sommar, fan vilken sommar! :)

Har hunnit med riktigt mycket idag. Fika hos faster, handla med mammi, systemet, köpa kaffekokare, panta burkar,  tvätta, städa, sola, kollat damlagets match o nu har jag nyss duschat. Fan vad man har varit redig idag då :) haha

Jäkligt stor disskussion med anniken på msn nu. haha, ge dig kvinna!

Ikväll blir det lite mat på en restaurang i Ystad. Sen vidare hemåt för lite förgille o sen bär det av mot sommarnatta. Hoppas det blir lika kul som förra året trots att minnet är lite suddigt från den natten.


Trevlig kväll!
Lööw ♥

28maj

Vår första lärarmiddag är nu avklarad. Den var i matsalen på skolan!
God mat och trevligt sällskap gjorde kvällen toppen. Sjukt mycket skratt blev det vid vår bordände.
Cicci drack kaffe med mjölkklumpar i, kanske ingen höjdare precis! Vi drog igång sång i lokalen och det var även lite prisutdelning. Efter all mat och galna sånger så begav vi oss mot aulan där vi skulle kolla på någon dans och sen uppträdde Nickodemus band :)

Dagen idag har vi bara spenderat ute på gräsmattan med avslutning med Åsa. Hon hade fixat lite fika och dricka. Vi fick även tillbaka våra brev som vi skrev i ettan. Riktigt roligt att läsa faktiskt. Hade ingen aning om att jag skrivit allt detta.
Blivit lite sol nu i eftermiddag. skönt väder :) yes yes

Ikväll ystad
Imorgon grille

Lööw


underbar helg :)

Hemkommen från ett besök på Lunds universitetssjukhus (?)
Mätade huvudet och sen ritade hon ut prickar på huvudet och i hela hårbottnen. Hon satte på någon salva och nått annat på prickarna och sen på med elektroderna och jag var genast kopplad till datan. En undersökning som bestod av både blinkande lampor, öppna och stängda ögon, en sifforövning och hallucinationer. Lite läskiga stunder måsta jag medge.

Efter undersökningen fikade mammi och jag på varsin fet räkmacka nere i caféterian :) mumsigt.

Nu till helgen! :)
Fredags, balen med Ida. Ångest över att jag inte gick dit för rätt syfte,. De verkade alla ha jäkligt trevligt. Koc har ju sagt nu i efterhand att han mer än gärna hade ställt upp. haha, Men jag får skylla mig själv faksitkt. Vi hade riktigt roligt ändå även om vi var där för att filma.
Ida: Men gubbe lilla, här är bara 50. Du behöver inte trycka mig i röven bara för att jag kör volvo! haha

            


 




Lördags, handling med mammi. Massa ärenden skulle vi också hinna med. Hämtade bl.a min studentklänning som nu är klar. Vid tvåtiden så kom Emilia, mia o kaisa på besök. Jag bjöd på fika och vi planerade Åhus :)
På kvällen vare grillning med Anniken. (Alla andra fick förhinder) vi hittade en lugn plats på stycket (åkern, för er som inte kan skånska, haha)  där vi satt o åt. Riktigt mysig kväll med mycket snack :) melodifestivalen såg vi också, eller iaf jag. Anniken sov sig genom omröstningen. haha. 
Natten bestod av ett och annat fyllesamtal, Närmare bestämmt 6, 7 eller 8 haha. Meeene, det var trevligt :)

Söndags, upp o hoppa tidigt för att åka till Burlöv o shoppa kläder till syster och bror. Dock blev det en del till mig själv vilket verkligen inte var planerat. På eftermiddagen bar det av mot torsjö för att umgås med Ulrika o Johan. Riktigt mysigt o mycket planer inför framtiden. haha ;) mycket, mycket snack, grillning och kollade på gamla foton var typ det enda vi gjorde. Åkte hem framåt natten och bums i säng.


Nu ska jag snart laga lite mat och sen göra mig klar inför kvällen :)
Insåg faktiskt precis att jag haft en vit helg. haha, jag har alltså haft en underbar hleg utan sprit. Braa !

Löve

15.15

om ca 25 minuter så blir jag hämtad av Ida. Vi ska först på förgille i svenstorp och sen bär det av mot svaneholm. Vi ska filma o fota hela kvällen lång.

Kom även att tänka på att om exakt 13 dagar så tar jag studenten och om exakt 13 dagar och 5 minuter så har jag tagit studenten :)
skön känsla blandat med ångest med stort Å.

Nu ska jag packa min lilla picknick-korg och göra mig redo för kvällen.
Undertiden dom äter på slottet så ska vi picknicka utanför.


Löve, call!

chill

Tro det eller ej, men jag har nyss kommit hem från en joggingtur :) haha, duktigt av lilla mig kan jag tycka. Det finns dock en person som inspirerade mig. haha!

