hadenäran?

Fan. en har fått mig till att ha fått en låt på huvudet. fattar ni?

Farmor hade fyllt 95 år idag. Miss you ♥
Johan fyller 20 år, Grattis!
Olsson fyller 19 år, Grattis!

Fredag idag, betyder helg, betyder att tankarna kommer upp, betyder att saknaden kommer smygande och betyder att jag vill ut,,

bl.a norge! :)

ja, var ska jag börja?!
Veckan har varit lugn, inte helt kry och alltså tagit det riktigt lugnt på kvällarna. skönt!
Jävlans roligt vi har på jobb. Och huvudräkning har aldrig varit vår starka sida. Inte ens jonas. Han måste nog börja erkänna det snart. Uffe som är diabetiker är den som äter mest godis av alla. När jag såg honom ta en av alla bitar igår så skrek jag till,, "UFFE". Men han svarade bara, "..men,, det är torsdag" haha.
Idag är jag ledig, vilket är skönt. Ska åka in till malmö för lite shopping snart :)
Igår åkte jag i världens minsta bil. Tillochmed JAG fick ducka för att inte slå i huvudet i taket där bak.
Men iaf så har jag o en grabb fått för oss att flytta till norge o jobba. hela nästa vecka ska vi ägna åt att leta bostad o jobb. GUUTT! Hoppas verkligen på resultat för det hade varit så jävla roligt. Iaf i några månader! :) som tur är så har vi redan några kontakter där. hehe. det är tydligen redan bestämt vem som ska diska, tvätta, städa osv. Dock får han stå för matlagningen då han antagligen kommer hem tidigare än mig om kvällarna. kanon! :)

Kvällen är fortfarande ett frågetecken,,
men imorgon bjuds det på 20årsfest i vollsjö. ska bli riktigt nice :)


Nostalgi, Bornholm 2008!








min tisdag är gjord

Fick nyss höra av mamma att en hon känner hade sagt att jag var den mest underbara kassörskan hon mött. Känns ganska härligt att höra. Hon tyckte också att mitt hår och mina lockar var fina (?), där kan jag dock inte hålla med.

nittonårshelgen.

Riktigt bra helg får jag säga.
Fredags var det ju bio :) och en blick som gjorde min dag.
Lördags, fixande hela dagen,, med en fågel på rummet. Tjejerna här på kvällen :) mycket trevligt trots att mammi o pappi kom hem halv NIO av en viss anledning ;) haha. sen bar det av mot ÖJA., dit skulle vi för att röja, jaa guutt. dock blev jag på dåligt humör och ville bara döda! men ganska roligt ändå bland alla människor. väl hemma efter en tur lååångt ut på landet somnade jag snabbt i min säng.
Vaknade, efter 4,5 timmars sömn, av att jag hörde sång. Yes, äntligen paketer :) fick mycket fint av familjen. Det blev städ o matlagning hela dagen för att få gäster på kvällen. Roligt, god mat, många presenter, o mycket mysigt sällskap fick jag då P, Ulrika o Johan också kom :)
TACK alla för att ni gjorde min helg.









26oktober

NITTON ÅR IDAG! :)

em

Jag är räddad!

Dagen igår på jobb var mycket rolig. haha, Och där är många "spännande" folk ;)
Igår var där, en som skämdes, två som körde sten-sax-påse om vem som skulle hämta kaffe i köket, en som pillade bort laxen från mackan o slängde i en matkass, en som doppade en använd gaffel i någon annans kaffe. Jag satt bara där och lyssnade och kände mig förvånansvärt normal. hahaa, men jag gillar dom ändå :)

Idag har jag städat o fixat mat o varit rädd. Ja
Sen kom systrarna kalén en runda o snackade lite skit :) trevligt,
NU,,  vila middag!

Jag har en flipp. Den ska inte användas ikväll. Men jag har iallafall en flipp och jag gillar det :)

Fågel på mitt rum!

Jag vet inte vad jag ska göra.
Aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv.
Aldrig skakat så mycket,
Aldrig gråtit så mycket att jag mått illa.
Aldrig känt mig så ensam, då alla jag ringer inte svarar.
Fan vad rädd jag är,. alla ben i hela kroppen skakar.
Mammi, pappi o gustav är i danmark.
Mathilda jobbar.
Jag är ensam.
Ingen förstår nog hur rädd jag är för fåglar!

lillördag

Jubb, jubb o jubb.
Ja, det nya jubbet är nu igång och jag trivs som fisken i vattnet :) hehe,
Dock gör det ont i hela kroppen. Fingrarna och fotlederna  är nog värst. ryggen kommer på en stabil tredjeplats.
Bio på fredag, jaaaa!
Samtal från New york nu, nice.

Nu är det bara 4 dagar kvar! :) guutt, glöm mig inte.

Lördagnatt, mycket intressant.

