den vita helgen!

Den vita helgen har äntligen inträffat.
Fredagsmys med Anni, film, skitsnack o mängder av mat, dock var det nyttiga saker vi tryckte i oss. tack vännen <3 det var behövligt

Lördags var det först jobb, sen innebandy som vanligt och slutligen hem för att käka gooood mat. Vid sex tiden så blev jag hämtad för att åka till Ystad och se bio. Charlie Wilsons war om jag inte har helt fel för mig.!
Efter en mysig kväll där med stora delar av Barkentins så begav jag mig mot Perra. Mycket spelning av buzz och sing star på hög nivå. Dock var jag inte så väldans bra på buzz, men med mycket träning så kan jag snart slå Maria;) haha. Dumö var dock inte heller så bra till en början :) Mysig kväll helt enkelt.

Dock hände det en liten läskig sak då lamporna i trädgården började blinka :S  men Sara denduktiga Kalén och Sofie Perra Persson klarade det utmärkt. Med hjälp av en cykellampa och några gallskrik så var sladden utdragen. Jag och maria stod innanför och kramades av rädsla och hoppades att allt skulle bli bra. haha, dock fick jag värsta mördarblicken av maria till en början som satte skräcken i mig.

Framåt småtimmarna begav jag mig hemåt för att få några timmars sömn innan jag skulle upp och åka till staffanstorp på match.



image285


             


Igårkväll blev det Söndagsmys hos Perra för Kalénarna, Zaaren och Lööwan
:) det var mys


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha , tvungen att säga att du kan slå mig med lite träning ! jag va inte dålig på buzz ;) haha .. ja rädda va vi :) iiih


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback