.  Lite shopping har det också blivit :)  ♥

Snart kallar nog sängen och imorgon blir det gille. Ser vi fram emot!

hejdå.

reser nu!

Om ca 30 minuter kommer Ulrika o hämtar mig. Vi ska då ta oss in till Ystad o på något sätt hitta till hamnen där katamaranen går från. Jag är sjukt nervös inför veckan, men det kommer nog gå bra! :) Håll tummarna för oss att vi får bra väder.

Hos "hulken" tillbringade vi vår lördagskväll. Riktigt roligt och vissa blev liite väl runda under fötterna, hehe. Det sjukaste var ändå när Stina frågade en kille på gågatan efter en sak o de började med värsta stora diskussionen, haha. De skulle lixom visa varandra vem som var bäst, stod o skrev åt varan o sa massa sjuka saker. haha, för fan!
Bar a bar vad dock ingen höjdare överhuvudtaget! Men andra verkade ha kul :) På max blev det däremot lite roligare, hehe.


Har jag nu allt packat? :o
Om jag ska vara ärlig tror jag att jag har glömt hälften. Det återstår dock att se.
Ikväll hittar ni oss i Hasle :)

Lööw

skraj som en kaj, hehe!

Emil o jag gjorde världens roligaste och mest skrämmande sak igår.
Vi hoppade på cyklarna och iväg till sabine, smög in genom en låst dörr (?) o skrämde henne i duschen. Fy faaan vad rädd hon blev. Om jag varit i hennes sitts så hade jag nog dödat oss båda. haha, Men vi lyckades fly från döden! hehe :)

Veckan har bara bjudit på jubb.
Om kvällarna har jag varit urtrött och somnat tidigt :) gitt ibland, hehe

Om tre dagar så sitter jag antingen i en bil eller på ett tåg påväg mot ystad. Där börjar jag o Ulrika vår resa. I onsdags hade vi vår sista planerardag, vi skrev även packlista. Gud vad mycket det blev, och allt detta ska vi få plats med på en cykel?  vi får se hur detta slutar, men huvudsaken är att jag ska få tillbringa en hel vecka med Ulrika, min lilla snusullis :)

Löve ??
neej