Hämtade ju upp kaisa på tåget vid halv 8 och sen gick vi bara igenom våra liv lite snabbt hemma hos mig. Ganska mycket som hänt. Dock kom vi väl fram till en sak iaf. Svaret skulle bli JA! Vi kollade även på dansbandskampen, jag tvingade kaisa. haha,
Vi anlände  till stina och där var huset fullt av damer :) mycket trevligt och efter ett tag kom även Ida och många fler.
Vägen mot ystad var rolig, hehe. Timbuktu i bilen och jag guidade dom igenom rydsgård. Jag lovar att dom kan allt nu. Det var en jävla tur att kylaren funkade som den skulle, haha. fan vad vi körde. Och dom berättade för mig att Ystad håller på att ordna med gratis sexuella tjänster. (?)
Med ett fullt bar a bar med sjuka slagsmål och en och annan trevlig prick så var kvällen gjord!
Svaret blev dock NEJ! Puss hej och så åkte vi hem.
Kaisa o Ida försvann ju på sina håll (handhåll), men det verkade också vara mycket,, intressant.


När ett rykte kommer i omlopp så har sanningen ingen chans.

Lööw


kalajs,

Hemkommen från första kalaset. Släkten pålsson är bäst. Jag har sagt det förr, men fan vad härliga dom är. Dock höll P o Adam inte oss sällskap så länge, men jag fann mig rätt bra där i släktyran. En hundvalp som ville få all uppmärksamhet, ett liiitet barn som endast ville bli passad av P, men som gärna ville utmana ödet och leka med den dubbelt så stora hundvalpen, en Lotta som gärna ville ha hjälp med datorn då hon skrivit fel, en göteborgare som sa många knäppa saker och en Roger som snackade om bilar med mig o Paul. Jaa en underbar eftermiddag.
Nu ska jag snart iväg o hämta kaisa vid tåget för att senare åka vidare mot en, vad jag hört, trevlig förfest.

fredagkväll,

var med grabbarna igår. Egentligen skulle jag bara vara hemma, men så blev det ändå så. Handlade o sen hem för att spela wii, o fan vad roled de va. sen blev det bara lite film o mys.
ooo, har klickat hem en klänning, verkligen sjukt snygg. Hoppas dock att den passar!
I eftermiddag väntar släktkalas hos familjen pålsson, nice :)

Trevlig Lördag!

soled o grannt.

Ett långt besök på skolan idag. Satt o snackade med vår kära Falk i över en timme,
J: .. men jag är ganska blyg.
Falk: Du är inte blyg. Du är som mig...tråkig!
haha, kul att höra.. nu är man tråkig också.
Hälsade även på Ann, Åsa och så såg jag Lotta :)
Så jävla härligt,, ville inte lämna salen. Med tanke på att jag inte lär besöka skolan under tiden som anniken inte infinner sig i ystad. Vilket alltså inte blir på 5 månader. Hoppas dom fortfarande känner igen oss då. haha,


Lide höst hos Lööw,








17 okt,

Jag har fått två förslag på respektive till festen, jag tar gärna emot fler förslag och erbjudande. haha, dock har jag redan några att välja mellan. Tiden är knapp. haha,
Jag ska snart bege mig mot ystad för att få några kläder av anniken, och göra ett litet ärende. Om hon har tid så blir det även ett litet besök på skolan :)
På tal om nått annat så skulle jag behöva skriva ett tal. meeeeen, vet inte var jag ska börja. måste samla idéer.
Dagen blir mycket lugn och jag vet att pappi har nått gott med sig hem från jubb :) smaskigt,
9 dagar till jag fyller år, guutt !
Hör av dig innan jag blir tokig!

respektive?

Min syster har inga bra dagar, Iaf så kan jag inte komma på när den var senast. Humöret svänger som knorren på en gris.
Jobb igår o idag, guutt med nått att göra om dagarna. Jag kan inte direkt säga att jag slappat för gud vad mycket vi fått gjort på jobbet dessa dagarna. Och riktigt bra blev det också :) synd man inte ska jobba där nu på ett tag, hehe.
Fixat o trixat med lite fest,, Pappi! Måste bara ge mig ut på jakt efter respektive nu. någon som vill ställa upp? :)  eller någon som kan tipsa om någon kanske! haha, Hörde nått roligt igår av en kokerska, Vägen till mannens hjärta är mat! kanske stämmer,, haha.

Jag hoppas på att lördagen bjuder på smaskiga saker, jaaaaa!
Kaarlek ♥

tankar, frågor och funderingar

när jag var ute innan på promenix, så beslutade jag mig för att traska upp för långa/höga zimmermansbacke.
Satte mig på marken framför trädet och lutade mig bak. Många tankar flög runt i huvudet och tankarna flög tillslut förlångt,, tillochmed ändå upp till himmelen till farmor.
Ärligt så var det skönt att sitta där o blicka ut över dimmiga skurup och bara va. samtidigt hade jag kontakt med en nära vän som stöttade mig  och sa så många bra saker. så många önskningar och funderingar. men tillslut när tårarna började rulla ner längs kinden så bestämde jag mig för att gå därifrån. fan,,
tror nog att en man skulle göra sitt,. en bra man.
varför kan man inte bara få svar på alla frågor man har.
lätt, ja livet hade varit både lätt o bra då.