I skolan kan man säga att allt är lugnt nu. Det sista jag skulle göra blev gjort igår och det var mitt studenttal till klassen. Om jag har tur så gick det bra eftersom det hänger på två kursen för mig.
Religionen fick jag tillbaka idag och det var ju inte direkt vad jag väntat mig, men jag får hoppas på att jag har tur i patriks media istället.

Morgondagen bjuder på bal. Bal på slottet!
Lööwan o Ida ska fantamig filma det för skoltidningen, haha. kul :)

Lördag och söndag är nog också bokade tror jag!


Löve ♥

i det gröna.

Skön o härlig dag.
Upp o hoppa när klockan ringde 8.00. På med kläder och ut på en lång promenad :) underbart.
Har försökt plugga nu ett tag, men det sket sig och jag satt bara o kollade bilder på datan.
Börjar 13.30 idag, Men ska åka in tidigare med Anna för att ta en fika och jag ska nog köpa en riktigt nice klänning :)

Redovisning idag på teckenspråken, men har glömt allt i skolan så måste verkligen hinna kolla på det också innan lektionen. Önska mig lycka till! :) haha

kvällen bjuder på plugg och lite tv! Gossip börjar ikv ju :)




Saknar!







Helgen

Ja mycket händelserik helg får jag säga.
Fredags. grille i svaneholm med magalufgänget o några grabbar :)  riktigt härligt, och äntligen sommar med trevligt sällskap, mygg o grille :) haha

     


Lördags. jobb, mys med P o massa känslosnack, senare på kvällen middag hos morbror som fyllt år. Vidare mot sjölandet där det var tösaförfest. mysigt o mycket framtidssnack :) åååååååå, fuck me!  yes, den är med på alla fester. utgång blev det också, :)  Helt ok ute, mycket skurupsfolk vilket alltid är kul.!  kom hem tillslut efter lite klydd.

   
         


Söndag. Nu bara lite plugg. ikväll väntar ystad o mat.

Förvirrad. Kluven. Osäker. Varför?!

balen på slottet

15maj2008




 
       


Fina fina klänningar!
Jag vill också.

jaa, glade!

Mamma berättade nyss att hon tömt sin spargris idag o att hon satte in pengarna på mitt konto. Det blir till lärarmiddagen och en väska till studenten. FINT!. tack mammi. ♥

Hemkommen från balen på slottet. Dom var så fina! Efter mycket foto o snack så tog vi en liten tur i bilen o skulle leta lägenheter i skurup. haha, Jag har då alltid gillat den familjen. Barkentins ♥ haha. Bilder på Ulrika o Johan kommer imorgon.


Löve

soligt,

Det är verkligen vi och ni. Varför kan inte bara allihop vara vi tillsammans. Tråkigt att det ska behöva bli uppdelat. Roligt om alla någon gång skulle kunna göra nått tillsammans. Men eftersom man inte riktigt duger så funkar det inte. Det passar tydligen mycket bättre med andra. Antagligen bara att inse.

Snart är skolan slut. Snart är helvetet över. Äntligen!


Glömt att säga att i Polen var vi fantamig med på två bröllop. Ett på lördagen och ett på söndagen!. Första gången jag är åskådare på ett bröllop :)


Om en timme blir jag hämtad av mamma Barkentin. Vi ska till svaneholm för att se på hennes dotter och min bästa Ulrika som ska på balen. Det ska bli härligt! Hon ringde innan o sa att hennes hår var jättefint.. Det tror jag säkert o jag läääängtar :)

Slutade tidigt idag,, alltså har jag suttit ute i solen någon timme :) skönt o varmt. Nu ska jag dock göra mig klar inför kvällen. Kameran är laddad vill jag lova. Jag har nämligen fått order av mina föräldrar att fota deras extradotter! :)

Löve ♥

mätt!

Har käkat Lars-Agne till kvällsmat :) riktigt fint och sjukt gott.

Löve

Hemma igen!

En helt underbar helg har vi haft. Tar för lång tid att berätta allt vi gjort, men tar lite smått.
Shoppat, åkt buss, festat, solat o käkat! Lite kulturella har vi faktiskt varit. I söndags besökte vi något som vi tror är en kyrka :)

Sjukt många knäppa kommentarer har sagts o enormt mycket skratt har det bjudits på under hela helgen.
En natt vid 1 halv 2 så blev det grymt mycket snack om bajs. vi skrattade så vi fick ont, herregud, vi låg dubbla i grin! 

Cicci: Hon är fan fem skitar hög!
haha

Landningen på Sturup var inte i min smak om jag säger så. Skak o bonk o ljud. Dessutom trodde jag helt ärligt att vi landade i en kohage. Men där var en liten landningsbana under oss. Annars gick allt fint!