All in

En vit helg full med roligheter.
I fredags så kom anniken hit på förmiddagen och som vanligt så snackade vi och lagade ihop någon konstig lunch som smakade kanon! Sedan provade hon iprincip alla kläder i min garderob. När hon bestämt sig så började vi göra oss klara inför en kväll i malmö tillsammans med några tjejer från klassen. Anna mötte upp oss på busstationen utanför ica i malmö. haha. Vi lagade underbart god taco med förbannat god guckmuck, mums. Frida o malin kom och vi åt vår goa middag. Det hela började bli en liten förfest då de drack mer o tre andra killar trillade in i lägenheten :) men som man brukar säga så går tiden snabbt när man har roligt och jag var tvungen att ta mig till stationen för att inte missa tåget. De andra tjejerna skulle ut i malmö. Tackar för en übertrevlig kväll med damerna,! :)




   


I lördags så hjälpte jag mamma hela förmiddagen och på eftermiddagen kollade jag på brorsans sista match, VINST! guutt, haha. För att inte sitta helt ensam hela kvällen o deppa så kom kaisa en sväng till skurup för att underhålla mig. Fotboll, en jävla massa snack, chippa o dippa, och tillslut en film! mm, vit men mysig kväll :) Ida verkade också ha trevligt i Alnarp, men jag tror ångesten stod upp i halsen på henne, haha.
 
Igår så hände inte allt förmycket. ganska trist med söndagar om jag får säga det.
Om jag ska va ärlig så vet jag inte vad som händer idag heller. Hatar att va arbetslös!

Lööw!

shopping, fest o kalas.

Slutord i min lilla bok om epilepsi.
Du som har epilepdi får aldrig glömma att du är en normal person som råkar ha ett medicinskt problem. I varje viktig aspekt av livet är du precis som alla andra och har lika mycket att erbjuda.
Inse. Johanna Lööw, det är bara till att inse!

I lördags blev det restaurang med familjen o hinken i ystad. Vidare mot förfest o sen mot ett fullpackat öja. jäävligt rolig kväll, mycket snack, barhäng, kramar, pussar, återseende och bråk.
Söndags var det min Ulrikas födelsedag, såklart befann jag mig på släktkalaset som blev större än väntat, haha. goood hjortgryta bjöds det på. guutt !
Måndagkväll hade vi något av en sorts träff för att uppdatera varandra om våra liv. Jag o Ida startade med en sallad på pizzeria regement och sedan vidare mot gjuteriet där vi radade upp oss vid köksbordet (i vardagsrummet) och gick igenom livets alla små detaljer. hehe,
Shopping igår med mor o son Nilsson :)
Kvällen bjöd på lite kalas. Makkie 22 år :) Vi lagade gourmetmiddag till födelsedagsgrisen, Tårta, huvudrätt o glass. hehe, tårtan blev som en slags förrätt, riktigt guutt. Dock missade jag innebandyn, men det var två mot en och alltså förlorade jag som vanligt. Riktigt jävliga var de två nissarna mot mig också, men smällar man får ta. haha,

Vi får se vad kvällen har att bjuda på! :)


Btw. jag hämtade hem min älskade kamera igår. Så nu får ni åter igen se bilder från min vardag!

fredag hela veckan :)

en braa fredag igår. vi var o lämnade några papper på arbetsförmedlingen, hehe. Och sen ett besök på polisen o sen hem igen. Efter ett lååångt besök hos mormor o morfar så begav jag mig hemåt för att baka kanelbullar med mammi :) goda blev dom också.
kvällen kom och jag började laga mycket god mat till familjen, guutt !
vid sju bagav jag mig mot svinhuset, haha. Faktiskt väldigt städat igår. Blev youtube-klipp, foto, raggande i bil, en tur på konsum och sen slutligen en film, en massa jävelskap hann vi också med :) traaajvlig fredag! hehe.
Har lovat fika, men tyvärr pallar jag inte.!

Ikv, ÖJA!  guutt,

ett meddelande från rektorsexpiditionenen.

Ett meddelande till Emilia o co. Jag kan inte festa med er på lördag. Men vi tar det snart! :)
Hemkommen från en lååång dag i Lund. mycket skit :/
Imorgon ser det ut som att vi har en fikadate. haha,


Jag tar buussen till luund med min huund.

Snart är tiden inne då mammi o jag sitter i bilen påväg mot Lund. Jag är inte lika nervös idag, som tur är. Jag insåg igår, när jag kom hem från jobb och läste igenom kallelsen en gång till, att det inte var undersökning utan bara besök. Dock är jag lite rädd ändå. Usch, hoppas det går bra o är smärtfritt.
Efteråt, om jag mår bra, så ska mammi och jag möta upp P på nova lund för lite shopping.

love