Tydligen har syster haft trevliga tsamtal under helgen. Kul för henne då ju!
Men några saker som jag inte riktigt kan fatta.

TACK Sp3G för en helt fantastisk resa.




              








Panik

Resa eller icke resa.

Fick reda på för ca två timmar sen att vårt hostel vi ska bo på i Polen över helgen har gått i konkurs.
Panik, fy fan vad panik vi fick.!
Tänk om Cicci inte gått in på sidan för att visa Falk var vi skulle bo.
Då hade vi kommit ner till Polen imorgonkväll o fått reda på detta.
Jag kan säga att jag hade blivit rädd. Tänk att inte ha någonstans att bo.
 
Nu efter långa två timmar så har det kanske nog löst sig. Dom har hittat ett nytt.. Hotell i centrum! Dock blir det dubbelt så dyrt, men vad fan. Vi har ju även betalt 10% av det hostel vi egentligen skulle bott på. Men de pengarna kan vi vara utan. Nog inte så mycket skulle jag tro.

Som det såg ut för lite mindre än två timmar sen så skulle vi inte iväg.
MEN nu verkar det som resan blir av!
Ska man packa eller inte packa??


Hade en liten avskedskväll igår med P. Efter lite gäster här hemma (?) så begav vi oss mot svaneholm för att gå rundan o snacka massa skit.. Tack min bästa P för det.

Lunchade idag med Perra, mycket trevligt o mycket skvaller :)

OK.
då beger vi oss imorgon eftermiddag som det ser ut nu.
Kanske blir en liten blogg innan jag åker.

Löve

underbart

Dagen har faktiskt varit riktigt givande.

Började med slingan, Skulle springa 5.an. Men lyckades övertala vår lärare att vi bara skulle ta 2.5.an. :) riktigt bra och vi fixade det. haha, Håla i mer än två timmar.
Då tog vi oss i kragen och gick till Forex för att växla pengar till helgens resa.! Warszawa väntar framför våra fötter. Sen blev det solning på gräsmattan i någon timme.
Jag har fan inte kunnat snacka idag, allt har blivit bakofram eller upponer. men folket har fått sig ett par goda skratt.

Har även ätit årets första glass. Dock inte så gott som jag trodde.
Träffade Rickard också, vilket inte precis var igår. Riktigt roligt faktiskt.!

Fick reda på ännu fler som ska till Magaluf när vi ska dit :) haha, kommer ju kännas som man är i ystad eller nått.
Har också insett att anniken faktiskt kommer vara brun när hon kommer hem från semestern,, då blir man ju lite avundsjuk.

Jag vill ha sommar och massa mysiga grillkvällar.
Snälla ge mig sommar och lov!

Vi äro små fiskat vi, brum brum ?

FREDAG






LÖRDAG



       


Tack!

lördagen,

Sminkning av mia. Kortspel till max. Försök till fylla sofie. Raggningsrepliker i bilen. Fjäsk i baren. Social till tusen. Enormt mycket barhängning. Möte med kusiner (?). Sista dansen :)  mysigt. Mycket telefonsamtal på väg hem och natten bestod av sms. - Min gårkväll/natt.  

Har även fått klart för mig att någon har/hade bortamatch! Kul för dig/ER ju:)


Jag förstår inte.
Jag förstår inte.




plugg plugg plugg


det gillas

Det blev en sen kväll i torsdags, men jag kom fantamig upp igår ändå. haha

Var med Ulrika i malmoe.
Ulrika hittade mycket saker, dock fann jag bara ett par skor till studenten.
Vi hade det mycket mysigt o det bjöds på mycket skratt :) ♥
Ulrika om ett par byxor: Fy för vad fula,, dom kunde ju haft lite klass!

Var med Palle o Gustav igår.. körde ner o handlade kinderägg.
Det blir dyrt om vi ska köpa det varje fredag. hehe 
Smällde lite kinderägg ute på gården, dock gick det inte lika bra som förra gången.

Ska iväg till jubb snart. I eftermiddag bjuds det nog på lite sol o sen får vi se.
Tyvärr blev det inte Åkarp för mig ikv:/

Soliga Hälsningar
Löve :)

I like it!

Valborg igår.
grille, lekar, fest, dans, mycket sång o massa annat på Krone.
Riktigt nice och riktigt mysigt. Jag fixade nattamauden. Dock var det ett jävla tjatande på att man inte kunde koka grillkorv. Men jag bevisade att det gick! haha :)
Hemåt mot småtimmarna i full bil med NETTAN.

           



Dagen har det bara varit massa snack om jobb o student. Mycket planerande.
Det mesta nog under kontroll snart
Vi får se vart dagen leder oss!
Löve